Major Nelson:میتوانید 360 را به one وصل کنید.

• Thread starter Thread starter Eury
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Eury

کاربر سایت
کارگردان برنامه ریزی Xbox Live لری هرب-یا شناخته شده تر به اسم major nelson- از اینکه میتوانید 360 را با HDMI-In به one وصل کنید رونمایی کرد.

1372669557731.jpg

"قطعا; شما میتوانید 360 را از پشت وصل کنید.این یکی از اولین سوالات من بود هنگامی که اولین بار در مورد قابلیت hdmi-in شنیدم".
او در این مورد کم توضیح داد اما برداشت از سوال این بود که اگر بخواهید میتوانید از UI وان استفاده کنید,یا از قابلیت مالتی تسکینگ آن در حین بازی استفاده کنید.
سوال مشابهی در مورد وصل کردن Win8 توسط hdmi-in مطرح میشود."جواب مثبت است"Major Nelson پاسخ داد.بیانی که به نظر میرسد که در مورد ورودی هردوی PC و Set-top box باشد.این یک تاییدیه واضح نیست اما با توجه به قابلیت وصل شدن 360 شانس زیادی هست که PC نیز متصل شود.

major nelson:"این تنها کنسولی در حال حاضر است که HDMI-in دارد و شما در یک زمان میتوانید cable و یا set-top box خود را متصل نمایید".

منبع

از 21 می به اینور فن های سونی تک تک تاپیک های مایکروسافت رو نابود کردن، هر تاپیکی مربوط به مایکروسافت بود به گند کشیده شد الان مدعی هم هستید؟ :)) :دی
نگاه کنی اونی همه چیز رو به گند کشیده که میگفت سونی آویزونه فلان شرکت شده
سونی دزده کثیف نمیگذازه دسته PS3 رو ملت وصل کنن به PS4
سونی بی همه چیز نمیدونم چی چی

بعد یهو ماکروسافت بد شد
بعد یهو ماکروسافت به گیمر اهمیت نمیداد
بعد یهو ماکروسافت شد همون چیزهای بالایی

پ.ن: :)

ببخشید باهاش بازی که نمیشه کرد تصویر که نمیشه سویچ کرد پس خره آدم 360 به ONE وصل کنه .

شما که پست نقل قول میکنی خبر اول درست بخون بعد پست من بخون بعد این همه ملت همین حرف زدن شما ول کردی پست من نقل قول میکنی میگی کی همچین حرفی زده ؟

شما یک کلام دلیل ارتباط 360 با ONE برای همه توضیح بدین چیکار میکنه ؟ اگه نظر من چرته شما بفرمایید برای چی باید این دوتا به هم وصل کرد ؟

در صورتی که یک توضیح منطقی نداری لطفا پست نقل قول نکن مردم وقتی پستی نقل قول میکنن که خودشون نظر بهتری داشته باشن. شما فقط میگی کی همچین حرفی زده شما بگو که دلیلش این نیست پس چیه ؟

برو پست اول خودت رو بخون بعد هم پستی که من نقل قول کردم ،میفهمی چرا نقل قول کردم

kaizershauze
من به صورت کلی گفتم و به هیچ وجه شخص خاصی مدنظرم نیست :دی به هر حال این قضیه ای که پیش اومد تقصیر فن های مایکروسافت نبود، حالا نمیخوام بگم تقصیر بقیه بوده :دی از این به بعد هم اگه روالی که تو این مدت وجود داشته عوض بشه به نظرم بچه ها بهتر و راحت تر و بدون کدورت و دلخوری از هم میتونن فعالیت کنن.
تو همرنگ شدن با جماعت رو ول کن. نظر خودت رو بده ، تا حداقل تو که قدیمی هستی دیگه با اونی که هر روز یه اکانت عوض میکنه و مهم نیست که بن بشه یکی نباشی. نظرت هم اگه قابل بحث بود روش بحث میکنیم و تاپیک به روال عادی برمیگرده. اگه قرار باشه هرکی هرچی گفت ما بدترشو انجام بدیم که دیگه باید فاتحه ی BC رو خوند !
بعضی وقت ها دیگه آدم مجبور میشه :دی وگرنه من ادعا ندارم نظر منطقی میدم ولی همیشه سعی میکنم حداقل چرت و پرت نگم :دی

آخرین ویرایش:
نگاه کنی اونی همه چیز رو به گند کشیده که میگفت سونی آویزونه فلان شرکت شده

من فکر نمیکنم عقاید و نظرات دیگران به کسی ربطی داشته باشه!

یه طرز فکر احمقانه ای ما اینجا داریم که انگار مثلا سونی یا مایکرو ارث پدری طرفدارا هستن و مخالفین نباید تو تردهاشون پیداشون بشه! تا زمانی که توهینی نشه به احدی ربطی نداره کی چجور فکر میکنه، طرفدار چه کنسولیه، کجا پست میده و چی میگه! جنبه بحث کسی نداره نیاد فروم که مکان مباحثه هست!

