Francis Drake
کاربر سایت
MR.Professional! شما چه بازیی بازی میکنید که ما طرفش نیایم؟خوبه تا یکی دو سال نوب ها سرگرم میشن دیگه طراف بازی دیگه ای نمیرن.
آخرین ویرایش:
MR.Professional! شما چه بازیی بازی میکنید که ما طرفش نیایم؟خوبه تا یکی دو سال نوب ها سرگرم میشن دیگه طراف بازی دیگه ای نمیرن.
خیلی جالب بود . جا داشت منم از عکسی که ممد بالا گذاشت استفاده کنم ! واقعا آدم میمونه چی بگه !خوبه تا یکی دو سال نوب ها سرگرم میشن دیگه طراف بازی دیگه ای نمیرن.
خیلی جالب بود . جا داشت منم از عکسی که ممد بالا گذاشت استفاده کنم ! واقعا آدم میمونه چی بگه !
اگر MAG رو بازی کرده باشی ، " اگر " ؛ خوشحال میشم یه توضیحی راجع بهش بدی !
-----------------------
پیام آوران عرصه Pro و HardC0re و راه یافتگان به کمال Gaming ، من و سایر نوب هایی که MAG بازی می کنند رو خوشحال می کنند اگر بازی رو تجربه نکردند اظهار فضل نفرمایند چون قطعا ما کشش این همه فضل و معرفت و مغفرت رو نداریم .
MR.Professional! شما چه بازیی بازی میکنید که ما طرفش نیایم؟
مثل اینکه دوست داری بحث کنی دوست عزیز ؟ درسته ؟ شما بیا به من بگو چطور MAG میشه بازی بی ارزش که هیچی نداره ؟ خوب البته ، از لحاظ شما اره برقی نداره ، تحول توش موج نمیزنه و نمیشه خیلی با برنامه و هدف و تاکتیک با لوله شاتگان رفت تو شکم طرف ، درسته !!من بیام توضیح بدم..!؟ خودت که استادی
کسی نمیاد وقت و هزینه برای بازی های بی ارزشی که هیچی ندارن صرف کنه.
شما خودت که ماشالله تو تمام بازیها سر رشته داری و تا حالا بازی نبوده که انجامش نداده باشی و ازش طرفداری نکرده باشی
آخه سوالت جواب خاصی نداره . برمیگرده به سلیقه خود شما . MAG یه بازی که تمام تمرکزش روی Multtiplayer و به شدت به کار تیمی و هماهنگی وابستست ، طوری که بدون این هماهنگی اصلا نمیتونی MAG رو بازی کنی و ازش لذت ببری . MW2 هم یه FPS خوش ساخت ِ که MP خیلی پرطرفداری داره . البته مشکلاتی مثل لگ و پینگ بالا و نبود سرور اختصاصی و هک و Cheat توش وجود داره .دوستان میشه یه راهنمایی بفرمایید؟
من دنبال یه بازی انلاین توپم و به شدت بین mw2 و mag گیر کردم کمک کنید
اقا یکی جواب مارو بده که یه وقت پشیمون نشیم.دوستان میشه یه راهنمایی بفرمایید؟
من دنبال یه بازی انلاین توپم و به شدت بین mw2 و mag گیر کردم کمک کنید:biggrin1:
من نظر شخصی خودم و اون چیزی که دیدم رو گفتم بیشتر منظورم اون دستمون بود که میخواست بازی بخرهمثل اینکه دوست داری بحث کنی دوست عزیز ؟ درسته ؟ شما بیا به من بگو چطور MAG میشه بازی بی ارزش که هیچی نداره ؟ خوب البته ، از لحاظ شما اره برقی نداره ، تحول توش موج نمیزنه و نمیشه خیلی با برنامه و هدف و تاکتیک با لوله شاتگان رفت تو شکم طرف ، درسته !!
