Major Nelson:میتوانید 360 را به one وصل کنید.

• Thread starter Thread starter Eury
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Eury

کاربر سایت
کارگردان برنامه ریزی Xbox Live لری هرب-یا شناخته شده تر به اسم major nelson- از اینکه میتوانید 360 را با HDMI-In به one وصل کنید رونمایی کرد.

1372669557731.jpg

"قطعا; شما میتوانید 360 را از پشت وصل کنید.این یکی از اولین سوالات من بود هنگامی که اولین بار در مورد قابلیت hdmi-in شنیدم".
او در این مورد کم توضیح داد اما برداشت از سوال این بود که اگر بخواهید میتوانید از UI وان استفاده کنید,یا از قابلیت مالتی تسکینگ آن در حین بازی استفاده کنید.
سوال مشابهی در مورد وصل کردن Win8 توسط hdmi-in مطرح میشود."جواب مثبت است"Major Nelson پاسخ داد.بیانی که به نظر میرسد که در مورد ورودی هردوی PC و Set-top box باشد.این یک تاییدیه واضح نیست اما با توجه به قابلیت وصل شدن 360 شانس زیادی هست که PC نیز متصل شود.

major nelson:"این تنها کنسولی در حال حاضر است که HDMI-in دارد و شما در یک زمان میتوانید cable و یا set-top box خود را متصل نمایید".

منبع

الان یعنی تبلیغات کاذب به صورت خیلی خفنه به نظر من. اون HDMI In ـی که گذاشتن مختص به دستگاه خاصی نیست تا جایی که من میدونم و شما میتونید دستگاهی که HDMI Out داره رو وصل کنید بهش. تنها وظیفش هم دادن تصویر از فیلتـر Xbox One که قابلیت تعویض تصویر از HDMI Out به HDMI In داره. اینکه بخوای Xbox 360 وصل کنی یا PS3 یا PS4 یا رسیور و ... هیچ فرقی در عملکرد نخواهد کرد..

الان یعنی تبلیغات کاذب به صورت خیلی خفنه به نظر من. اون HDMI In ـی که گذاشتن مختص به دستگاه خاصی نیست تا جایی که من میدونم و شما میتونید دستگاهی که HDMI Out داره رو وصل کنید بهش. تنها وظیفش هم دادن تصویر از فیلتـر Xbox One که قابلیت تعویض تصویر از HDMI Out به HDMI In داره. اینکه بخوای Xbox 360 وصل کنی یا PS3 یا PS4 یا رسیور و ... هیچ فرقی در عملکرد نخواهد کرد..
تبلیغات؟:-/ طرف ازش سوال کرده، اینم گفته میشه. این تبلیغه؟:-/

مرسی فردین اما من هنوز نگرفتم به چه درد میخوره!:دی

مثلا من 360 رو وصل میکنم به X1، بعد تصاویر از ورودی X1 میان تو و از خروجیش میرن بیرون؟ بدون هیچ پردازش مجددی؟ یا این وسط یه کارهایی هم X1 انجام میده؟ مثل آپ اسکیل کردن حداقل!

نهایت لوده بازی و مسخره بازی تو کامنت های بعضیا شرم آوره. برید یه فکری به حال خودتون بکنید که دیگه واقعا باید به سالم بودن روانتون شک کرد.
یکی میگه شلنگ میخوام وصل کنم این چیه ؟ یکی میگه کنسول سونی 200% قویتره مایکرو به فکر چیه؟ یکی میگه برو دنبال تغییر تکنولوژی شلیک :| شورشو دراوردید دیگه )xهمینکارا رو میکنید که آریا بیخیال مدیریت شد و بچه های قدیمی پیداشون نمیشه تو سایت. رسما فروم تبدیل شده به مهد کودک. نه جایی برای بحث منطقی مونده نه جایی برای سوال پرسیدن. هنوز لب تر نکرده جبهه میگیرید. تجیدید نظر کنید تو رفتارتون بد نیست. زشته این همه خودنمایی برای اینکه ثابت کنید کدوم کنسول خوشگل تره یا کدوم قویتره.
================================================================
یه نفر آدم پیدا میشه بیاد توضیح بده اگه 360 به X1 وصل بشه چی میشه؟ من که از متن خبر چیزی نفهمیدم !

