خوب این که مشخصه . محسن مگه میشه تو یه بازی نوب پیدا نشه ، اصلا امکان نداره ولی حجمش بستگی به محیط بازی داره . این آقا میاد میگه " حضور همه جانبه نوب ها " و " میگه هر کسی که این بازی رو بازی می کنه نوب ِ و تا چند سال سمت بازی های دیگه نمیره " البته دیگه این استدلال از کجا اومده بماند . به هر حال هر جا پیدا میشه ، دقیقا مثل جامعه میمونه که حتی در آرمانی ترین وضعیت باز هم توش نخاله دیده میشه اما حجم این نخاله خیلی مهم ِ .خدایش MAG خوبه اما چه بخواییم چه نخواییم توش نوب هست !!! تو بازی حرفه ای مثل SOCOM از محدود بازی ها بود که نوب از چند کیلومتریش رد نمیشد
الان یکم سرورهای MAG دارن ضعیف کار میکنن چندین بار منو پرت کردن بیرون !!!
کلا بازی خوبیه به شرط کار تیمی
در ضمن اگر حرفه ای باشی میتونی تا حدودی شاهکار نوب ها رو جمع کنی :biggrin1:
بعضی وقت ها Squad ما که اکثرا اعضای تیم خودم هستن ، داریم Sabotage بازی می کنیم و مثلا بعد از دو دقیقه خیلی راحت A رو میگیریم ولی وقتی مپ رو نگاه می کنیم میبینیم از اون سمت اون ها حتی نمیتونن به B نزدیک بشن ، از اونجا باهاشون حرف میزنیم میگن چند نفر رو بفرتیم اونجا ، بچه های ما میرن و حالا به هر نحوی شده B رو میگیرن . بازم نمیشه اونایی که بنا به دلایلی نمیتونن مثلا B رو بگیرن نوب خطاب کنیم ، چون ممکنه بسته به موقعیت جغرافیایی یا حتی تعداد و قدرت طرف نشه هیچ کاری انجام داد .
سرور های بازی هم تو این چند روزی که اینترنت کشور تا حدودی مختل شده بود بازم خیلی خوب جواب داد . به شخصه من تو این همه مدت فقط 1 بار از بازی پرت شدم بیرون که Error 505 داد .