من که دقیقا استادم ، از ساعات اول باز شدن سرور ها دارم MAG بازی می کنم هنوز جرات نمی کنم هم خیلی ازش تعریف کنم و بگم خیلی بی ایراد ِ و ازش بت بسازم یا برعکس چون ماهیت یه همچین بازی با چنین سبکی نیاز به وقت زیاد و دقت دقیق داره ولی شما خیلی راحت ، بازی هم نکردی میای اینجوری اظهار نظر و توهین می کنی . بازم درسته دوست عزیز ؟
نقد MAG سایت بازیسنتر رو من از تیم تحریریه سونی نوشتم . نقد به زودی روی سایت قرار میگیره . 40 ساعت برای نوشتن این نقد منصفانه ، خیلی نکته سنج و دقیق MAG رو بازی کردم . تنها ایرادی که نمیشه بهش وارد آورد آسون بودن ، بی برنامه بودن و از همه بیشتر وجود نوب ها تو بازیه ، اون وقت شما دقیقا دست میزاری رو چیزی که خودت هم میدونی وجود نداره . شما بیا از گرافیک ، فیزیک و جزئیات بازی بد بگو 100 خط بهش توهین کن ، یک نفر پیدا نمیشه بیاد ازت خرده بگیره که چرا همچین حرفی میزنی . هر کسی هم خرده بگیره مشکل داره اونم از نوع حاد . البته اول باید طرز نگاهت به یه بازی Only Multiplayer و MMO Shooter رو تعریف کنی .
من تو تمام بازی ها سررشته ندارم ، تو اونایی که داشته باشم از خودستایی ترسی ندارم و از تز خودم دفاع می کنم چون این حق و این توانایی رو توی خودم میبینم . چرا نمیرم تو تاپیک یه بازی مثل FIFA 10 اظهار نظر کنم ؟ اصلا بزار مثال انحصاری بزنم تا درست متوجه بشی . چرا نمیرم راجع به Resistance 2 نظر بدم ؟ با اینکه یه بازی بود با Multiplayer خیلی بزرگ ، 64 نفره با Coop 8 نفره ! تا دلت بخواد هم Resistance 2 بازی کردم ولی هیچ جا ازش دفاع نکردم . چون یه بازی مثل Killzone 2 یا MAG برام نبود . ممکنه یکی 100 ساعت MAG بازی کنه ، قبلا 400 ساعت مثلا Halo 3 بازی کرده باشه ولی اون 400 ساعت بیش تر براش لذت بخش بوده باشه ، این یه نظر کاملا منطقی و قابل احترام ِ ، منم به نظر همچین آدمی تعظیم می کنم چون بازی کرده ، ساعات طولانی تجربه کرده و منطقی نظرش رو گفته ، نه کسی که MAG رو بازی نکرده میاد راجع بهش اینجوری و با همچین لحنی بازی رو خطاب میکنه .
یه چیز دیگه ، میخوام بدونم هدفت از گفتن یه همچین جمله ای با این لحن که از پایه و اساس مشکل داره تو تاپیک رسمی یه بازی که تجربه نکردی چیه ؟ چون من که به گفته شما فن بوی هستم هیچوقت مثلا تو تاپیک GeoW 1 , 2 نرفتم ، چه برسه بخوام پست بدم ، تازه اونم با یه چنین وضعی . حالا دیگه اینجا معلومه کی به کیه درسته ؟!
اقا یکی جواب مارو بده که یه وقت پشیمون نشیم.

نظر شخصی هر کسی قابل احترام هست ، هر کسی که میخواد باشه باید بهش احترام گذاشت اما این اما خیلی مهمه . شما از بنده سنت بیشتره ، احترامت برای من واجبه منم این احترام رو همیشه نگه میدارم . اما خودت انصافا قضاوت کن کجای این جمله یه نظر شخصیه :من نظر شخصی خودم و اون چیزی که دیدم رو گفتم بیشتر منظورم اون دستمون بود که میخواست بازی بخره
هر بحثی میشه یک عده میان میگن این بازی رو هیچکس نمیتونه درک کنه یا میگن نمرات 6 و 7 از سایت های بزرگ ملاک نیست و باید دلت بزرگ باشه یا این بازی چون 250 نفره هست پس بازی بزرگ و خوب و با تاکتیکیه.
یکبار هم نشده بیایم واقعیت بگیم.. هر کسیم هم که میخواد حرفی بزنه با پست های عجیب غریب جوابش رو میدیم و هی تیکه میندازیم.
سر IN FAMOUS هم یک عده اومدن تعریف های با عجیبی کردن که بعداً فهمیدیم فقط میخواستن سریع اون بازی که خریدن رو بفروشن
به نظرت این یه تحلیل منصفانه از MAG ِ که ما بتونیم به عنوان یه نظر و دیدگاه شخصی ازش یاد کنیم ؟ شما رسما و عملا به تمام بازیکنان این بازی و طرفداران این بازی توهین کردی . انصافا فکر کن خودت این جمله رو نگفتی ، به عنوان یه نفر سوم این جمله رو نگاه کن ، خدا وکیلی این نظر شخصی ِ ؟خوبه تا یکی دو سال نوب ها سرگرم میشن دیگه طراف بازی دیگه ای نمیرن.
