Mafia III

4tlg_mafia-iii-3.png

MAFIA III
تاریخ انتشار : 7 اکتبر 2016 (16 مهر 1395)
سازنده : Hanger 13
ناشر : 2K Games
سبک : Third-person Shooter, Action-adventure game
پلتفرم : PS4,Xbox one,PC

درود
خب بلاخره انتظارمون به پایانش رسید و 2K Games رسما از عنوان Mafia III رونمایی کرد توسط پیچ رسمی Mafia در شبکه های اجتماعی
فعلا به یه کاور افاقه کردن و اطلاعات دیگه ای بیرون ندادن اما قراره 5 آگوست 2015 تو گیمزکام اطلاعات بیشتری بدن

تاپیک با اخبار جدید بروز میشه ...

یکی از بهترین خبر های امسال بود واقعا انتظارش رو میکشیدم :x

تریلر ها :

mqdefault.jpg

Mafia III Reveal Trailer
720p || 1080p

Mafia III
One Way Road - Story Trailer
720p || 1080p || 1080p GamerSyde

به نقل از @Hamed 3594 عزیز

su32q0gagroaldscgo0a.jpg

Mafia 3: 12 Minutes of Developer-Narrated Gameplay - IGN First

به نقل از @armin_shadow عزیز

تصاویر :

نمرات : نمره ای موجود نیست..

آخرین ویرایش:
من روز اول بازی رو 260 تومن خریدم بعدش فهمیدم کاش 300 تومن میدادم بس که بازیش عالیه.
واقعا چقدر دید ها متفاوته.
حالا هرکسی نظری داره ولی من نمیتونم با شخصیتی که موهاشو تراشیده و شلوار جین پوشیده به عنوان شخصیت مافیا نگاه کنم! یا مثلا گرافیک بازی که یه لول از نسل هفت هم پایین تره! موی تراشیده که مخصوص سری بازیهای هیتمن هستش! شلوار جین هم که مخصوص شخصیت ریکو رودریگز توو بازی Just Cause هستش! حالا این وسط یه موجود سیاه پوست کله تراشیده با شلوار جین درست کردن و شده شخصیت اصلی بازی که واقعا هیچگونه همخوانی با سری مافیا نداره.

اولین باریه میبینم دوستان دارن خودشون رو میکشن تا چند نفر دیگه بازی رو انجام بده تا سعی کنن این جو منفی که در بازی ایجاد شده رو از بین ببرن ببینید به کجا رسیدیم:D نسل پیش اینقدر بازیا زیاد بودن که طرف میگفت این نشد یکی دیگه تازه یادم نمیاد متایه بازی زیر 80 میومد خیلی کم بودن...
بی احترامی به کسی نشه ولی این نسل واقعا خیلی از این ضدحال ها داشتیم از بازیا انحصاری بگیر تا بازی های مولتی پلتفرم چرا اینطور شد؟اینقدر به متا وابسته شدیم؟ البته بخاطر بالا بودن دلار هم هست...روز های اول با معرفی مافیا 3 دوستان من به حدی هیجان زده بودن(الته به غیر از من اونم بخاطر شخصیت بازی:D) که اگه من حرفی میزدم باید با این دنیا خداحافظی میکردم اما الان اگه اسم بازی رو بیارم نابودم میکنن:D

• Like
Reactions: Alien87
آخرین آپدیت بازی که اومده چه ورژنی هست؟ خواهشن یه چک کنید تو کنسول خودتون بعد جواب بدید ...
من بازیم تازه رسید.1 ساعتی بازی کردم تا اینجا که با یه شروع قوی همراه بوده معلومه داستان خفنی داره.گرافیک هم به نظرم خیلی خوبه مشکلی نداره.
حجم اپدیت هم 2 گیگو 400 هست.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ps34
من بازیم تازه رسید.1 ساعتی بازی کردم تا اینجا که با یه شورع قوی همراه بوده معلومه داستان خفنی داره.گرافیک هم به نظرم خیلی خوبه مشکلی نداره.
حجم اپدیت هم 2 گیگو 400 هست.
اره داداش جلوتر داستان عالی تر هم میشه.کلا قشنگه.فقط اینجا کارشون کوبوندن بازی هست و جو منفی دادن مخصوصا اون سری افرادی که هنوز 1ثانیه از بازی رو به هر دلیلی نتونستن هنوز تجربه کنن و فقط بلدن از سر نظرات بقیه این ها هم یه فکتی صادر کن lol

صد رحمت به درایور 2
شما معلومه از اول هدفت چی هست عکس مافیا ۱ گذاشتی به جای مافیا ۳ بعد میگی گرافیک داغونه با این کاراتون اون کسانی هم که می خوان بازیو بگیرن منصرف نکنید ارزش قائل شید برای زحمات تیم سازنده اینا این همه سال زحمت کشیدن بازی ساختن بعد شما راحت میگی بازی نکرده فروختم ممکنه بازی خاطرات مافیا ۱ زنده نکنه اما خلاصه بازی خوش ساختی هست

چقدر نظرات متفاوته راجع به بازی
تازه اون دوستمون هم که چند عکس بازی گذاشته اون عکس که ماشینا روی پل هستن مال مافیا 1 هست حالا نمی دونم اشتباهی گذاشته یا نه.
من هم می خوام بخرم ولی می مونم تا مغازه ها کرایه بدن بازی رو کرایه کنم محیطشو ببینم اگه خوشم اومد می خرمش.

ا
شما معلومه از اول هدفت چی هست عکس مافیا ۱ گذاشتی به جای مافیا ۳ بعد میگی گرافیک داغونه با این کاراتون اون کسانی هم که می خوان بازیو بگیرن منصرف نکنید ارزش قائل شید برای زحمات تیم سازنده اینا این همه سال زحمت کشیدن بازی ساختن بعد شما راحت میگی بازی نکرده فروختم ممکنه بازی خاطرات مافیا ۱ زنده نکنه اما خلاصه بازی خوش ساختی هست
البته یه وقت سو تفاهم نشه من منظورم اون شخصی بود که عکس گذاشته البته عمدا یا سهوا نمیدونم اما دوستان کلا لطفا اجازه بدید اونایی که بازیو تجربه کردن نظرشونو در مورد کیفیت بازی بگن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or