same questions ...بر و بچ یه سوال
اونایی که بازی کردن با چه سرعتی بازی میکنید؟با 128 اگه پینگ پایین باشه مشکلی نداره؟
اگه میشه یه توضیحی بدین ببینم لگی مشکلی چیزی نداره؟
مرسی و ریجن بازیتون هم بگید تا ببینم 1 نسبت به 2 لگ داره یا نه
same questions ...بر و بچ یه سوال
اونایی که بازی کردن با چه سرعتی بازی میکنید؟با 128 اگه پینگ پایین باشه مشکلی نداره؟
من که با 512 بازی می کنم و هیچ مشکلی ندارم ، اما بچه ها هستند که با 128 بازی می کنند و هیچ مشکلی ندارند . شما کیفیت خطی که داری مطلوب باشه و پینگ متوسطی داشته باشی خیلی راحت و بدون دردسر میتونی بازی کنی .بر و بچ یه سوال
same answersame questions ...
جواب مارو هم بدید
------
باکسشات بازی عوض شد ؟
نه بابا روی بلو ری اومدهيه سوال داشتم مي خواستم بدونم بازي M.A.G روي psn نيومده يا نمي خواد بياد واسه خريد ؟
يا فقط روي blueray disk اومده؟؟
ممنون!
مصطفی جان
من که هنوز باگ خاصی تو بازی ندیدم . خیلی هم توجه کردم چون دارم ازش Review می نویسم . فقط یه باگی وجود داره که وقتی یکی میمیره ، جسدش به مدت چند ثانیه ، خیلی کوتاه روی هوا میمونه که البته قراره با پچ درست بشه . تنها باگی که دیدم همین بود که البته خیلی ناچیزه و باید خیلی توجه بشه تا دیده بشه .ممنون
بچه ها تو بازی باگی دیدین ؟
مزیت Squad Leader و Platoon Leader نسبت به بقیه چیه ؟ ( یه چیزی تو مایه های GRAW 2 ؟ )
یه نفر می تونه فقط Snipe بگیره و یک جا کمین کنه و بزنه ؟ ( کلا منظورم اینه که مپ هاش به طور واقعی طراحی شدن یا اینکه تخیلیه و جای مطمئنی برای کمین گرفتن وجود نداره . )
دو تا باکس شات داره، اونیکه من دیدم برای نسخه PAL بود، فقط نمیدونم چرا هر چی میگردم تو اینترنت نیست!باکس شاتش برای چی عوض بشه ؟!
![]()
دقیقا همین ِ. ممنون
اره این باکس شات پال هست مال منم همینه
من مرتضی هستم نه مصطفی میثم جان:biggrin1::cheesygriنه بابا روی بلو ری اومدهمصطفی جان
![]()