Major Nelson:میتوانید 360 را به one وصل کنید.

• Thread starter Thread starter Eury
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Eury

کاربر سایت
کارگردان برنامه ریزی Xbox Live لری هرب-یا شناخته شده تر به اسم major nelson- از اینکه میتوانید 360 را با HDMI-In به one وصل کنید رونمایی کرد.

1372669557731.jpg

"قطعا; شما میتوانید 360 را از پشت وصل کنید.این یکی از اولین سوالات من بود هنگامی که اولین بار در مورد قابلیت hdmi-in شنیدم".
او در این مورد کم توضیح داد اما برداشت از سوال این بود که اگر بخواهید میتوانید از UI وان استفاده کنید,یا از قابلیت مالتی تسکینگ آن در حین بازی استفاده کنید.
سوال مشابهی در مورد وصل کردن Win8 توسط hdmi-in مطرح میشود."جواب مثبت است"Major Nelson پاسخ داد.بیانی که به نظر میرسد که در مورد ورودی هردوی PC و Set-top box باشد.این یک تاییدیه واضح نیست اما با توجه به قابلیت وصل شدن 360 شانس زیادی هست که PC نیز متصل شود.

major nelson:"این تنها کنسولی در حال حاضر است که HDMI-in دارد و شما در یک زمان میتوانید cable و یا set-top box خود را متصل نمایید".

منبع

اگع دقت کنی دیگه چند نفر از ماکرو فنا هستن که بدون استثنا تو تمام تاپیکای مربوط به X1 میان فوری مسخره بازی رو شروع میکنن . با همون جملات همیشگی :|

دقیقا به خاطره حضور همیشه پر رنگ و مسخره ps فن ها تو تاپیک های xone بوده که الان اینجوری شدن!! بس کنید دیگه، نمی خواین بخرین دیگه انقدر گیر ندین دیگه!!

دقیقا به خاطره حضور همیشه پر رنگ و مسخره ps فن ها تو تاپیک های xone بوده که الان اینجوری شدن!! بس کنید دیگه، نمی خواین بخرین دیگه انقدر گیر ندین دیگه!!
نه من دقت کردم الان دیگه چند وقتیه مسخره بازی رو خود ـه ماکرو فنا شروع میکنن تو تاپیکای X1 و ملت میان فکر میکنند که ps فنا به هم میزنن تاپیک رو (اصلا هدف ماکرو فنا همینه به ظاهر :دی )

یکی میگه شلنگ میخوام وصل کنم این چیه ؟ یکی میگه کنسول سونی 200% قویتره مایکرو به فکر چیه؟ یکی میگه برو دنبال تغییر تکنولوژی شلیک :| شورشو دراوردید دیگه )xهمینکارا رو میکنید که آریا بیخیال مدیریت شد و بچه های قدیمی پیداشون نمیشه تو سایت. رسما فروم تبدیل شده به مهد کودک. نه جایی برای بحث منطقی مونده نه جایی برای سوال پرسیدن. هنوز لب تر نکرده جبهه میگیرید. تجیدید نظر کنید تو رفتارتون بد نیست. زشته این همه خودنمایی برای اینکه ثابت کنید کدوم کنسول خوشگل تره یا کدوم قویتره.
از 21 می به اینور فن های سونی تک تک تاپیک های مایکروسافت رو نابود کردن، هر تاپیکی مربوط به مایکروسافت بود به گند کشیده شد الان مدعی هم هستید؟ :)) :دی یعنی من تا حالا این همه ترول رو یه جا ندیده بودم تو فروم، یه تاپیک ساده یهو 30 صفحه میرفت جلو، یارو میگفت اچیومنت گذاشتم مسخره میکردین، میگفت کنسولم قویتره مسخره میکردین، میگفت کنسولم قویتر نیست مسخره میکردین، میگفت DRM گذاشتم مسخره میکردین، میگفت DRM رو برداشتم مسخره میکردین! بعد در مورد تجدید نظر در رفتار هم صحبت میشه، آخرالزمان که میگن دقیقا همینه :دی

آخرین ویرایش:
شما اول برو ببین پورت HDMI برای چیه بعد برای خودت تحلیل کن چرا باید 360 به ONE وصل بشه نکنه فکر کردی به کمک 360 قدرت ONE بیشتر میشه ؟=))
چند تا پست بالاتر نظرم رو در مورد HDMI IN گفتم
اتفاقا تحلیل شما یه شدت مسخرست
شما که گفتی توی متن نوشته حالا شد تحلیل؟؟؟؟
قبل اینکه پست رو ارسال کنید حداقل یک بار اون رو بخونید

