MAG - Massive Action Game

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه هایی که بازی رو گرفتن اگه تمایل دارین یه Clan تشکیل بدیم یه تاپیک می زنیم
من الان Valor هستم مثل این که اکثر بچه ها هم valor هستن اگر هم نیستید سعی کنید بیاید Valor

یک اسم خوب هم باید برای Clan انتخاب کنید مثلا Iran valor army - IVA بدک نیست اما خودم باهاش حال نکردم
یک اسم خوب هم پیشنهاد بدین

تاپیک خودم بزنم ؟؟ برای Clan ??

نه ... برای In game store نیست
اینجا رو ببین : http://blog.mag.com/blog/

اولا که تجربه نشون داده توی اسم کلن نباید نشانی از IRAN و Persian و اینا باشه . دوما این مثل Killzone 2 نیست که بشه با 5 نفر یه کلن مرتب داشت . اینجا باید خیلی وقت بزاری و با خیلی ها در ارتباط باشی و زبانت هم فول باشه تا بتونی یه کلن داشته باشی و بتونی سر پا نگهش داری .
من که تصمیم گرفتم یه Squad تشکیل بده شامل 8 نفر . این 8 نفر میرن تو کلنی که خودم میزنم که احتمالا اسمش هم هست " Carnival of Rust " که با هم بازی میکنیم با تگ های یکسان که نشون بده یه تیم هستیم و بعد از اینکه جا افتادیم میریم تو کلن سایت ها و Comminiuty ها که بتونیم راحت و بی دردسر مسابقه بدیم .
تاپیک هم نمیخواد ، چون مسابقه ای در کار نیست . 8 نفری میریم تو یه پارتی و به بازی Join میشیم .

اولا که تجربه نشون داده توی اسم کلن نباید نشانی از IRAN و Persian و اینا باشه . دوما این مثل Killzone 2 نیست که بشه با 5 نفر یه کلن مرتب داشت . اینجا باید خیلی وقت بزاری و با خیلی ها در ارتباط باشی و زبانت هم فول باشه تا بتونی یه کلن داشته باشی و بتونی سر پا نگهش داری .
من که تصمیم گرفتم یه Squad تشکیل بده شامل 8 نفر . این 8 نفر میرن تو کلنی که خودم میزنم که احتمالا اسمش هم هست " Carnival of Rust " که با هم بازی میکنیم با تگ های یکسان که نشون بده یه تیم هستیم و بعد از اینکه جا افتادیم میریم تو کلن سایت ها و Comminiuty ها که بتونیم راحت و بی دردسر مسابقه بدیم .
تاپیک هم نمیخواد ، چون مسابقه ای در کار نیست . 8 نفری میریم تو یه پارتی و به بازی Join میشیم .

اولا نمی دونم تجربه چی نشون داده چون MAG اصلا قابلیت challenge برگزار کردن نداره یعنی اگر هم Clan تشکیل بدی فقط می تونی توی یک بازی Join بشین و نمی تونید دیگران رو برای مسابقه دعوت کنید یا مسابقه اختصاصی بزارید
هیچی کدوم از اینا رو فعلا نمی شه کرد همون طور که توی فروم MAG.com هم مطرح بود قراره در آینده این قابلیت ها رو اضافه کنن

الان اگر هم Clan تشکیل بدیم فقط می تونیم تحت Squad توی قسمت Deploy بریم و Join بازی هایی که هست بشیم

یعنی همون کاری که گفتین رو فقط می تونیم انجام بدیم
زبان بلد بودن و فروم خارجی رفتن و این حرف ها فعلا کاربردی نداره ... هدف این هست با هم بازی کنیم

دوما من هم گفتم یک اسم خوب پیشنهاد بدین که دست شما درد نکنه پیشنهاد دادی

حالا Clan تشکیل بدیم یا نه ؟!
بچه ها یی که مایل هستن اعلام آمادگی کنن

فقط هرچه زودتر کلن رو تشکیل بدید بازی کنیم.راستی این maintance mag کی درست میشه ؟

