Mafia III رسما تایید شد

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
mafia_3_wide_-600x222.png

کمپانی 2K دقایقی پیش به صورت رسمی سومین نسخه از سری پرطرفدار Mafia را تایید کرد.

بنابر ایمیلی که از جانب 2K فرستاده شده است، تریلر رسمی این عنوان 5 August و در خلال همایش Gamescom منتشر خواهد شد.

50506976457928101947.jpg

باید بگم که gta حرفی برای گفتن نداره در مقابل مافیا،البته منظورم gta 3 و gta:vc
-گرافیک مافیا واقع گرایانه تر از gta:vc هست،جی تی گرافیکش فانتزیه-gta3 که تو دیوار بود اصلا کدر بود و رنگ شاد نداشت
-موسیقی و صداگذاری که همه میدونند مافیا بهتره حالا چه آهنگ منو و چه آهنگهایی که داخل شهر پخش میشد
-تنوع مراحل مافیا عالی ولی gta:vc خوب بود ولی به پای مافیا نمیرسه ،منظورم تنوع هست نه تعداد
-تصادف ماشین تو جی تی اسکریپ شده بود یعنی چه با سرعت 10 و چه با سرعت 60 اگر به جایی برخورد کنی ،شدت صدمات یکیه ولی تو مافیا اینطور نبود(تو مافیا اگر با مشت به ماشین میزدی یکجور خاص صدمه میدید و اگر با چماق به ماشین ضربه میزدی یکجور دیگه صدمه میدید=خیلی واقع گرایانه بود)
-محیط مافیا بین 30 تا 40 کیلومتر ولی محیط gta:vc حدود 14 کیلومتر که بزرگی مافیا را در مقابل جی تی نشون میده(لازم به ذکر هست که gta:sa حدود 36 کیلومتر میباشد)
-تعداد ماشین ها در مافیا =70 و در gta:vc=114 که درمقابل اینکه در مافیا هر کدوم از ماشینا هندلینگ متفاوت،حداکثر سرعت متفاوت،صدای متفاوت و از همه مهمتر شدت ضربه روی هر کدام متفاوت بود قابل چشم پوشی میباشد
-جمعیت در مافیا 1.200.000 و در gta:vc حدود 1.800.000 میباشد ولی نمیدونم با اینکه جمعیت تو جی تی بیشتره ولی شهر خیلی بی روحه نسبت به مافیا،انگار مافیا جنب و جوش بیشتری داره
-تعداد مراحل مافیا =22 و جی تی=20 (فقط مراحل اصلی), مراحل فرعی مافیا=20 و جی تی=50
-تمام کات سین بازی مافیا=2:21:30 ولی جی تی=1:34:00 که نشان دهنده داستان سرایی پرجزییات ،گیرا و عالی هستیم
-چیزهای کوچک هم که تو مافیا بود خیلی زیاد ،به عنوان مثال:زدن بنزین که در سه صورت در بازی بنزین کم میکنید :1.به صورت عادی2.در هنگام تیراندازی به ماشین در صورت برخورد گلوله به باک3.ماشینی که بالاتر از سرعت مجازش بریم که مورد سوم بیشتر مختص ماشین های خیلی قدیمی و ضعیف که در سرازیری میفتد-چراغ راهنمای ماشین-حق انتخاب برای جابه جایی که یا به صورت ماشین یا به وسیله متروی هوایی و یا متروی زمینی(اسمش نمیدونم)

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه ولی اگر رسید حتما مینویسم
منابع:
Mafia Wiki
GTA Wiki
https://en.wikipedia.org/wiki/Mafia:_The_City_of_Lost_Heaven#cite_note-2
https://en.wikipedia.org/wiki/Grand_Theft_Auto:_Vice_City

من اصلا قصد توهیین به سلیقه شخصی یا بازی خاصی ندارم ولی از نظر من gta 3 و gta:vc در مقابل مافیا آشغالی بیش نیست-خودم وقتی gta:vc را نصب کردم به چند مرحله نرفته بود که پاک کردم

