Mafia III

4tlg_mafia-iii-3.png

MAFIA III
تاریخ انتشار : 7 اکتبر 2016 (16 مهر 1395)
سازنده : Hanger 13
ناشر : 2K Games
سبک : Third-person Shooter, Action-adventure game
پلتفرم : PS4,Xbox one,PC

درود
خب بلاخره انتظارمون به پایانش رسید و 2K Games رسما از عنوان Mafia III رونمایی کرد توسط پیچ رسمی Mafia در شبکه های اجتماعی
فعلا به یه کاور افاقه کردن و اطلاعات دیگه ای بیرون ندادن اما قراره 5 آگوست 2015 تو گیمزکام اطلاعات بیشتری بدن

تاپیک با اخبار جدید بروز میشه ...

یکی از بهترین خبر های امسال بود واقعا انتظارش رو میکشیدم :x

تریلر ها :

mqdefault.jpg

Mafia III Reveal Trailer
720p || 1080p

Mafia III
One Way Road - Story Trailer
720p || 1080p || 1080p GamerSyde

به نقل از @Hamed 3594 عزیز

su32q0gagroaldscgo0a.jpg

Mafia 3: 12 Minutes of Developer-Narrated Gameplay - IGN First

به نقل از @armin_shadow عزیز

تصاویر :

نمرات : نمره ای موجود نیست..

آخرین ویرایش:
من خودم عاشق دو مافیای قبلی بودم.
ولی حس خوبی نسبت به این نسخه ندارم.
ولی ولی باید بگم واقعا دوس دارم حدسم اشتباه باشه و بازی خیلی خوبی تحویلمون بدن.

بابا حالا اینقدر هم به چشم بد به بازی نگاه نکنید ! =((
بدی بازی های مثل آنچارتد 4 و کوانتوم بریک و بازی های از این دست که گرافیک بالایی دارن اینه ک باعث میشه انتظار آدم از سایر Ip ها هم بالا بره از منظر گرافیکی ولی به هر حال باید قبول کرد همه ناتی داگ یا رمدی نمیشن :-??
ولی اینطوری هم نباید باشه که استدیویی برداره تو نسل 8 بازی با گرافیک نسل هفتی به ملت غالب کنه ! :|
این بازی هم بنظرم نکات خاص و ویژه خودش رو داره که باعث میشه مقایسش با پدرخوانده 2 کمی سختگیرانه بنظر بیاد چون اون بازی واقعا وضعش خراب بود ! :-s
چیزی که تا الان بشدت ازش خوشم اومده Execution ها هستن که قشنگ میتونی باهاش اون حس کینه و انتقام رو روی دشمن خالی کنی B-(
نکته جالب دیگه اینه که گویا قبلا وجود مجلات در بازی تایید شده و چون امروز کارگردان بازی گفته کاری میکنیم بازی باز از بازی دست نکشه و دلیلی برای بازگشت دوباره به بازی داشته باشه احساس میکنم این بخش اینبار با قدرت و محتوای بیشتری در بازی حضور خواهد داشت ! :x
از مطلب بالا نتیجه میگیرم : فروش بازی تضمین شدس ! :D

آخرین ویرایش:
96291088910665299667.jpg

Mafia 3 Hands-On Gameplay: Taking Over New Orleans One Crime at a Time

دانلود

– سیستم کاور و شوتینگ بازی عالیه
–انیمیشنا خیلی خوب کار شدن مخصوصا انیمیشن واکنش نشون دادن بدن دشمنا نسبت به ضربه ی ناشی از برخورد گلوله ی اسلحه های مختلف
–موشن کپچر صورت خیلی خوبه
–هندلینگ ماشین رو با اینکه چند ثاینه بیشتر ازش نشون نداد ولی به نظر میاد خوب باشه
– انفجار ماشینا هنوز خیلی مصنوعی میزنه
–اتمسفر و فضا سازی به نظر خیلی خوب میاد
–شخصیت پردازی بازی همچنان در حاله ای از ابهامه ولی با این حال شدیدا تاکید داره شخصیت های اصلی داستان رو **Bad A و خشن نشون داده بشن :D

فقط تنها مشکلش به نظر من اینه که حداقل حداقلش نباید شماره دار میبود اگه ی عنوان فرعی بود خیلی بهتر جلوه میکرد . . .
همینا :D

آخرین ویرایش:
بازی خیلی Hollow هست، روح و شخصیت نداره، چیز جدیدی معرفی نکرده برای نسخه جدید و قسمت سوم، چیز هیجان انگیزی نداره، گرافیک هم با اینکه خوب میزنه ( Lip Sync افتضاحه) ولی بازم خاص نیست.