چند تا پست بالاتر نظرم رو در مورد HDMI IN گفتم
اتفاقا تحلیل شما یه شدت مسخرست
شما که گفتی توی متن نوشته حالا شد تحلیل؟؟؟؟
قبل اینکه پست رو ارسال کنید حداقل یک بار اون رو بخونید

شما اول برو ببین HDMI معنیش چی میشه و چه کار های میشه باهاش انجام بشه بعد بگو مسخره High Definition Multimedia Interface

کاربردش استریم کردن صدا و تصویره بعد انتظار داری برات چیکار کنه .

بعدشم اگه انتظار داری که برای شما دیتا انتقال بده این کار شدنی نیست به دلایلی اینکه هر دو سیستم باید قادر به این کار باشه که 360 قادر به این عمل نیست .

پس میمونه تصویر و صدا خوب 360 چه کاری میتونه انجام بده ؟ نکنه یک دیسک از بازی میزاری روی 360 یه دیسک میزاری روی ONE بعد کیفیت بازی بالا میره ؟

نه من دقت کردم الان دیگه چند وقتیه مسخره بازی رو خود ـه ماکرو فنا شروع میکنن تو تاپیکای X1 و ملت میان فکر میکنند که ps فنا به هم میزنن تاپیک رو (اصلا هدف ماکرو فنا همینه به ظاهر :دی )
خوب بازم حرفت رو تکرار کردی که!!! باعث و بانی این حرکتای جدید فن های x1 دقیقا حضور پررنگ ps فن ها تو تاپیک های مایکرو بوده!! از همون اول گیر دادن و مسخره بازی در آوردن که دیگه آدم حالش به هم می خوره یه سری ها رو میبینه تو تاپیک مایکرو!!

از 21 می به اینور فن های سونی تک تک تاپیک های مایکروسافت رو نابود کردن، هر تاپیکی مربوط به مایکروسافت بود به گند کشیده شد الان مدعی هم هستید؟ :)) :دی یعنی من تا حالا این همه ترول رو یه جا ندیده بودم تو فروم، یه تاپیک ساده یهو 30 صفحه میرفت جلو، یارو میگفت اچیومنت گذاشتم مسخره میکردین، میگفت کنسولم قویتره مسخره میکردین، میگفت کنسولم قویتر نیست مسخره میکردین، میگفت DRM گذاشتم مسخره میکردین، میگفت DRM رو برداشتم مسخره میکردین! بعد در مورد تجدید نظر در رفتار هم صحبت میشه، آخرالزمان که میگن دقیقا همینه :دی

چرا جمع میبندی ؟ مگه هر فن سونی ای که یه حرفی زد گناهش پای منه؟
مگه بعد از کنفرانس Feb سونی ، بعضیا کم ترول کردن؟ از ساپورت نکردن دسته ی PS3 تا نشون ندادن کنسول و اجرا نشدن WD روی PS4 در صورتیکه تو E3 هم کلی بازیه X1 روی PC اجرا میشد و کسی هم چیزی نگفت ! مگه بحث انتقام گیری مطرحه الان ؟ ینی چون تو فلان تاپیک یه سری حرفا زده شد باید شما هم جبران کنید؟ یه طرفه نگاه نکن. شما یه ام الترول دارید که الان فکر کنم مرخصی تشریف دارن :d نمیشه که همرو به یک چشم دید. قبلا یه بحثی شد و تموم شد و گذشت. امروز تو همین تاپیک هنوز کسی چیزی نگفته ، یکی که دیگه شناخته شده ـست و هنوز پست نذاشته بن میشه ، پست میذاره من میخوام شلنگ وصل کنم و این جریان ادامه پیدا مکینه تا اینکه خودت هم تیکه میندازی. حالا 2-3 تا از بچه ها خیلی عادی پرسیدن به چه درد میخوره ؟ اومدید میگید چرا گیر میدید؟ چرا کامنت میذارید؟ خب برادر من وقتی چیزی برای بحث نداری چرا تیکه میندازی؟
متاسفانه از نظر شما ، نظری که مخالف با نظر شما باشه تروله ، نقل قول از سایت های دیگه که به ضرر مایکرو باشه تروله ، سوال پرسیدن تروله ! چیکار کنیم ترول نیست اونوقت؟ حتما باید به به و چه چه راه بندازیم در راه مایکرو؟ ولی یه عده خیلی راحت میان میگن PS eye تکنولوژیش عقب افتادست ؛ موشک کاغذیه ، PS4 فلانه و .... .
خب اگه همین یه عده که از سیاست های مایکرو ایراد میگرفتن در مورد DRM و چک 24 ساعته نبودن مایکرو عمرا بیخیال این موضوع نمیشد ! مثل شما میشستیم میگفتیم دم مایکرو گرم که به فکر بازیسازه و فلان؟ چیزی که مشکل داره ، باید ازش انتقاد منطقی بشه تا به نتیجه برسه مثل قضیه ی DRM که به نفع همه ی گیمران شد نه فقط فن های مایکرو. شما هم اگه مشکلی تو سیاست های سونی دیدی بیا نقد کن ولی نمیتونی بگی چرا میاید تو تاپیک مایکرو.
=======================
اینم باید به یه عده بگم که فعالیت من تو BC به شما ربطی نداره ، گنده تر از شما هم نمیتونه به من بگه کجا پست بده کجا نده تا وقتی طبق قوانین سایت رفتار میکنم پس الکی هی پست های منو نقل قول نکنید چون ارزشی برام ندارید که بخوام جوابتون رو بدم. ( البته منظورم با شما نبود ،آقای محمد )