بین ساعت 9 تا 11 شب سرور ها UP می شه ... قراره سرور ها از نظر LAG بهتر بشن و مشکل دیسکانکت هم بر طرف بشه تا حد ممکن

اولا نمی دونم تجربه چی نشون داده چون MAG اصلا قابلیت challenge برگزار کردن نداره یعنی اگر هم Clan تشکیل بدی فقط می تونی توی یک بازی Join بشین و نمی تونید دیگران رو برای مسابقه دعوت کنید یا مسابقه اختصاصی بزارید
هیچی کدوم از اینا رو فعلا نمی شه کرد همون طور که توی فروم MAG.com هم مطرح بود قراره در آینده این قابلیت ها رو اضافه کنن

الان اگر هم Clan تشکیل بدیم فقط می تونیم تحت Squad توی قسمت Deploy بریم و Join بازی هایی که هست بشیم

زبان بلد بودن و فروم خارجی رفتن و این حرف ها فعلا کاربردی نداره ... هدف این هست با هم بازی کنیم

بین ساعت 9 تا 11 شب سرور ها UP می شه ... قراره سرور ها از نظر LAG بهتر بشن و مشکل دیسکانکت هم بر طرف بشه تا حد ممکن
الان درست شده maintance.

[LTR]Jeremy Dunham has today revealed that MAG is set to receive a small patch, of 300Kb, tomorrow morning. You will, as per usual, be prompted to download it upon booting up the game.
Its main purpose is to mend issues that players may have been noticing with the skies in-game, and will provide a little more ‘visual fidelity’ when looking upward.
Alongside this, a number of maintenance fixes will be made within the servers meaning that players may experience some downtime between the usual window of 1am Pacific/ 4am Eastern/ 9am GMT and 3am Pacific/ 6am Eastern/ 11pm GMT.
Patch details are as follows;
MAG Patch v1.01a
Graphics
* Resolved issue that caused banding and/or artifacts in the sky.
Server
* Server performance enhancements with a focus on reducing lag issues.
* Lowered chances of encountering 5:5 errors
* Added additional statistics-focused servers
* Added additional servers for Japan.
* Reduces the amount of time after a game finishes before stats post to account. [/LTR]

اتفاقا همون تجربه نشون داده که اگه تو اسم کلن Iran , Persian , pars ..... باشه و فردا پس فردا عده ی زیادی از بازیکن ها مثل Killzone از این بازی بکشن بیرون و کلن رو فقط 5 ، 6 نفر بچرخونن و بعد احتیاج به عضو خارجی باشه ، همین اسم مانعش میشه. دقیقا مثل بلایی که سر Persian zone اومد.
Snipe چه حالی میده:love:

چند تا سئوال :دی
1- تو یکی از Artwork های بازی هواپیما دیده شد ، میشه مثل H.A.W.X هوایپما رو کنترل کرد ؟ ( منظورم هواپیمای جنگیه ها :دی )
2-برای اینکه بازی بیاد ( وقتی بلو-ری رو تو دستگاه بزاریم بازی بالا بیاد ) حتما باید به PSN وصل باشی ؟ حتی Training آفلاین هم نداره ؟

درود دوستان من هدست دارم.رو من هم حساب کنید.فقط این valor بدرد socom باز ها میخوره نسبت به raven تجهیزاتشون کمتره.بنظرم raven ور میداشتید بهتر نبود؟.امروز اولین تجربه برای بازی بود در حد training .سعی میکنم بهتر بشم.

درود دوستان من هدست دارم.رو من هم حساب کنید.فقط این valor بدرد socom باز ها میخوره نسبت به raven تجهیزاتشون کمتره.بنظرم raven ور میداشتید بهتر نبود؟.امروز اولین تجربه برای بازی بود در حد training .سعی میکنم بهتر بشم.
به خاطر اینکه چون همه دیدند که Raven فلان خصوصیات رو داره اونو انتخاب کردند و نتیجش این شد که هر چی N00B و گاگول هست ( البته دور از جون ما ها:biggrin1:) ریختن تو Raven. اکثرا هم میباخت. از اونور هم اون غارنشین ها ( S.V.E.R ) از همه قویتر هستند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or