گیم پلی هم خیلی شبیه Godfather 2 هست. امیدوارم اشتباه کنم ولی بنظرم یه Epic Fail اساسی میشه.

• Like
Reactions: LeBron James 6
من هنوز تریلر جدید رو ندیدم اما با توجه به چند تریلری که قبلا منتشر شده بود خصوصا گیم پلی چند دقیقه ای IGN فکر میکنم بتونم نظر بدم.

ساخت این قسمت دست یه استدیو تازه تاسیس افتاده که تا جایی که به یاد دارم، اعضای تشکیل دهنده ــش با تجربه و مورد اعتماد هستند. با این حال این طبیعی هست که کلا جو و گیم پلی بازی نسبت به دو نسخه قبل که توسط یه استدیو ساخته شدند، متفاوت باشه. دوستان احتمالا انتظار دارند با تماشای ویدیوها یاد نسخه اول یا دوم بیوفتند، در صورتی که با تغییر استدیو خیلی چیزها ممکنه تغییر کنه اما اصلا نمیشه گفت این اتفاق بد هست و باعث شکست بازی میشه. اینطور که مشخصه دیدگاه استدیو جدید با 2K چک فرق داره، مثل اینکه استدیو قبل رو شخصیت ها جذاب مانور می داد، استدیو جدید تو این ضمینه متفاوت عمل کرده. اینکه بعضی از دوستان از اینکه شخصیت اصلی سیاه پوست هست ایراد می گیرند جالب نیست به نظر من چون شخصیت پردازی فقط به رنگ پوست و اندام نیست، همینکه شخصیت به ظاهر نچسب به نظر می رسه خودش نشون میده که حتما ایده این قسمت انقدر مناسب بوده که چنین ریسکی انجام بشه وگرنه ساخت یه شخصیت جذاب که برقراری ارتباط باهاش راحت تر باشه ریسکش کمتره.

در مورد گیم پلی نمیشه نظر قطعی داد هر چند به نظر می رسه که یه مقدار سمت GTA رفته باشه که اصلا بد نیست اما فک کنم بشه به داستان اعتماد کرد چون شدیدا رو داستان این قسمت تاکید شده، یادمه زمان تاسیس استدیو جدید قبل از اینکه حتی مشخص بشه اولین بازی ــشون چی هست خیلی رو داستان پردازی تاکید می کردند.

چیزی که کسی بهش اشاره نکرد اینه که موزیک هر دوتا تریلر عالیه! :x
کرکتر بازی هم نمیشه بهش ایرادی گرفت مخصوصا اینکه با زخم روی سرش منو یاده Agent Blazkowicz از Wolfenstein میندازه !
Combat بازی هم خیلی خوبه و مناسب با تم بازی!
کلا از طریق این تریلرا به بازی نمیشه ایرادی گرفت و بعد از دیدن اینا یکم بیشتر از قبل به موفقیت بازی خوش بینم

البته نمیدونم کسی بهش اشاره کرده یا نه ولی این اولین نسخه واقعا جهان باز سری هست و چرخه شب و روز داره و آزادی عمل در شهر و مراحل داره. بعد از توجه به این موضوع بازی هیجان انگیز تر برام شد. مافیا یک و دو با اینکه میتونستی بین مراحل تو شهر چرخ بزنی ولی آزادی عمل واقعا وجود نداشت حالا این نسخه آمده ساختار شکنی کرده
این متن پایین گیم اسپات هم بخونید چیزای جالبی توش هست

13 Things We Learned About Mafia III

• Like
Reactions: gamer1998y and VICE
به شخصه بعد از دیدن این دو تریلر نظرم عوض شد
دانلود فایل Download Mafia Hands Gameplay: Taking Over New Orleans One Crime Time mp4 از آپلود آی آر

