Mafia III

4tlg_mafia-iii-3.png

MAFIA III
تاریخ انتشار : 7 اکتبر 2016 (16 مهر 1395)
سازنده : Hanger 13
ناشر : 2K Games
سبک : Third-person Shooter, Action-adventure game
پلتفرم : PS4,Xbox one,PC

درود
خب بلاخره انتظارمون به پایانش رسید و 2K Games رسما از عنوان Mafia III رونمایی کرد توسط پیچ رسمی Mafia در شبکه های اجتماعی
فعلا به یه کاور افاقه کردن و اطلاعات دیگه ای بیرون ندادن اما قراره 5 آگوست 2015 تو گیمزکام اطلاعات بیشتری بدن

تاپیک با اخبار جدید بروز میشه ...

یکی از بهترین خبر های امسال بود واقعا انتظارش رو میکشیدم :x

تریلر ها :

mqdefault.jpg

Mafia III Reveal Trailer
720p || 1080p

Mafia III
One Way Road - Story Trailer
720p || 1080p || 1080p GamerSyde

به نقل از @Hamed 3594 عزیز

su32q0gagroaldscgo0a.jpg

Mafia 3: 12 Minutes of Developer-Narrated Gameplay - IGN First

به نقل از @armin_shadow عزیز

تصاویر :

نمرات : نمره ای موجود نیست..

آخرین ویرایش:
عکس ماشین رو پل که ماشین آبی هست از اون سرعت سنج ماشین و بقیه چیزا معلومه مافیا ۳ هست...
من بازیش نکردم اما تو یوتیوب دیدم ....
منم بازی رو دوست دارم بخرم بازی کنم و این کارم میکنم در هر صورت چون داستان برام خیلی مهمه اما حتما ی چیزی هست که از هر ۱۰ نفر ۵ نفر به گرافیکش ایراد میگیرن..
اما خودم باگ از بازی کم ندیدم تو یوتیوب اما به هر حال مطمعنم اکثر بچه ها بازیش میکنن بخاطر اسمشم که شده..
ولی اینجور بازی تولید کردن که داد نصف بازیباز هارو در آورده جفاست به بازی و گیمر ها...
امیدوارم داستان انقد غنی باشه که جبران کنه...
تامب ریدر الان خریدنش به صرفتره با توجه به اوضاع موجود شاید با ی آپدیت ۱۰ گیگی اوضاع بهتر بشه

شما معلومه از اول هدفت چی هست عکس مافیا ۱ گذاشتی به جای مافیا ۳ بعد میگی گرافیک داغونه با این کاراتون اون کسانی هم که می خوان بازیو بگیرن منصرف نکنید ارزش قائل شید برای زحمات تیم سازنده اینا این همه سال زحمت کشیدن بازی ساختن بعد شما راحت میگی بازی نکرده فروختم ممکنه بازی خاطرات مافیا ۱ زنده نکنه اما خلاصه بازی خوش ساختی هست
شما مگه بازی کردی ؟ ارزش قایل میشیم ولی نه با این قیمت نجومی !

خب حدود 3 ساعتی بازی کردم.تا اینجا میتونم بگم فوق العاده بوده.Voice Acting و Cinematography بازی شاهکاره.گرافیک کاتسین ها واقعا بالاست.گیم پلی و گان پلی
بسیار روان و عالی.فقط هوش مصنوعی ضعیفی داره.اتمسفیر و فضا سازی دهه 60 به بهترین شکل ممکن انجام شده.خشونت هم وحشتناک بالاست.
یه نکته دیگه که واسه من خیلی عجیب بوده اگه دقت کرده باشین پلیس ها وقتی تو رادیو میخوان به هم مشخصات مارو بدن از واژه Negro استفاده میکنن.
یعنی نژاد پرستی در این حد بوده اون زمان ؟؟ WTF
درضمن تا الان باگ خاصی ندیدم فقط گاهی اوقات مشکل نور پردازی پیدا میکنه تو روز.کیفیت ابر های آسمون
به طور مسخره ای پایینه.
چند تا عکس برای دوستانی که میگن گرافیک نداره

ورژن چنده اپدیت؟
1.02

آخرین ویرایش:
خب حدود 3 ساعتی بازی کردم.تا اینجا میتونم بگم فوق العاده بوده.Voice Acting و Cinematography بازی شاهکاره.گرافیک کاتسین ها واقعا بالاست.گیم پلی و گان پلی
بسیار روان و عالی.فقط هوش مصنوعی ضعیفی داره.اتمسفیر و فضا سازی دهه 60 به بهترین شکل ممکن انجام شده.خشونت هم وحشتناک بالاست.
یه نکته دیگه که واسه من خیلی عجیب بوده اگه دقت کرده باشین پلیس ها وقتی تو رادیو میخوان به هم مشخصات مارو بدن از واژه Negro استفاده میکنن.
یعنی نژاد پرستی در این حد بوده اون زمان ؟؟ WTF
درضمن تا الان باگ خاصی ندیدم فقط گاهی اوقات مشکل نور پردازی پیدا میکنه تو روز.کیفیت ابر های آسمون
به طور مسخره ای پایینه.
چند تا عکس برای دوستانی که میگن گرافیک نداره

