MAG - Massive Action Game

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بر و بچ یه سوال
اونایی که بازی کردن با چه سرعتی بازی میکنید؟با 128 اگه پینگ پایین باشه مشکلی نداره؟
اگه میشه یه توضیحی بدین ببینم لگی مشکلی چیزی نداره؟
مرسی و ریجن بازیتون هم بگید تا ببینم 1 نسبت به 2 لگ داره یا نه
same questions ...

بر و بچ یه سوال
اونایی که بازی کردن با چه سرعتی بازی میکنید؟با 128 اگه پینگ پایین باشه مشکلی نداره؟
اگه میشه یه توضیحی بدین ببینم لگی مشکلی چیزی نداره؟
مرسی و ریجن بازیتون هم بگید تا ببینم 1 نسبت به 2 لگ داره یا نه
من که با 512 بازی می کنم و هیچ مشکلی ندارم ، اما بچه ها هستند که با 128 بازی می کنند و هیچ مشکلی ندارند . شما کیفیت خطی که داری مطلوب باشه و پینگ متوسطی داشته باشی خیلی راحت و بدون دردسر میتونی بازی کنی .
ریجن هم فرقی نمیکنه چی بگیری . بازی World Wide هست و ریجن توش تاثیری نداره ، مثل همه بازی های انحصاری PS3 .

در کل سرورهای خیلی قوی داره . باید هم اینجور باشه چون کل خرج یه بازی Only Multiplayer باید روی سرور و تجهیزات ارتباطی باشه . یه نکته خیلی جالبی که راجع به MAG وجود داره کیفیت فوق العاده بالای Voice Chat تو بازیه که من به شخصه تو هیچ بازی همچین کیفیتی ندیده بودم .
same questions ...
same answer :دی

آخرین ویرایش:
جواب مارو هم بدید :دی
------
باکسشات بازی عوض شد ؟

اون هواپیمایی که میگی مربوط به بمب افکن هاست... یه چیز تو مایه های Precision Airstrike که تو 2 Modern Camper وجود داره!
------
باکس شاتش برای چی عوض بشه ؟!

4539772.jpg

ممنون
بچه ها تو بازی باگی دیدین ؟
مزیت Squad Leader و Platoon Leader نسبت به بقیه چیه ؟ ( یه چیزی تو مایه های GRAW 2 ؟ )
یه نفر می تونه فقط Snipe بگیره و یک جا کمین کنه و بزنه ؟ ( کلا منظورم اینه که مپ هاش به طور واقعی طراحی شدن یا اینکه تخیلیه و جای مطمئنی برای کمین گرفتن وجود نداره . )

بچه ها زياد خوشحال نباشيد سايت و IP هاي سرور كيلزون ف*يل*تر شد ... من ميترسم بقيه بازي هام همين بلا سرشون بياد

از دوستاني كه كيلزون بازي ميكنن درخواست ميشه به اون ايميل كه اكثر سايتهاي ف*يل*تر شده ميدن ايميل بزنيد

ممنون
بچه ها تو بازی باگی دیدین ؟
مزیت Squad Leader و Platoon Leader نسبت به بقیه چیه ؟ ( یه چیزی تو مایه های GRAW 2 ؟ )
یه نفر می تونه فقط Snipe بگیره و یک جا کمین کنه و بزنه ؟ ( کلا منظورم اینه که مپ هاش به طور واقعی طراحی شدن یا اینکه تخیلیه و جای مطمئنی برای کمین گرفتن وجود نداره . )
من که هنوز باگ خاصی تو بازی ندیدم . خیلی هم توجه کردم چون دارم ازش Review می نویسم . فقط یه باگی وجود داره که وقتی یکی میمیره ، جسدش به مدت چند ثانیه ، خیلی کوتاه روی هوا میمونه که البته قراره با پچ درست بشه . تنها باگی که دیدم همین بود که البته خیلی ناچیزه و باید خیلی توجه بشه تا دیده بشه .
مزیت Leader ها هم بسته به نوع Leader بودن متفاوته . 3 نوع Leader داریم : Squad Leader که لیدر یه اسکواد 8 نفرست . Platon Leader که لیدر یه پلاتون 32 نفرست و از چهار تا اسکواد تشکیل شده و آخرین نوع هم Company Leader ِ که لیدر کل پلاتون هاست .
هر کدوم از اینها می تونند کارهای مختلفی انجام بدن . بسته به قدرت لیدر و تجربه اون مزیت هایی مثل Reload سریع تر یا Respawn Time کمتر و ... به هم تیمی ها داده میشه . لیدرهای نوع بالاتر میتونن ماموریت ها رو بسته به موقعیت و وضعیت تیم تغییر بدن ، درخواست نیروی کمکی کنن ، اونا تصمیم میگیرن که نفرات چجوری دوباره به جنگ برگردند ، با چتر ، هلیکوپتر یا به صورت معمولی از Base . لیدرها میتونن از بمب افکن و خمپاره و ... برای دفع دشمن استفاده کنن وقتی که همه یه جا جمع میشن و تیم مجبوره عقب نشینی کنه .
طراحی مپ هاش هم واقعا استادانست . گرافیک و جزئیات اشیا خیلی بالاست و هر مپ کلی ریزه کاری داره . کلی ساختمان و جای کاور گرفتن و برجک ها برای کاور گرفتن اسنایپر ها .

در کل MAG هر چیزی که یه بازی Multiplayer باید داشته باشه رو با بهترین کیفیت داراست . دیگه بحث کمیتی مثل تعداد نفرات و بزرگی مپ و ... بماند .

این مپ ها خیلی اصولی کار شده.کمینگاه و استتار بشدت داره.بستگی به level شاید راحت تر دشمنا پیدا بشن.حالا تازه تو sabotage مثلا وقتی تمرکز برای بدست آوردن c هست اسنایپرا تو هوا میزننت.منظورم وقتی هست که با چتر میای پایین.بعد قسمت barraks چه کارایی که نمیشه کرد.اون الحاقیات اسلحه ها و کلاسها.سلیقه ای هست اما باید حساب کار دستت باشه.ولی جدا از بازی خودت نقش squad leader خیلی مهمه یه ذره level میره بالا مسئولیت پزیری بیشتر میشه مخصوصا توی acquisition.domination که خیلی خر تو خره:biggrin1:256 نفر عین گا.... میریزن باید کنترل MAG رو بدست بگیرن.

بازی های 1st Party سونی این علامت رو دارن.
من تنها مشکلی که تو مپ ها میبینم، اینه که تو مُد Sabotage زمین دفاع Valor نسبت به دو گروه دیگه ضعف داره. اونم اینه که A , B هم سطح با زمین هستند و نسبت به زمین دفاع دو گروه دیگه که از پله ها باید بالا بری ضعف داره. برای اونا Secure کردنش سخت تره تا مال Valor.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or