دوست من چرا ناراحت میشی.به خدا یه کلمه از حرفام خالی بندی نبود.خوب چیکار کنم میخوام بازیه انلاین توپ داشته باشم پولشم با زحمت به دست اووردم و نمیتونم الکی خرج کنم شما اگه میتونی منو بهتر و بدون تعصب راهنمایی کن.
چندتا از بچه هایی که تو مغازه بودن میگفتن mw2 از 8شب تا 5صبح بازی میکنن ولی از مگ خوششون نیومده.حالا شما هم نظرتو بگو.دعوا نداره:blushing:
ببین بازی هنوز باگ خیلی زیاد داره اما شده چند روز بازی کنم حتی یک دونه باگ هم نداشته باشم اما یک روز 1پیش اومده همه ی باگ ها رو تجربه کنم ؟!!
عزیز جان اگه یه MP نفس گیر می خوای با یک Gameplay فوق العاده و سریع شک نکن MW2 رو بگیر
چون واقعا خداست از لحاظ Gameplay ولی خوب Campper عین نوقل و نباط توش ریخته
اگه اصلا علاقه ای نداری که یه بازی تاکتیکی انجام بدی و در ضمن Headset هم نداری و سرت درد می گیره وقتی می خوای کار های تاکتیکی انجام بدی اصلا نزدیک MAG نشو و بهش فکر نکن
اما اگه واقعا یک ملتی پلیر قوی و تاکتیکی می خوای اما خصوصیاتی مثل کار گروهی برات مهم نیست صبر کن BC2 بیاد و بگیر و حالشو ببر
اما اگه یک بازی تماما تاکتیکی بر پایه کار گروهی می خوای که خالی از Campper باشه و به Haedset هم دسترسی داری و همچنین صبر و حوصله برای برنامه ریزی و همچنین این اعتقاد رو داری که به عنوان بخشی از یک لشکر واقعی می جنگی MAG برای تو ساخته شده
ولی تذکر بدم بازی هنوز خیلی باگ داره باید تحمل داشته باشی چون حد اقل تا دو سه ماه اینده چندین Pacht میاد و مشکلات رو رفع کنه
ولی تضمینی نمی دم
البته خصوصیاتی مثل 256 نفر در یک مپ واقعا عظیم رو هم فراموش نکن
خوب میشه خود شما تجربه شخصیتو بگی؟من گرافیک تا حدودی برام مهمه.فیزیک خیلی برام مهمه.هیجان و استراتژی و نداشتن لگ و باگ و اینجور چیزا هم همینطور و به شدت هیجان دوس دارم.کدوم یکیو بخرم؟
این پست منو حتما بخون
مثل اینکه همه تو کف bc2 موندن:biggrin1:هرکی تو مغازش بود تعریف میکرد.یکی میگفت mw2 خودش خداست ولی bc2 میخورتش:biggrin1:
اره واقعا چیز فوق العاده ای شده .... اما توی این دموی جدید که اومده یک مقداری کند شده اما لگ بهتری داست نسبت به نسخه بتا
از نظر گرافیک هم واقعا شاهکار شده اما نموی دونم چرا یک مقدار لذت Gameplay توی این دمو کمتر از نسخه بتا بود .. یک مقداری کند شده به گرافیکش هم تا عادت نکنی یک مقدار اذیت می کنه
اما با همه ی این حرف ها واقعا از نظر MP فوق العاده بود
اما من نمی تونم با اطمینان بگم MW2 رو می خوره یا نه ؟!!!