من نمیدونم 6 صفحه بحث چی کردین!؟
Xbox 360 به وان وصل میشه و میشه وقتی باهاش بازی میکنی ویدئو بازیتو کپچر کنی و تو نت آپلود کنی. این قابلیت HDIM In برای کپچر کردن ویدئو و ضبطش روی هارد Xbox one یا هارد اکسترنال هست... بعدشم باعث میشه شما دوتا کابل HDMI به تی وی وصل نکنی و پورت آزاد داشته باشی...
HDCP = hi def copy protection یک پروتوکل هست که اجازه کپی از روی پورت HDMI رو نمیده مگر اینکه اون اجازه داده شده باشه و این اجازه احتمالا به XOne داده شده که بتونه ویدئوها یا موزیک رو از روی 360 کپچر کنه چون X360 یک دستگاه HDCP پروتکت هست و وقتی از روی نت ویدئو پخش میکنه یا وقتی دی وی دی اورجینال داخلش قرار میگیره اگر اون سیستمی که بهش وصل میشه HDCP ساپورت نباشه نمیتونه صدا و تصویر رو پخش کنه.
پس همینجوری قضا قورتکیم نیست که هر کابلیو تو هر پورتی فروکردی کار کنه.
اینم یه نمونه از مشکلاتی این چنینی:
Xbox 360 Errors | Xbox 360 Video | Xbox 360 Help - Xbox.com

آخرین ویرایش:
به نقل از دوستان
شما 360 رو وصل میکنی به One
درحالی که دوتا کنسول روشن هستن و با کابل HDMI به هم متصل با دسته One بازی 360 رو بازی میکنی
کلا برای اینه که بازیهای 360 رو بتونی با دسته One بازی کنی
LOL
اگه فقط
این باشه که خیلی مسخرست.فکر کنم بشه مثلا بازی ها رو با رزولوشن کمی بهتر هم بازی کرد.یا یه همچین چیزایی یعمی منظورم اینه که 4 forza رو جای 720 بشه 1080p بازی کرد.

عجب تاپیک مسخره ایه.
صفحه ی اول که سرتاسر مسخره بازی و نمک پراکنیه.
صفحه ی دوم و سوم هم که همه متفق القول دارن سوال میکنن این قابلیت دقیقا به چه دردی میخوره و کسی هم جوابی براش نداره.
از صفحه ی چهارم به بعد هم که دعوا سر اینه که کی شروع کرده این کارا رو.

و من همچنان بعد از خوندن متن خبر و 6 صفحه کامنت چیزی از موضوع کلی تاپیک دستگیرم نشده.

به جز قابلیت کپچر که اونم آنچنان ارزشی نداره هیچ کاربرد دیگه ای نداره!

اگه 2-3 تا HDMI In داشت باز یه چیزی ولی یدونه فایده نداره و از این امکانات الکیه!

نهایت لوده بازی و مسخره بازی تو کامنت های بعضیا شرم آوره. برید یه فکری به حال خودتون بکنید که دیگه واقعا باید به سالم بودن روانتون شک کرد.
یکی میگه شلنگ میخوام وصل کنم این چیه ؟ یکی میگه کنسول سونی 200% قویتره مایکرو به فکر چیه؟ یکی میگه برو دنبال تغییر تکنولوژی شلیک :| شورشو دراوردید دیگه )xهمینکارا رو میکنید که آریا بیخیال مدیریت شد و بچه های قدیمی پیداشون نمیشه تو سایت. رسما فروم تبدیل شده به مهد کودک. نه جایی برای بحث منطقی مونده نه جایی برای سوال پرسیدن. هنوز لب تر نکرده جبهه میگیرید. تجیدید نظر کنید تو رفتارتون بد نیست. زشته این همه خودنمایی برای اینکه ثابت کنید کدوم کنسول خوشگل تره یا کدوم قویتره.
================================================================
یه نفر آدم پیدا میشه بیاد توضیح بده اگه 360 به X1 وصل بشه چی میشه؟ من که از متن خبر چیزی نفهمیدم !

دقیقا موافقم، متاسفانه منم هر وقت برمی گردم خونه و این تاپیک ها رو می بینم از زندگی ناامید می شم، الانم تصمیم گرفتم دیگه نیام تو سایت چون واقعا آدم حالش بد می شه کارای بچه گانه یه سری رو می بینه.
قبلا واقعا اینطور نبود...فن های قدیم مشکل روحی و دهن دریدگی نداشتن هر چی بودن.
بدون آریا و بچه های قدیمی این سایت صفا نداره برای من...

شما این سه ماهه تابستونم تحمل کن تا مدرسه ها باز بشه :d

این کسی که ساعتی یه اکانت می سازه مثلا 30 سالشه و مخ برنامه نویسیه با کلی ادعا که کوه رو منفجر می کنه...همینه که می خوام برم چون باید بتمن بیاد رو یه سری رو کم کنه. الانم که قشنگ یه پست می ده همه رو می ندازه به جون هم و...

خب پی امم رو محدود می کنم چون احتمال میاد از خجالتم در میاد طرف. فعلا بدرود...به امید درست شدن بعضی ها.

شیلنگ آب =)).. خدا شاهده نیم ساعته دارم میخندم .. بابا چرا نمیگیرین اون تیکش به سونی فنهایی مثل من بود که به انحصارگرایی ماکرو خیلی گیر میدیم نه به مایکرو ..پستهای دیگه هم همینطور.. آخه شماها چرا انقد بیظرفیتین تحمل خوندن 4 تا پست رو ندارین .. hdmi in به نظر من واسه رکورد کردن و شاید قابلیت های ادیت رو ویدیو باشه از همون ستاپ باکس تا قابلیتهای غیر گیمی این کنسول رو به حد اعلا برسونن :d بعد از طریق HDMI چطور میشه مولتی تسکینگ کرد یا خدا؟! این چه حرفیه که میزنید .. حالا این وسط دلمو چیکار کنم من آخه
f5354693177e.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or