Mark Cerny معمار ارشد PS Vita بوده است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
LB_0365_large_verge_medium_landscape.jpg

همانطور که می دانید آقای Mark Cerny معمار ارشد کنسول نسل هشتم کمپانی سونی یعنی PlayStation 4 هستند. اما طبق خبری که بر اساس صحبت های ایشان با Eurogamer بدست آمده است، آقای Cerny چنین نقشی را در ساخت PS Vita داشته اند.
همچنین از ایشان پیرامون تصمیمات برای اینکه PS4 و PS Vita با یکدیگر کار کنند سوال شد که پاسخ دادند:
این هدف همیشگی ما بوده است اما مسئله این بود که چطور چنین چیزی را محقق کنیم؟ با قابلیت Remote Play بود که متوجه شدیم چطور این دو کنسول را به یکدیگر ارتباط دهیم و قدرتی را که دوستار خانواده باشد برای PlayStation 4 خلق کنیم. ما مجبور بودیم. من و آقای Shuhei Yoshida این قابلیت را در یک روز با یکدیگر بررسی کردیم. ما تصمیم گیری یکسانی را داشتیم و کار کردن این دو پلتفرم با یکدیگر همانطور که بزرگ بود منطقی نیز بود.
نظر شما پیرامون Remote Play و ارتباط دو کنسول PS4 و PS چیست؟
GE

آخرین ویرایش:
کسی که فرق lead architect رو با بخش مارکتینگ شرکت سونی رو نمی‌دونه! آیا باهاش بحث کردن داره؟ الان PS4 خوب داره پیش فروش می‌کنه و یا اصلا نکنه چه ربطی به ثرنی داره؟

مشکل ویتا از سخت افزارش نیست از کمبود بازیه که داره بهتر می@شه

کسی که فرق lead architect رو با بخش مارکتینگ شرکت سونی رو نمی‌دونه! آیا باهاش بحث کردن داره؟ الان PS4 خوب داره پیش فروش می‌کنه و یا اصلا نکنه چه ربطی به ثرنی داره؟

مشکل ویتا از سخت افزارش نیست از کمبود بازیه که داره بهتر می@شه

وقتی کنسول نمیتونه به صورت عمودی درست کار کنه و میشه دلیل پسرفتش خب طبیعی هستش که دوستان معمار ارشد کنسول رو با مسئول بخش مارکتینگ اشتباه بگیرن:|

یهعده ویتا ندارن نمیدونن خوب !
ویتا 2 مشکل داره . کمبود بازیه aa و قیمتای گرون تو استور. غیر این این دستگاه تاپه ! با اسمارت فونم نباید مقایسه بشه. سونی بیاد قوانین قیمت گذاریو تغییر بده و همه چیو ارزون کنه ( دلارم که تو ایران کم تر بشه )همه از ویتا راضی میشن

حرفایی میشنویما! ویتا مشکل طراحی نداشته اما هم فروشش کم بوده هم بازی براش نیومده! طراحی فقط شکل و شمایل کنسول نیست! راحتی کار باهاش برای بازیسازا هم جزئی از طراحیه!
تعصب خوبه اما به شرطی که منطق رو ضایع نکنه! اینی که شماها میگین کنسول هیچ مشکلی نداشته فقط بازی براش نساختن یعنی چی؟

تعصب خوبه اما به شرطی که منطق رو ضایع نکنه! اینی که شماها میگین کنسول هیچ مشکلی نداشته فقط بازی براش نساختن یعنی چی؟
یعنی این که سونی در درجه اول ساپورت خوبی ازش نداشته و به فروش ویتا لطمه زده,خیلی از تردپارتی ها هم دیدن که سودی براشون نداره بازی ساختن برای ویتا,براش بازی نمی سازن.

