Mafia III

4tlg_mafia-iii-3.png

MAFIA III
تاریخ انتشار : 7 اکتبر 2016 (16 مهر 1395)
سازنده : Hanger 13
ناشر : 2K Games
سبک : Third-person Shooter, Action-adventure game
پلتفرم : PS4,Xbox one,PC

درود
خب بلاخره انتظارمون به پایانش رسید و 2K Games رسما از عنوان Mafia III رونمایی کرد توسط پیچ رسمی Mafia در شبکه های اجتماعی
فعلا به یه کاور افاقه کردن و اطلاعات دیگه ای بیرون ندادن اما قراره 5 آگوست 2015 تو گیمزکام اطلاعات بیشتری بدن

تاپیک با اخبار جدید بروز میشه ...

یکی از بهترین خبر های امسال بود واقعا انتظارش رو میکشیدم :x

تریلر ها :

mqdefault.jpg

Mafia III Reveal Trailer
720p || 1080p

Mafia III
One Way Road - Story Trailer
720p || 1080p || 1080p GamerSyde

به نقل از @Hamed 3594 عزیز

su32q0gagroaldscgo0a.jpg

Mafia 3: 12 Minutes of Developer-Narrated Gameplay - IGN First

به نقل از @armin_shadow عزیز

تصاویر :

نمرات : نمره ای موجود نیست..

آخرین ویرایش:
بابا the order مشکلش فقط مدت زمان گیم پلیش،کم بود از انور کات سین هاش زیاد.ولی،از لحاظ شوتینگ عالی بود.نمیدونم دیواری کوتاهتر از the,order پیدا نکردن

موسیقی بازی خیلی عالی هست .

گرافیک متوسط . طراحی اب جالب نیست

گیم پلی تقریبا روان

کاور گیری خیلی خوبه . مخفی کاری خوبی داره .

سیستم شلیک جالب نیست . با کلت انگار تیر اصلا به طرف نمی خوره . باید 5 6 تا بزنی تا بیوفته

داستان خوبه .

صداگذاری عالی

در کل می شه با ارفاق نمره 7 رو داد .

• Like
Reactions: fifa13 and beh1382
الان از نظر شما این گرافیک خیلی خفنه؟! اگه این گرافیک خفنه پس اینا چیه؟!

wya0_the-order-1886-taipei-game-show-screenshot-1.jpg

z6vk_024.jpg

من درست نفهمیدم هدفت از این مقایسه دقیقا چی هست!؟ اون دوستمون از گرافیک بازی خوشش اومده گفته گرافیکش خوبه! حالا شما به زور می خوای بهش بقبولونی که نه بازی گرافیکش آشغالی بیش نیست؟؟ بعد اومدی گرافیک یه بازی خطی رو با یه بازی open world مقایسه کردی ؟ اصلا هم فلسفه ی پستت و هم مثالی که برای اثبات حرفت استفاده کردی فاجعه هست!

من هنوز بازی نکردم ولی گیم پلی بازیو زیاد دیدم توtwitch، به نظر من همه چی خوبه گرافیک خوبه مشکلی نیس توش اونجوری که بعضی دوستان میگن، ولی خوب مشکل اینجاس که ما این بازی رو داریم با 2 تا مافیای قبلی مقایسه میکنیم که اصلا قابل مقایسه نیس ، تیم بازی سعی کرده یه فضای جدیدی به مافیا بده به این دید نگاه کنین ، در کل همه چی بازی خوبه فقط هوش مصنوعی خیلی ضعیفه

سلام
آدم انگار نميخواد قبول كنه اين بازي شكست خورده اصلا قابل باور نيست نميشه هضم كرد تنها بازيي هست كه اگه متاش پنجم بشه بازم دوست دارم بخرمش ولي خيلي ناراحت كننده است واسه من كه عاشق اون دورانم خيلي سخته كاش يكم بيشتر كار ميكردن رو همچين بازيه بزرگي

• Like
Reactions: Sarukhan
خب دوستان گرفتم متابه 60 بازی هم تبریک میگیم:D
البته از 5 تا نقد هست این متا مثل این که منتقدا بهشون برمیخوره این بازی رو نقد کنند:D
اما اگه بازی تعداد نقدهاش بره بالا اگه بره:D...بالاتر از 70 نمیشه دیگه با این وضعیت

خب دوستان گرفتم متابه 60 بازی هم تبریک میگیم:D
البته از 5 تا نقد هست این متا مثل این که منتقدا بهشون برمیخوره این بازی رو نقد کنند:D
اما اگه بازی تعداد نقدهاش بره بالا اگه بره:D...بالاتر از 70 نمیشه دیگه با این وضعیت

شیوه کار متاکریتیک به گونه ای ست که ابتدا منتقدان موافق نمره خود را ثبت میکنند یعنی منتقدانی که از اثر بیشتر راضی باشن اول دست به قلم میشن و بعد به مرور منتقدینی که نمره کمتری قائل هستن وارد صحنه میشن این شیوه کار نمرات فیلمای این سایت هست که احتمالا برای صنعت گیم هم همینطور خواهد بود... با این وضعیت نمره ی 60 بازی اگر تازه پایین نیاد بالا برو نیست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or