شما این سه ماهه تابستونم تحمل کن تا مدرسه ها باز بشه :d

بیشترین کاربردی که من میتونم حدس بزنم hdmi in میتونه داشته باشه اینه که یا به عنوان hd pvr عمل کنه یا هم اینکه مایکرو سافت با اینکه گفته بازیای 360 رو ایکس وان اجرا نمیشن بیاد از طریق همون hdmi in بگه 360 رو به وان وصل کنید و هر دو رو باید روشن کنید تا به 360 دسترسی داشته باشین و بازیاشو از طریق ایکس وان اجرا کنید ! یکم خریّت محض اینکار حالا معلوم نیست دیگه چیه جریانش میذاریم موقع عرضه بفهمیم :d ولی تا اون موقع شاید هایپ خوبی باشه :))
اگه pc رو هم به ایکس وان وصل کنن این میشه یه چیزی حالا :d

نهایت لوده بازی و مسخره بازی تو کامنت های بعضیا شرم آوره. برید یه فکری به حال خودتون بکنید که دیگه واقعا باید به سالم بودن روانتون شک کرد.
یکی میگه شلنگ میخوام وصل کنم این چیه ؟ یکی میگه کنسول سونی 200% قویتره مایکرو به فکر چیه؟ یکی میگه برو دنبال تغییر تکنولوژی شلیک :| شورشو دراوردید دیگه )xهمینکارا رو میکنید که آریا بیخیال مدیریت شد و بچه های قدیمی پیداشون نمیشه تو سایت. رسما فروم تبدیل شده به مهد کودک. نه جایی برای بحث منطقی مونده نه جایی برای سوال پرسیدن. هنوز لب تر نکرده جبهه میگیرید. تجیدید نظر کنید تو رفتارتون بد نیست. زشته این همه خودنمایی برای اینکه ثابت کنید کدوم کنسول خوشگل تره یا کدوم قویتره.
تو هر تاپیکی که مربوط به مایکروسافت تو هر صفحه اش حداقل 2تا پست داری و شروع میکنی به مقایسه
هرپستی که مخالف مایکرو و حتی بعضیهاشون فقط برای مسخره بازیه اسم شما زیرش هست که لایکش کردی
هنوز تو این تاپیک آثار تاریخیت هست که اصلا قضیه یه چیز دیگست خودتون اومدید بحث مقایسه رو کشیدید وسط آخرش هم اومدید بی احترامی کردید
بعد هم میاید تو یه تاپیک دیگه یه مقاله مینویسید و همه مشکلات سایت رو میندازید گردن ما
نمیدونم شما که نمیخوای دستگاهی رو بخری چرا توی همه تاپیکهاش حضور فعال داری!!؟؟

تو هر تاپیکی که مربوط به مایکروسافت تو هر صفحه اش حداقل 2تا پست داری و شروع میکنی به مقایسه
هرپستی که مخالف مایکرو و حتی بعضیهاشون فقط برای مسخره بازیه اسم شما زیرش هست که لایکش کردی
هنوز تو این تاپیک آثار تاریخیت هست که اصلا قضیه یه چیز دیگست خودتون اومدید بحث مقایسه رو کشیدید وسط آخرش هم اومدید بی احترامی کردید
بعد هم میاید تو یه تاپیک دیگه یه مقاله مینویسید و همه مشکلات سایت رو میندازید گردن ما
نمیدونم شما که نمیخوای دستگاهی رو بخری چرا توی همه تاپیکهاش حضور فعال داری!!؟؟
اصولا اگر دوستان تو تاپیکهای مربوط به مایکرو نیان روزشون شب نمیشه!!!!
الان شما نگاه کن ببین تو همین تاپیک دوستان چند تا پست لوس و بی معنی و بی نمک دادن!!!!
ظاهرا این کار شده یه سرگرمی برای بعضی از دوستان!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or