Mark Cerny معمار ارشد PS Vita بوده است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
LB_0365_large_verge_medium_landscape.jpg

همانطور که می دانید آقای Mark Cerny معمار ارشد کنسول نسل هشتم کمپانی سونی یعنی PlayStation 4 هستند. اما طبق خبری که بر اساس صحبت های ایشان با Eurogamer بدست آمده است، آقای Cerny چنین نقشی را در ساخت PS Vita داشته اند.
همچنین از ایشان پیرامون تصمیمات برای اینکه PS4 و PS Vita با یکدیگر کار کنند سوال شد که پاسخ دادند:
این هدف همیشگی ما بوده است اما مسئله این بود که چطور چنین چیزی را محقق کنیم؟ با قابلیت Remote Play بود که متوجه شدیم چطور این دو کنسول را به یکدیگر ارتباط دهیم و قدرتی را که دوستار خانواده باشد برای PlayStation 4 خلق کنیم. ما مجبور بودیم. من و آقای Shuhei Yoshida این قابلیت را در یک روز با یکدیگر بررسی کردیم. ما تصمیم گیری یکسانی را داشتیم و کار کردن این دو پلتفرم با یکدیگر همانطور که بزرگ بود منطقی نیز بود.
نظر شما پیرامون Remote Play و ارتباط دو کنسول PS4 و PS چیست؟
GE

آخرین ویرایش:
خوب منم میگم باید سطح قیمت برای ایندیا بذاره ! 15 بیشتر نباشن !
یعنی سازنده مجاز به گذاشتن قیمت بالاتر از این نباشه! :)

:d :arrowd:
در مورد قيمت سونى کارى نميتونه بکنه, سقف قيمتو بياره پايين سقف حمايت ايندى دولوپر ها مياد پايين.
ميگى چرا؟ چون سونى براشون يه محدوديت گذاشته اونموقع. محدوديت = نارضايتى.
يارو اينديشو ساخته و فک ميکنه اين قيمت مناسبشه و اون قيمتو روو بازى ميزاره. اگه زياد بزاره فروش نميکنه, اگه کم بزاره سودش مياد پايين (مقصر خودشه)

تا الان بالای 700 عنوان بازی داره ویتا بعد یه عده هی میان و میگن ویتا بازی نداره!!!کافیه برین تو استور ببینین چه خبره.
در کل من به اینده ویتا خوشبینم.

:-o
نکنه بازی های psp و بازی های کنسول های قبل رو هم حساب کردی

نگاه کن یک مقایسه ی کوچیک از فروش بازی های ویتا در مقابل فقط عنوان monster hunter

22902440667054858008.png

متاسفانه ویتا سیاست گذاری بدی روش شد و تا الان فعلا اوضاعش خرابه ببینیم بعدا چی میشه

تا الان بالای 700 عنوان بازی داره ویتا بعد یه عده هی میان و میگن ویتا بازی نداره!
جدیدا به تعداد هست دیگه نه؟
شما این 1000 هزار برار کن تا وقتی که بازی های باکیفت کم باشن بین این عناوین که از قابلیت های ویتا به خوبی استفاده کنند و صرفا یک تک دمو نباشند می شن بازی

:-o
نکنه بازی های psp و بازی های کنسول های قبل رو هم حساب کردی

نگاه کن یک مقایسه ی کوچیک از فروش بازی های ویتا در مقابل فقط عنوان monster hunter

متاسفانه ویتا سیاست گذاری بدی روش شد و تا الان فعلا اوضاعش خرابه ببینیم بعدا چی میشه

برام جالبه که تعریف شما رو از بازی بدونم چیه؟
یعنی الان به طور مثال hd کالشکشن هایی که واسه ps3 میاد و عناوین نسل قبلی هستند بازی نیستند؟!!!
در حال حاضر 937 عدد "بازی " برای ویتا قابل تهیس که بنظرم برای کنسول دستی با این عمر کاملن هم مناسبه .. حالا دیگه اگه شما توقع داری هر ماه 20 تا بازی aaa برات ردیف شه دیگه جای سوال داره!
من منکر مقایسه شما 3ds نیستم ولی اینکه مدام ویتا رو به کمبود بازی متهم میکنید رو وارد نمیدونم.

جدیدا به تعداد هست دیگه نه؟
شما این 1000 هزار برار کن تا وقتی که بازی های باکیفت کم باشن بین این عناوین که از قابلیت های ویتا به خوبی استفاده کنند و صرفا یک تک دمو نباشند می شن بازی
کیفیت رو شما تو چی میدونی؟
یه زمان هست کیفیت از نظر انسانها متفاوته مثلن شاید من به عنوان پازل با ساختار ساده بالاترین میزان رضایت و کیفیت رو در من ایجاد کنه و شما فقط بخای با عناوین بزرگ احساس کیفیت کنی که خب برای هر دو قشر بنظرم با توجه به عمر کنسول عناوین مختلفی وجود داره.
Browse Games | Games & Media - PlayStation.com

یه زمان هست کیفیت از نظر انسانها متفاوته مثلن شاید من به عنوان پازل با ساختار ساده بالاترین میزان رضایت و کیفیت رو در من ایجاد کنه و شما فقط بخای با عناوین بزرگ احساس کیفیت کنی که خب برای هر دو قشر بنظرم با توجه به عمر کنسول عناوین مختلفی وجود داره.
کیفت رو توی بازی می دونم که وقتی ادم بازیش کنه لذت ببره و یک بازی تکرای نباشه براش
مثل انچارتد که بازی خوبی بود نسخه ویتاش اما واقعا وقتی بازیش کردم انگار قبلا بازیش کرده بودم.هیچ جذابیتی نداشت برام که ادامه بازی رو برم.
یا بازی مثل COD و R که واقعا کمتر از فاجعه نبودن.
ویتا به بازی های با کیفتی مثل لیتل نیاز داره که هم از قابلیت های ویتا استفاده کنه هم جذابیت داشته باشه.

برام جالبه که تعریف شما رو از بازی بدونم چیه؟
یعنی الان به طور مثال hd کالشکشن هایی که واسه ps3 میاد و عناوین نسل قبلی هستند بازی نیستند؟!!!
در حال حاضر 937 عدد "بازی " برای ویتا قابل تهیس که بنظرم برای کنسول دستی با این عمر کاملن هم مناسبه .. حالا دیگه اگه شما توقع داری هر ماه 20 تا بازی aaa برات ردیف شه دیگه جای سوال داره!
من منکر مقایسه شما 3ds نیستم ولی اینکه مدام ویتا رو به کمبود بازی متهم میکنید رو وارد نمیدونم.

خود عزیزم اگر اینجوری باشه 3ds الان بازی 300 تا بازی داره چون بازی های NES رو هم روش اورده
HD کالکشن با بازی نسل قبلی که هیچ فرقی نکرده خیلی فرق میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or