افرین احسنتاولا نوبا نوبا نکن هی چون تو مگ نوب جماعت دووم نمیاره دومن mw2 رو واسه چی گذاشتن![]()
کارت درسته ولی به نظر من از کیل زون باید حرفه ای تر باشی
حرفت قابل قبوله
اقای تروا منم میثم اقا امین بودی درسته حا لا ما شدیم نوب دستت درد نکنه :blushing:
افرین احسنتکارت درسته ولی به نظر من از کیل زون باید حرفه ای تر باشی
حرفت قابل قبوله
اقای تروا منم میثم اقا امین بودی درسته حا لا ما شدیم نوب دستت درد نکنه :blushing:
![]()
به نظرت این یه تحلیل منصفانه از MAG ِ که ما بتونیم به عنوان یه نظر و دیدگاه شخصی ازش یاد کنیم ؟ شما رسما و عملا به تمام بازیکنان این بازی و طرفداران این بازی توهین کردی . انصافا فکر کن خودت این جمله رو نگفتی ، به عنوان یه نفر سوم این جمله رو نگاه کن ، خدا وکیلی این نظر شخصی ِ ؟
من عرض کردم ، شما بیا بگو MAG ضعیف ، MAG بدون گرافیک ، MAG اصلا آشغال ! قبول ، مگ آشغال ، ولی باید یه پشتوانه تجربه ای داشته باشی ؟ شما بیا با بنده 10 ساعت MAG بازی کن ، بیایم تو همین تاپیک خیلی قشنگ و فنی با هم بحث کنیم . من از شما کلی نکته یاد بگیرم . ولی اینکه بدون تجربه بازی کردن و از روی تریلر و عکس ، بازی با این سبک که تمام منتقد ها بدون استثنا گفتن نقد این بازی نیاز به تجربه و شکل گیری شبکه بازی داره ، یه همچین جمله ای که هیچ ربطی به نقد بازی و نظر شخصی نداره ، تو جمع بازیکنان این بازی گفتن به نظر خودت چه معنی داره ؟
من دقیقا واقعیت رو به شما میگم . شما بیا از بنده سوال کن ، باعث افتخار بندست تمام جزئیات مگ از جلوه های بصری تا بخش فنی و سرور ها و گیم پلی و تاثیر همکاری تو بازی رو براتون توضیح بدم ، هر کسی رو هم که مایلی بیار که MAG رو بازی کرده باشه تا صحت حرف های منو تایید کنه .
من دارم میگم شما توهین کردی نه نقد . نقد و نظر شخصی زمین تا آسمون با توهین مستقیم به بازیکنان یه بازی فرق میکنه .
خوب ، پس طبق یه شرایط خاصی محیطی یه سری افراد نمیتونن بازی کنن . دقیقا به خاطر سبکی که MAG داره و محیطی که ایجاب میکنه که هماهنگ با تیم بشی ، نوب ها و کسانی که عادت کردند از کمپ و Cheat و Glitch استفاده کنن توانایی بازی کردن MAG رو ندارن . کسی که از MW2 بیاد یهو MAG بازی کنه و بخواد همون شیوه رو پیش بگیره نه تنها از بازی لذت نمیبره بلکه بازی براش جهنم میشه . لیدر هر Squad هم هر وقت ببینه یکی داره ساز خودش رو میزنه سریعا یه Kick Vote میده و بقیه هم Vote میکنن و اون بازیکن از بازی اخراج میشه .تو هر بازی نوب ها پیدا میشن اما بعضی بازی ها به خاطر شرایط خاص گیم پلی و محیط اصلا توان بازی کردن ندارن و بیخیال میشن اما بعضی بازی های دیگه باب اینجور افرادی هست که میان و گند میزنن به بازی..
من تعجب میکنم شما میگین توهین کردم..!
همه جانبه نوب ها !!!! واقعا من دیگه نمیدونم چی بگم . شما از کجا و روی چه تجربه و استدلالی همچین تشخیصی دادی ؟ شما رسما و جلوی همه توی تاپیک یه بازی میای به طرفداراش توهین میکنی بعد میای میگی نکردم !!حضور همه جانبه نوب ها در یک بازی خاصی