شما اول برو ببین HDMI معنیش چی میشه و چه کار های میشه باهاش انجام بشه بعد بگو مسخره High Definition Multimedia Interface

کاربردش استریم کردن صدا و تصویره بعد انتظار داری برات چیکار کنه .

بعدشم اگه انتظار داری که برای شما دیتا انتقال بده این کار شدنی نیست به دلایلی اینکه هر دو سیستم باید قادر به این کار باشه که 360 قادر به این عمل نیست .

پس میمونه تصویر و صدا خوب 360 چه کاری میتونه انجام بده ؟ نکنه یک دیسک از بازی میزاری روی 360 یه دیسک میزاری روی ONE بعد کیفیت بازی بالا میره ؟
من کی گفتم 360 وصل میشه به One و قدرت کنسول بیشتر میشه که شما تو هر پستت تکرار میکنی؟
این اولین پست شما
خوب که چی بشه ؟ وقتی میتونی مثل بچه آدم 360 روشن کنی بازی کنی چه نیازی به اینکه به XBOX ONE وصل کنی بعد از منوی اون بری 360 بازی کنی ؟ یعنی دیوانه ای که دوتا دستگاه روشن کنی تازه عمر مفید هر کدام رو به خاطر اون یکی کم کنی ؟
من گفتم کجای خبر گفته که شما 360 رو به One وصل میکنی و با One بازی میکنی؟؟؟؟
بعد خود شما نقل قول کردی گفتی یک بار دیگه خبر رو بخون
اینم پستت:
شما میتونی یک بار دیگه خبر بخونی بعد در مورد اینکه خون به مغز کی نمیرسه صحبت میکنیم .;)

You can plug an Xbox 360 into the Xbox One
بعد خودت تیکه ای از خبر رو گذاشتی که گفته 360 به One وصل میشه که خب همه ما اینو میدونیم ولی نگفته شما 360 رو به One وصل میکنه و با One بازی های 360 رو بازی میکنه به طوری که 2تا کنسول روشن هستن
ولی همچین چیزی تو خیر نیست
و من نگفتم همچین چیزی ممکن نیست گفتم این حرکت احمقانه است و تحلیل تو مسخره (گفتم تحلیل چون تو متن خبر نیست)
این چیزیه که من فکر میکنم و چند صفحه قبل نوشتم
میتونه HDMI-IN برای وصل شدن Illumiroom به دستگاه باشه برای همینه که در موردش حرف نزدن؟؟
و Major Nelson هم خواسته بپیچونه یکی از قابلیت هاشو گفته که اون هم هنوز معلوم نیست چیه
نمیدونم کجا گفتم 360 رو به One وصل میکنی تا کنسول قوی تر شه!!!!!!!!

