Mafia III رسما تایید شد

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
mafia_3_wide_-600x222.png

کمپانی 2K دقایقی پیش به صورت رسمی سومین نسخه از سری پرطرفدار Mafia را تایید کرد.

بنابر ایمیلی که از جانب 2K فرستاده شده است، تریلر رسمی این عنوان 5 August و در خلال همایش Gamescom منتشر خواهد شد.

50506976457928101947.jpg

مافیا 1 رو تجربه نکردم ولی مافیا 2 یکی از بازی های خوب سال 2008 بود به نظرم

پ.ن: کسی هست لطف کنه لینک دانلود مافیا 1 دوبله فارسی رو بم بده با توجه به تعریفات بازیه شاهکاری باید باشه

Mafia I بدون تردید جزء Top5 منه! انقدر این بازی خوب و عالی کار شده بود مراحل متنوعی داشت که امکان نداشت خسته بشی. همه چیزش سر جای درست قرار گرفته بود از موسیقی گرفته تا داستان و شخصیت پردازی. Mafia I شاهکار زمان خودش بود ولی Mafia II رو میشه گفت یه بازی خوب. امیدوارم شماری سوم بیشتر برگرده به چیزی که شماره ی اول بود. ویتو کرکتر بدی نبود ولی پیشینه ی خوبی برای یه شخصیت قوی بودن رو نداشت! برعکس تامی که شخصیت خیلی خیلی قوی داشت.
جا داره بازم این دیالوگ انتهایی Mafia رو اینجا بذارم
You know, the world isn't run by the laws written on paper. It's run by people. Some according to laws, others not. It depends on each individual how his world will be, how he makes it. And you also need a whole lot of luck, so that somebody else doesn't make your life hell. And it ain't as simple as they tell you in grade school. But it is good to have strong values and to maintain them. In marriage, in crime, in war, always and everywhere. I messed up. So did Paulie and Sam. We wanted a better life, but in the end we were a lot worse off than most other people. You know, I think it's important to keep a balance in things. Yeah, balance, that's the right word. Because the guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life, might not get anything at all.

من خودم کتاب Mafia 1 گرفتم داستانش واقعا عالی هست خیلی پتانسیل فیلم شدن داشت یجورایی داستانش شبیه فیلم Godfather هست که کارکتر هاش از چه پیشینه ای به کما میرن

لامصب مافیا 1 رُمانی بود واسه خودش . شخصیت پردازی فوق العاده بعلاوه داستانی گیرا . جز سه بازی اول من هست
واقعا چه تیمه طلایی پشت پروژه مافیا 1 بودن
اسم بازی مافیا هست و باید بتونه حس مافیایی رو به ادم القا کنه نه اینکه صرفا یه شبه GTA باشه تو زمان گذشته
تنها راه موفقیت مافیا 3 هم همین هست که بنظرم نمیتونه اونو به سرانجام برسونه همون طور که مافیا 2 هم نتونست

تو تصویر
4 تا ماشینه همش هم مدل دهه70-80 ـه
5 کاراکتر که 3 تا مرد ایستاده ( همون هم اسمای 3 کاراکتر gta ) با یه زن همین طور یه مرد که رو زانوئه (احتمالا میخوان بکششنش )
نکته جالب دیگه هم مافیا 2 هم تو همین ماه ها ررونمای شد

سلام و درود بر تو برادر:biggrin1: من نیز بازی نکردم:biggrin1:

منم بازی نکردم. چند سال پیش نصبش کردم ولی نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم. مافیا 2 رو هم به خاطر دوربینش که خیلی نزدیک به کاراکتر بود همون اولش ول کردم:d

خب واقعا خوشحال کنندست اتفاقا همین یه هفته پیش مافیا 1 رو نسخه دارینوس دانلود کردم و بعداز 13 سال دوباره دارم بازی میکنم (4k):dگرافیکش الان واقعا تو دیواره ولی خب زمانه خودش غولی بود البته الان بازیایی مثل ویچر 3 و فارکرای 4

رو سیستم نصبه که تموم نشدن و نمیدونم چرا یهویی دلم هوای نسخه یکو کرد که در حین بازی کردن خبر تائیید نسخه 3 هم اومد فقط امیدوارم در حد مافیا یک داستانش قوی باشه و در حد یه بازی نسل هشتمی هم گرافیک داشته باشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or