واقعا نسخه اولش یادم نمیره اون زمان خیلی بچه بودم من ps2 داشتم این بازی روی pc بود فقط منم از قضا منم سیستم نداشتم میرفتم پیش پسر عموم (خونه اشون طبقه بالا سرمون بود) اون بازی میکرد من نیگا میکردم قضیه دیسک اول باید تو سی دی رام میبود مرحله ریسینگش و دوبله دارینوس و کله خاطرات بازی واقعا تاریخی شدش برام بعده یکی دو سال که یک سیستم خریدم اولین کاری که کردم این بود مافیا 1 رو نصب کردم نشستم به بازی کردن واقعا حال دادش .
روزی که مافیا دو امدش دمه مغازه رفیقم بودم تو سعدی مشهد فقط از مغازه دوست من تو یک ساعت دویستا روزه اولی که بازی امده بودش برای x360 بردن قشنگ اشتیاق ملیمون با دوبله دارینوس به این بازی موج میزد ولی حیف نسخه دوم خیلی بد بودش از ضعف های گیمپلی تو شوتینگ بگیرید تا درگیری های تن به تن و خط داستانی که نقطه اوجش کپی پیست صحنه به صحنه good fellas اسکورسیزی به بدترین شکل ممکن بودش در کل امیدوارم این نسخه همون چیزی بشه که باید بشه

نیما مگه کسی گفته کس دیگه ای خاطره نداره؟یه جوری دوستان میگن با Mafia 1 خاطره دارن که انگار فقط خودشون بازی کردن و خاطره دارنخب برادر من اون زمانی که بازی اومد و دارینوس دوبله کرد ، عالم و آدم Mafia 1 رو بازی کردن ! 1 - چون از معدود بازیهایی بود که با دوبله شدنش داستان جالبش رو ایرانی جماعت متوجه شدن ( اون موقع این همه عالم دهر که استاد انگلیسی باشن نبود ) 2 - اون موقع کلا ملت بازی های دوبله دارینوس و اون یکی شرکته رو میخریدن
الان مطمئنم 99 درصد گیمرهای ایرانی Mafia 1 رو بازی کردن ، مهم اینه که Mafia 2 گند زد و الان مهم اینه که Mafia 3 راه 2 رو میره یا برمیگرده به ریشه ها .
نیما مگه کسی گفته کس دیگه ای خاطره نداره؟خوب تو هم خاطره داشته باش ناراحتی نداره که
کلا نفهمیدم واسه چی با این مضمون پست فرستادی
![]()
اخه هرکی کامنت میزاره هی میگه اَخ اَخ اَخ من چقد با این خاطره دارم و ... یکمی لوث شده اخه![]()
جو تاپیک وحشتناک نوستالژی شده گفتم منم یک پست خیلی نوستالژی بزارم همه بریم تو خاطرات
[video=aparat;ZT6ig]http://www.aparat.com/v/ZT6ig[/video]
مرحله آخر
یادم میاد اینقدر این مرحله سخت بود که منم میدادم داداش بزرگم میرفتبازی های اون زمانم مثل الان نبود که دوتا تیر بخوری دوربین خونی بشه بعد کاور بگیری خونا پاک بشه و خونت 100% بشه، یادمه جر میخوردیم میخواستیم یک دونه Medkit پیدا کنیم تا خونمون زیاد شه
تیکه آخر بازی که فک نکنم کسی گیمر باشه و مافیا 1 ـو بازی کرده باشه و این صحنه رو یادش رفته باشه
و قابل توجه دوستانی که شاهکار دارینوس رو تجربه کرده بودن این صجنه واقعیشه:
![]()
یادش بخیر با لباس تو حموم بود
تازه فهمیدم نوستالژی ترین بازی زندگیمهحتی GTA ـای قدیمی هم اینقدر آدمو نمیبره تو خاطرات.
پ.ن: تازه فهمیدم گرافیک و انیمیشنای بازی چقد واسه 13 سال پیش عالی بوده![]()
![]()

همین 4 یوروگیمر باعث شد متا بازی بیاد روی 88 اون زمان هم که مثل الان هزار تا سایت و مجله وجود نداشت که یه امتیاز کم یک الی دو از متا کم کنه همون 4 یوروگیمر کلی از متا کم کرد و گرنه ign و گیم اسپات هر دوشون به بازی 9.3 دادندجمع پیرمردا جمعه برای خاطره بازی،انگار اینجا شده پارک و یه نیمکت گذاشتن و همه پیرمردای گیمر اومدن و خاطره میگن
مافیا برای pc تو سالی اومد کهgta vicecity برای ps2 اومد
از خاطرات همه گفتند
یه نکته بگم به این بازی یوروگیمر 4 داد و نسخه pc بازی 88 گرفت اما نسخه های کنسولی که تو 2004 اومد 65 گرفتند
بازی 2 میلیون ففروخت در مقابل 17 میلیون نسخه gta vc
اما بگم تو نسخه کنسولی یکسری از قابلیتهای pc حذفید مثلا تو free ride گشت پلیس نبود و یکسری از موارد گرافیکی که به واقعی شدن بازی کمک میکرد
بازی از سال 98 تو ساخت بود و قرار بود 2000 بیاد اما به خاطر تغییر موتورش 2 سال عقب افتاد
بازی اسم رمزش گانگستر بود و قرار بود مولتی پلیر و یه بخش racing در بازی گنجانده بشه که هر دو حذف شدن
امیدوارم شاهد یه مافیای زیبا باشیم
چند تا پایان خوب یادمه دو تا از اونها 1.مافیا بوده و 2. l.a.noire
متوجه نشدم نسخه 2 هم دوبله شده بود ؟!!!
نسخه 2 هم خوب بود فقط اخرش رو خوشم نیومد ...