چرا جمع میبندی ؟ مگه هر فن سونی ای که یه حرفی زد گناهش پای منه؟
مگه بعد از کنفرانس Feb سونی ، بعضیا کم ترول کردن؟ از ساپورت نکردن دسته ی PS3 تا نشون ندادن کنسول و اجرا نشدن WD روی PS4 در صورتیکه تو E3 هم کلی بازیه X1 روی PC اجرا میشد و کسی هم چیزی نگفت ! مگه بحث انتقام گیری مطرحه الان ؟ ینی چون تو فلان تاپیک یه سری حرفا زده شد باید شما هم جبران کنید؟ یه طرفه نگاه نکن. شما یه ام الترول دارید که الان فکر کنم مرخصی تشریف دارن :d نمیشه که همرو به یک چشم دید. قبلا یه بحثی شد و تموم شد و گذشت. امروز تو همین تاپیک هنوز کسی چیزی نگفته ، یکی که دیگه شناخته شده ـست و هنوز پست نذاشته بن میشه ، پست میذاره من میخوام شلنگ وصل کنم و این جریان ادامه پیدا مکینه تا اینکه خودت هم تیکه میندازی. حالا 2-3 تا از بچه ها خیلی عادی پرسیدن به چه درد میخوره ؟ اومدید میگید چرا گیر میدید؟ چرا کامنت میذارید؟ خب برادر من وقتی چیزی برای بحث نداری چرا تیکه میندازی؟
متاسفانه از نظر شما ، نظری که مخالف با نظر شما باشه تروله ، نقل قول از سایت های دیگه که به ضرر مایکرو باشه تروله ، سوال پرسیدن تروله ! چیکار کنیم ترول نیست اونوقت؟ حتما باید به به و چه چه راه بندازیم در راه مایکرو؟ ولی یه عده خیلی راحت میان میگن PS eye تکنولوژیش عقب افتادست ؛ موشک کاغذیه ، PS4 فلانه و .... .
خب اگه همین یه عده که از سیاست های مایکرو ایراد میگرفتن در مورد DRM و چک 24 ساعته نبودن مایکرو عمرا بیخیال این موضوع نمیشد ! مثل شما میشستیم میگفتیم دم مایکرو گرم که به فکر بازیسازه و فلان؟ چیزی که مشکل داره ، باید ازش انتقاد منطقی بشه تا به نتیجه برسه مثل قضیه ی DRM که به نفع همه ی گیمران شد نه فقط فن های مایکرو. شما هم اگه مشکلی تو سیاست های سونی دیدی بیا نقد کن ولی نمیتونی بگی چرا میاید تو تاپیک مایکرو.
شما جمع بستی من هم جمع بستم دیگه :دی نظر مشکلی نداره، خود من در مورد خیلی از سیاست های مایکروسافت نظر منفی داشتم و تو تاپیک های مختلف هم نظرم رو گفتم ولی دیگه خیلی وقتی کار از نظر گذشته، فکر کنم قضیه خیلی مشخص باشه :دی مشکل اینجاست تقریبا 100% تاپیک ها وضعیتش اینطوری هست، دیگه تاپیک برداشتن DRM چرا به اون روز افتاد؟ اون که دیگه خبر مثبت بود :دی در ضمن من نگفتم کسی نیاد تو تاپیک های مایکروسافت چون به من ربطی نداره، فقط وضعیت فعلی رو تشریح کردم :دی

اینم باید به یه عده بگم که فعالیت من تو BC به شما ربطی نداره ، گنده تر از شما هم نمیتونه به من بگه کجا پست بده کجا نده تا وقتی طبق قوانین سایت رفتار میکنم پس الکی هی پست های منو نقل قول نکنید چون ارزشی برام ندارید که بخوام جوابتون رو بدم. ( البته منظورم با شما نبود ،آقای محمد )
بله بله
چون حرفی برای گفتن نداری جواب نمیدی

اگع دقت کنی دیگه چند نفر از ماکرو فنا هستن که بدون استثنا تو تمام تاپیکای مربوط به X1 میان فوری مسخره بازی رو شروع میکنن . با همون جملات همیشگی :|
دقیقاً چند نفر مایکرو فن بیش تر نیستن ، باقی تاپیک های مربوط به X1 دست شما ps فن هاست .lol

شما جمع بستی من هم جمع بستم دیگه :دی نظر مشکلی نداره، خود من در مورد خیلی از سیاست های مایکروسافت نظر منفی داشتم و تو تاپیک های مختلف هم نظرم رو گفتم ولی دیگه خیلی وقتی کار از نظر گذشته، فکر کنم قضیه خیلی مشخص باشه :دی مشکل اینجاست تقریبا 100% تاپیک ها وضعیتش اینطوری هست، دیگه تاپیک برداشتن DRM چرا به اون روز افتاد؟ اون که دیگه خبر مثبت بود :دی در ضمن من نگفتم کسی نیاد تو تاپیک های مایکروسافت چون به من ربطی نداره، فقط وضعیت فعلی رو تشریح کردم :دی