1.02
الان از نظر شما این گرافیک خیلی خفنه؟! اگه این گرافیک خفنه پس اینا چیه؟!

wya0_the-order-1886-taipei-game-show-screenshot-1.jpg

z6vk_024.jpg

من هیچ کاری با بازی Order و نمراتش ندارم اما انصافا تو زمینه ی گرافیک کمتر بازی ای توو نسل هشت میتونه باهاش رقابت کنه!
خیلی جالبه یه بازی open world رو با یه بازی که حداکثر ۶ ساعت گیم پلی داره و در مجموع چنتا لوکیشن محدود داره مقایسه میکنی

Sent from my iPhone using Tapatalk

متاسفانه روند مراحل فوق العاده تکراری. کلیت روند مراحل اینه که وارد یک محیط میشی. تعدادی دشمن می‌کشی، در نهایت به رییس اون ها می‌رسی و بعد تصمیم می‌گیری بکشیش یا بذاری زنده بمونه. تا الان 99% ماموریت هایی که انجام دادم به همین شکل بودن. از ماموریت اصلی گرفته تا فرعی. نه خبری از گروه های مافیایی بوده و نه اون حس و حال خاص. البته این گروه ها تو بازی هستند اما شخصیت ما با یک هدف شخصی پا به دنیا اون ها میذاره و برای همین کلا خیلی حس و حال مافیا نداره بازی.
حالا شاید با خودمون بگیم، خب روند مراحل قابل تحمل اما مشکل اصلی هوش مصنوعی فوق العاده ضعیف بازی که تیشه به ریشه گیم‌پلی زده. اگر بازی به صورت مخفی‌کاری بازی کنید، دشمن ها تا حد امکان سعی می‌کنن شما ندیده بگیرن، حتی اگر به صورت کامل تو دیدشون باشین و به راحتی می‌تونین تک تک دشمن‌ها رو از پیش رو بردارید. اگر هم بخواین با سر و صدا وارد بشین که اوج فاجع رخ میده. دشمن‌ها تقریبا به کاور گیری هیچ‌ علاقه‌ای ندارن و در حالی که شما تو کاور در حال تیر اندازی هستین، شروع به حرکت می‌کنن به سمت شما و خودشون در مسیر گلوله قرار می‌دن. هوش مصنوعی بازی در حد Just Cause واقعا و اصلا خوب نیست.
به غیر از اون همچنان باید بگم که داستان و کات‌سین‌ها در شرایط خوبی قرار دارند و سازندگان بازی تو این بخش کار خودشونو به خوبی انجام دادن.
گرافیک بازی هم در حد عناوین متوسط نسل هشتم.

الان از نظر شما این گرافیک خیلی خفنه؟! اگه این گرافیک خفنه پس اینا چیه؟!

wya0_the-order-1886-taipei-game-show-screenshot-1.jpg

z6vk_024.jpg
order یه بازی خطیه برا همین گرافیکش بالاتره چجوری با بازی جهان باز مقایسش کردی درسته میگن تو روز مافیا یه جوریه ولی مقایسش با بازی خطی.....:|

متاسفانه روند مراحل فوق العاده تکراری. کلیت روند مراحل اینه که وارد یک محیط میشی. تعدادی دشمن می‌کشی، در نهایت به رییس اون ها می‌رسی و بعد تصمیم می‌گیری بکشیش یا بذاری زنده بمونه. تا الان 99% ماموریت هایی که انجام دادم به همین شکل بودن. از ماموریت اصلی گرفته تا فرعی. نه خبری از گروه های مافیایی بوده و نه اون حس و حال خاص. البته این گروه ها تو بازی هستند اما شخصیت ما با یک هدف شخصی پا به دنیا اون ها میذاره و برای همین کلا خیلی حس و حال مافیا نداره بازی.
حالا شاید با خودمون بگیم، خب روند مراحل قابل تحمل اما مشکل اصلی هوش مصنوعی فوق العاده ضعیف بازی که تیشه به ریشه گیم‌پلی زده. اگر بازی به صورت مخفی‌کاری بازی کنید، دشمن ها تا حد امکان سعی می‌کنن شما ندیده بگیرن، حتی اگر به صورت کامل تو دیدشون باشین و به راحتی می‌تونین تک تک دشمن‌ها رو از پیش رو بردارید. اگر هم بخواین با سر و صدا وارد بشین که اوج فاجع رخ میده. دشمن‌ها تقریبا به کاور گیری هیچ‌ علاقه‌ای ندارن و در حالی که شما تو کاور در حال تیر اندازی هستین، شروع به حرکت می‌کنن به سمت شما و خودشون در مسیر گلوله قرار می‌دن. هوش مصنوعی بازی در حد Just Cause واقعا و اصلا خوب نیست.
به غیر از اون همچنان باید بگم که داستان و کات‌سین‌ها در شرایط خوبی قرار دارند و سازندگان بازی تو این بخش کار خودشونو به خوبی انجام دادن.
گرافیک بازی هم در حد عناوین متوسط نسل هشتم.