Muscle Cars & Organized Crime - Mafia III Preview
البته دوتاش حدودا یکیه فقط درحد چند صحنه فرقشه
چیزی هم که به نظرم اومد اینه که قابلیت شخصی سازی ماشین تو بازی هست
اما در مورد مطلب gamespot این قسمتش واسم جالب بود
Muscle cars handle like muscle cars in real life.
یعنی کلا خلاف چیزی بود که تو ذهنم بود

اگه مشکلی پیش نیاد میره تو لیست پیش خرید

• Like
Reactions: Ali Venom
اوه راستی سه تا نکته باحال تو تریلر دیدم ، بگم برید ببینید ( اگه دقت نکردید ):دی
اول از همه محیط جنگلی و کابین تو جنگل ! حس فصل 2 فارگو رو میداد :دی ( کلا تریلرش حس فصل 2 فارگو رو داره :دی ) به احتمال خیلی زیاد از اون سکانسا که یکیو بندازیم تو صندوق عقب و ببریم جنگل چال بکنیمش هم داره :دی ( مافیا بدون این صحنه اصلا مگه میشه مگه داریم :دی )
نکته دوم انیمیشن تیر اندازی تو اون صحنه مه آلود تو دقیقه 1:26 . بنظرم فوق العاده ـس :دی واکنش دشمنا به گلوله هایی که میخورن خیلی خوبه ( اینو تو یه عکس دیدم که یارو قشنگ دستشو گذاشته بود رو جایی که تیر خورده بود:دی خیلی حال کردم )
مورد آخرم انیمیشن دنده عوض کرده که ( من کلا رو این چیزا خیلی حساسم :دی ) و تو جی تی ای نداشتیمش ولی اینجا هست :دی برام جالب بود .

درکل هایپ شدیم:دی

مافیا به این دلیل شد مافیا که روزی که اولین نسخه اومد از همه نظر با جی تی ای متفاوت بود اون توجه به جزییات باعث شد بازی اینقدر معروف بشه تو مافیا هر ماشینی حس و حال خودش رو داشت از استارت زدن بگیر تا فرمون دادن همه ی ماشین هاش با هم متفاوت بود اگه اینا بخوان هندلینگ رو یه چیزی تو مایه های جی تی ای در بیارن این شماره هم مثل 2 با مخ می خوره زمین

مشکل اصلی اینکه شبیه GTA بشه، مجبور هستن اغراق رو به بازی اضافه کنن چیزی که در مافیا انتظار نداریم، اما اگه بتونن یه بازی ow با واقع بینی موجود در 1 بسازن و کسل کننده نباشه، مؤفقیت بزرگیه
گرافیک هم که از الآن مشخصه ، روی کنسول های جدید و سیستم های آنچنانی حتماً عالی و شگفت انگیز در میاد(از اونجایی می گم که هر دو نسخه ی قبلی از نظر گرافیک در زمان خودشون بی نظیر بودن) ، کنسول های فعلی و سیستم های ضعیف تر هم متوسط

Sent from my iPhone using Tapatalk

واقعا نسخه 1 مافیا بهترین بازی زندگیم بود !! همه چیزش ناب بود ! تو زمان خودش واقعا رو دست نداشت ! هنوزم دوست داشتم اگه نسخه دوبله فارسی برای Pc گیر میومد میخریدم و بازی میکردم . واقعا عالی بود نسخه دوم هم تا حدود زیادی افت داشت اما بازم خوب بود و یه سری انتقادات بی رحمانه بهش شد که درخورش نبود . نسخه سوم به نظرم اصلا گیرایی داستانی نداره یعنی با شخصیتها نمیشه ارتباط برقرار کرد . نکات مثبت مافیا 3 رو دو چیز دیدم : یکی گرافیک خوب و دومی هم این که بازی رو در زمان قدیم نگه داشتن . من خودم دیگه به شخصه حالم به هم میخوره از بازیهایی مثل Cod که حال و هوای دویست سیصد سال دیگه رو دارن ! یعنی همین که حال و هوای قدیم و نوستالژی بازی رو حفظ میکنن جای شکر داره

• Like
Reactions: Ezio96

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or