خب شما الان لطف کن وضعیت 6-5 تا پست اول همین تاپیک رو واسه من تشریح کن که بیشتر متوجه وضعیت فعلی بشیم ;)
من در ضمن من جمع نبستم ، خیلی واضح حرفم رو به مخاطبم زدم. اون تاپیک برداشتن DRM هم برو تو همون 2 صفحه ی اول پست منو بخون ببین به غیر از تبریک چی گفتم؟
من واسم مهم نیست که به عده چی میگن ، حالا فن هرچی که میخوان باشن. فن های سونی که معصوم نیستن هرچی میگن درست باشه. نظر خودم رو میدم و اگه کسی دوست داشت میتونه باهام بحث کنه. ولی وقتی چیزی نداره بگه لطف کنه و پست منو نقل قول نکنه که یه مشت اراجیف تحویل نده.( اینم منظور شما نبودی )

من گفتم کجای خبر گفته که شما 360 رو به One وصل میکنی و با One بازی میکنی؟؟؟؟

ببخشید باهاش بازی که نمیشه کرد تصویر که نمیشه سویچ کرد پس خره آدم 360 به ONE وصل کنه .

شما که پست نقل قول میکنی خبر اول درست بخون بعد پست من بخون بعد این همه ملت همین حرف زدن شما ول کردی پست من نقل قول میکنی میگی کی همچین حرفی زده ؟

شما یک کلام دلیل ارتباط 360 با ONE برای همه توضیح بدین چیکار میکنه ؟ اگه نظر من چرته شما بفرمایید برای چی باید این دوتا به هم وصل کرد ؟

در صورتی که یک توضیح منطقی نداری لطفا پست نقل قول نکن مردم وقتی پستی نقل قول میکنن که خودشون نظر بهتری داشته باشن. شما فقط میگی کی همچین حرفی زده شما بگو که دلیلش این نیست پس چیه ؟

خب شما الان لطف کن وضعیت 6-5 تا پست اول همین تاپیک رو واسه من تشریح کن که بیشتر متوجه وضعیت فعلی بشیم ;)
من در ضمن من جمع نبستم ، خیلی واضح حرفم رو به مخاطبم زدم. اون تاپیک برداشتن DRM هم برو تو همون 2 صفحه ی اول پست منو بخون ببین به غیر از تبریک چی گفتم؟
من واسم مهم نیست که به عده چی میگن ، حالا فن هرچی که میخوان باشن. فن های سونی که معصوم نیستن هرچی میگن درست باشه. نظر خودم رو میدم و اگه کسی دوست داشت میتونه باهام بحث کنه. ولی وقتی چیزی نداره بگه لطف کنه و پست منو نقل قول نکنه که یه مشت اراجیف تحویل نده.( اینم منظور شما نبودی )
خب مگه کسی آزار داره اینجوری کامنت بده؟ وقتی ببینه هر مدلی کامنت بده تاپیک به فنا میره پس تصمیم میگیره همرنگ جماعت بشه :دی در ضمن من نظر شما رو نقل قول کردم چون در مورد وضعیت تاپیک صحبت کرده بودید، نگفتم که تمام این اتفاقات صرفا به خاطر کامنت های شما بوده :دی

خب مگه کسی آزار داره اینجوری کامنت بده؟ وقتی ببینه هر مدلی کامنت بده تاپیک به فنا میره پس تصمیم میگیره همرنگ جماعت بشه :دی در ضمن من نظر شما رو نقل قول کردم چون در مورد وضعیت تاپیک صحبت کرده بودید، نگفتم که تمام این اتفاقات صرفا به خاطر کامنت های شما بوده :دی
تو همرنگ شدن با جماعت رو ول کن. نظر خودت رو بده ، تا حداقل تو که قدیمی هستی دیگه با اونی که هر روز یه اکانت عوض میکنه و مهم نیست که بن بشه یکی نباشی. نظرت هم اگه قابل بحث بود روش بحث میکنیم و تاپیک به روال عادی برمیگرده. اگه قرار باشه هرکی هرچی گفت ما بدترشو انجام بدیم که دیگه باید فاتحه ی BC رو خوند !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or