کاش هوش مصنوعی که در بازی متال گیر فانتوم پین هست رو تو تمام بازی های نسل هشت استفاده میکردند !

برام جالبه که این تکراری بودن مراحل که شده ایراد اصلی بازی چرا در بازی ای مثل Division اینقد به متای بازی لطمه نزد؟ خیلی سادس! چون بازی مولتی داشت و اسم یه بازیه معروف دیگه رو یدک نمی کشید!
دیگه از ماموریت های چرت و پرت دیویژن که تکراری تر وجود نداره؟ در یه شهری که بعد 1 ساعت همه چیز تکراری میشه اونم بدون وجود یه ذره موسیقی!
ولی اون بازی متاشو داریم میبینیم(بازم میگم چون متاسفانه فقط انلاین داشت و بهش کمک کرد).
ولی سر مافیا ما میبینیم که چه بلایی سرش اوردن.

در مورد گرافیک واقعا یعنی توضیح میخواد؟یعنی افرادی که بازی کردن منکر این هستن که بازی گرافیک بسیار خوبی داره؟ یکی عکس گذاشت از روز و شب بازی!من فک کردم مافیا1 داره بازی میکنه اصا! نمیدونم چجوری و در چه شرایطی عکس گرفت اصا!یکی هم گفت مثل درایو 2 :)) ولی من بازی کردم و واقعا گرافیک تو کات سین بی نظیر و در طول بازی بسیار خوب بود :)

در مورد باگ و یه سری چیزا, یه سری چیزای بازی چرته.مثل هوش مصنوعیش که همه اشاره کردن.یا مثل وقتی که میفتی توی اب.اب راکد هست.انگار افتادی توی زمین! 2 ساعت هم با ماشین کم اب بمونی نمیمیری اصا!!!
یکی دیگه هم بالا اومدن ماشین از سر بالایی هاس! مهم نیس شیبش کم باشه یا زیاد.هرچی باشه ماشین بالا نمیاد یا حالتو به هم میزنه تا بالا بیاد.

شوتینگ یه کم دقتش توی ذوق میزنه.حالا نمیدونم خواستن شبیه سازی کنن یا نه! یعنی نشونه روی سرش باشه و شلیک کنی اصا بهش نمیخوره.یا نشونه روی بدنش باشه و شلیک کنی نمیخوره.حالا یا مشکل اسلحه ی بازی هست یا شبیه سازیه.

صدا و موزیک که دیگه حرفی برای گفتن نمیذاره از بس شاهکاره.

یه عده گفتن شهر خیلی خلوته.نمیدونم والله! شهر ترافیکش معمولی بود.درسته که ادمای توی پیاده رو کار خاصی نمیکنن و شهر در مقایسه با Gta خلوت و بی روح هست, ولی چندان خلوت و بی روح هم نیست و یه چیز کاملا معمولی هست.یعنی اگه طرف فن gta باشه و اینو بازی کنه میگه بی روحه! ولی اگه فن نباشه وقتی شهر رو میبینه نه wow میشه و میگه عجب شهر خفنی و نه میگه اه عجب شهر بی روحی :دی کلا خنثی هست.

در کل بازم میگم بازی امتیازش حد اقل 7 و ماکزیموم 8 هست.یعنی ارزشش همینه.من اولین نفراتی بودم که بازیو preorder کردم و واقعا اگه بازی در حد 4 و 5 و 6 بود , قطعا الان خودم یکی از دشمنای خونی بازی بودم :دی
حتما بخرید و لذت ببرید.

• Like
Reactions: Tenshi and ps34
اینا یه مشت آشغالن که الان در زباله دان تاریخ گیمینگ قرار گرفتن
نگو این حرفو آقا :D
من که خیلی حال کردم باهاش مخصوصا داستانش شدیدا هم منتظر قسمت بعدیش هستم :D
برام جالبه که این تکراری بودن مراحل که شده ایراد اصلی بازی چرا در بازی ای مثل Division اینقد به متای بازی لطمه نزد؟ خیلی سادس! چون بازی مولتی داشت و اسم یه بازیه معروف دیگه رو یدک نمی کشید!
دیگه از ماموریت های چرت و پرت دیویژن که تکراری تر وجود نداره؟ در یه شهری که بعد 1 ساعت همه چیز تکراری میشه اونم بدون وجود یه ذره موسیقی!
ولی اون بازی متاشو داریم میبینیم(بازم میگم چون متاسفانه فقط انلاین داشت و بهش کمک کرد).
بازی های MMO اکثرشون همینجوری هستن واسه همینه که ایراد بزرگی بهش نگرفتن ولی از مافیا انتظار بیشتری بود

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mohsen2012

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or