MAG - Massive Action Game

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به خاطر اینکه چون همه دیدند که Raven فلان خصوصیات رو داره اونو انتخاب کردند و نتیجش این شد که هر چی N00B و گاگول هست ( البته دور از جون ما ها:biggrin1:) ریختن تو Raven. اکثرا هم میباخت. از اونور هم اون غارنشین ها ( S.V.E.R ) از همه قویتر هستند.
خیلی باحال گفتی:biggrin1:اون پابرهنه های مستضعف:biggrin1:(S.V.E.R) هم خیلی قوین
فقط این چهار تا mode رو یکی میکردن خوب میشد.فکر کنمdomination خیلی استراتژیکه.
من که تا رفتم تو بازی زرت و زرت نارنجک مینداختن ما هم متحول شدیم زدیم تو نارنجک.هی پر میکردم مینداختم.بیچاره اون بدبختای raven.خدا آخر عاقبت مارو بخیر کنه:biggrin1:

آخرین ویرایش:
دلتون میاد؟ اتفاقا من با S.V.E.R بیشتر از همه حال میکنم :d (میشه ماسک زد شبیه نینجا میشه :d بقیه گروه ها رو نمیدونم میشه یا نه :d )
البته اگر بگیرم منم میام VOLAR تا مثل بقیه باشم! :d

چند تا سئوال :دی
1- تو یکی از Artwork های بازی هواپیما دیده شد ، میشه مثل H.A.W.X هوایپما رو کنترل کرد ؟ ( منظورم هواپیمای جنگیه ها :دی )
2-برای اینکه بازی بیاد ( وقتی بلو-ری رو تو دستگاه بزاریم بازی بالا بیاد ) حتما باید به PSN وصل باشی ؟ حتی Training آفلاین هم نداره ؟

دقیقا اینا سوالِ منم هست ! :confused:

سلام.میشه بگید شما بازی رو از کجا یعنی کدوم فروشگاه تهیه کردید و یه سوال دیگه ایا کسی پک کالکتور ادیشن این بازی رو جایی داخل ایران تهیه کرده.میشه بگید کالکتورش چه فرقی داره با معمولیش!؟!؟

چند تا سئوال :دی
1- تو یکی از Artwork های بازی هواپیما دیده شد ، میشه مثل H.A.W.X هوایپما رو کنترل کرد ؟ ( منظورم هواپیمای جنگیه ها :دی )
2-برای اینکه بازی بیاد ( وقتی بلو-ری رو تو دستگاه بزاریم بازی بالا بیاد ) حتما باید به PSN وصل باشی ؟ حتی Training آفلاین هم نداره ؟
جواب مارو هم بدید :دی
------
باکسشات بازی عوض شد ؟

بر و بچ یه سوال
اونایی که بازی کردن با چه سرعتی بازی میکنید؟با 128 اگه پینگ پایین باشه مشکلی نداره؟
اگه میشه یه توضیحی بدین ببینم لگی مشکلی چیزی نداره؟
مرسی و ریجن بازیتون هم بگید تا ببینم 1 نسبت به 2 لگ داره یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or