من نمیدونم سونی خودش رو بیاد ایجا آتیشم بزنه و بگه فقط بازی برای ویتا میدم و بقیه کنسول ها تعطیل باز یه سری هستند که بیان بگن ویتا بازی نداره! آقا جان از اواسط آگوست تا اوایل نوامبر این بازی ها اومده یا میاد بعد میگید کمه؟ اگه پولش رو ندارید بازی کنید که بحث جداست و اگرم این سبک ها مورد علاقتون نیست که معلوم میشه بهونه گیری میکنید چون بجز Racing تو بقیه سبک های مهم و اساسی هستش!

Dragon's Crown

Killzone Mercenary

Rayman Legends

FIFA 14

Batman Arkham Origins

Tearaway

Borderlands 2

Lego Marvel Super Heroes

تازه بازی های ایندی و مستقل انحصاری و مولتی زیادی هم که قرار تا آخر سال براش بیاد به کنار و بماند! من نمیدونم مشکلتون چیه که ویتاتون هی داره خاک میخوره چون برای من حداقل از سال پیش آبان تا الان این اتفاق نیافته! ویتاتون رو یه دکتر ببرید ایشالله درست میشه و شروع به کار میکنه!

ویتا بازی نداره دقیقا مسخره ترین حرفی هست که آدم میتونه در مورد این کنسول بشنوه این همه بازی تو TGS و GamesCom رو واسه عمه من تایید کردن؟ :|

"اسمارت فون ها و تبلت ها بدجوری به بازار کنسول های دستی لطمه زدن" این حرفو دقیقا یوشید زده

3ds هم که اول اومد کسی فکر نمیکرد موفق بشه و شروع خوبی نداشت ولی نینتندو خیلی خوب این کنسولو کشید بالا و سونی هم احتیاج به زمان داره من مطمئنم ویتا موفق میشه

یا توجه به شناختی که از سونی دارم هرچقدر هم که ضرر بده کمپانی نیست که کنسولش رو بدون بازی بزاره ...

من نمیدونم سونی خودش رو بیاد ایجا آتیشم بزنه و بگه فقط بازی برای ویتا میدم و بقیه کنسول ها تعطیل باز یه سری هستند که بیان بگن ویتا بازی نداره! آقا جان از اواسط آگوست تا اوایل نوامبر این بازی ها اومده یا میاد بعد میگید کمه؟ اگه پولش رو ندارید بازی کنید که بحث جداست و اگرم این سبک ها مورد علاقتون نیست که معلوم میشه بهونه گیری میکنید چون بجز Racing تو بقیه سبک های مهم و اساسی هستش!

Dragon's Crown

Killzone Mercenary

Rayman Legends

FIFA 14

Batman Arkham Origins

Tearaway

Borderlands 2

Lego Marvel Super Heroes

تازه بازی های ایندی و مستقل انحصاری و مولتی زیادی هم که قرار تا آخر سال براش بیاد به کنار و بماند! من نمیدونم مشکلتون چیه که ویتاتون هی داره خاک میخوره چون برای من حداقل از سال پیش آبان تا الان این اتفاق نیافته! ویتاتون رو یه دکتر ببرید ایشالله درست میشه و شروع به کار میکنه!

برهان اصلا مساله چیز دیگس! این عزیزان افرادی مشخصی هستن که اصلا نمیدونن دارن در مورد چی صحبت میکنن. تنها هدفشون چرت و پرت گفتنه. اصلا جوابشون رو ندید خسته میشن میرن!:دی من موندم واقعا بیکارید میشینید با اینا کل کل میکنید؟:دی اعصابتون رو از سر راه آوردید آیا؟:دی

به قول شما طراحی کنسول که دست سرنی بوده و قدرتمند ترین و بهترین کنسول رو ساخته بازی هم که به قول برهان داره مثل آبشار براش سرازیر میشه کاز هیرا هم که رئیستون هست پس حالا سئوال پیش میاد چرا این کنسول فروشش اینقدر پایینه..؟ آیا نفرین شده..؟ جادو وجمبلش کردن..؟

این هفته تو ژاپن PSP که نسل قبل کنسول های دستی سونی هست 5450 تا فروخته PSV حدود 6000 تا..! بعد 3DS حدود 276.000 تا فروخته یعنی 46 برابر PSV

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or