اینطور مقایسه درست نیست باید ببینیم سازنده ها چی می خواستند و چی تحویل دادند تو مافیا تمرکز اصلی بازی روی داستان بود ولی جی تی ای تمرکز اصلیش روی OPEN WORLD بودنش بود مافیا قصد داشت یه بازی حسو حال دنیای واقعی ارائه بده ولی جی تی ای اینو نمی خواست تو جی تی ای تم شادتری از مافیا می بینیم هندلینگ ماشین تو جی تی ای بر اساس جهان خودشه در صورتی که هندلینگ در مافیا بر اساس نوع ماشین در واقعیته همین هندلینگ شاید باعث بشه خیلی ها از مافیا زده بشند در صورتی که در جی تی ای اینطور نیست
به نظرم این دو بازی هر کدومشون به اون چیزی که می خواستند رسیدند

من اصلا قصد توهیین به سلیقه شخصی یا بازی خاصی ندارم ولی از نظر من gta 3 و gta:vc در مقابل مافیا آشغالی بیش نیست-خودم وقتی gta:vc را نصب کردم به چند مرحله نرفته بود که پاک کردم

بنده شجاعت شما رو تحسین میکنم که نه تنها اسم مافیا رو کنار GTA III، تاثیرگذارترین بازی تاریخ گذاشتین،بلکه به اون بازی لقب آشغال هم دادید.

احسنت :دی

-گرافیک مافیا واقع گرایانه تر از gta:vc هست،جی تی گرافیکش فانتزیه-gta3 که تو دیوار بود اصلا کدر بود و رنگ شاد نداشت
-موسیقی و صداگذاری که همه میدونند مافیا بهتره حالا چه آهنگ منو و چه آهنگهایی که داخل شهر پخش میشد
-تنوع مراحل مافیا عالی ولی gta:vc خوب بود ولی به پای مافیا نمیرسه ،منظورم تنوع هست نه تعداد
-تصادف ماشین تو جی تی اسکریپ شده بود یعنی چه با سرعت 10 و چه با سرعت 60 اگر به جایی برخورد کنی ،شدت صدمات یکیه ولی تو مافیا اینطور نبود(تو مافیا اگر با مشت به ماشین میزدی یکجور خاص صدمه میدید و اگر با چماق به ماشین ضربه میزدی یکجور دیگه صدمه میدید=خیلی واقع گرایانه بود)
-محیط مافیا بین 30 تا 40 کیلومتر ولی محیط gta:vc حدود 14 کیلومتر که بزرگی مافیا را در مقابل جی تی نشون میده(لازم به ذکر هست که gta:sa حدود 36 کیلومتر میباشد)
-تعداد ماشین ها در مافیا =70 و در gta:vc=114 که درمقابل اینکه در مافیا هر کدوم از ماشینا هندلینگ متفاوت،حداکثر سرعت متفاوت،صدای متفاوت و از همه مهمتر شدت ضربه روی هر کدام متفاوت بود قابل چشم پوشی میباشد
-جمعیت در مافیا 1.200.000 و در gta:vc حدود 1.800.000 میباشد ولی نمیدونم با اینکه جمعیت تو جی تی بیشتره ولی شهر خیلی بی روحه نسبت به مافیا،انگار مافیا جنب و جوش بیشتری داره
-تعداد مراحل مافیا =22 و جی تی=20 (فقط مراحل اصلی), مراحل فرعی مافیا=20 و جی تی=50
-تمام کات سین بازی مافیا=2:21:30 ولی جی تی=1:34:00 که نشان دهنده داستان سرایی پرجزییات ،گیرا و عالی هستیم
-چیزهای کوچک هم که تو مافیا بود خیلی زیاد ،به عنوان مثال:زدن بنزین که در سه صورت در بازی بنزین کم میکنید :1.به صورت عادی2.در هنگام تیراندازی به ماشین در صورت برخورد گلوله به باک3.ماشینی که بالاتر از سرعت مجازش بریم که مورد سوم بیشتر مختص ماشین های خیلی قدیمی و ضعیف که در سرازیری میفتد-چراغ راهنمای ماشین-حق انتخاب برای جابه جایی که یا به صورت ماشین یا به وسیله متروی هوایی و یا متروی زمینی(اسمش نمیدونم)

منابع:
Mafia Wiki
GTA Wiki

من میرم واجبی بخورم :|

منابع:
Mafia Wiki
GTA Wiki

بازی رو تا خرطناق Overrate کردید بعد با تاثیر گزار ترین بازی های تاریخ مقایسه می کنید و برنده هم می دونیدش؟:lol:

دوستان عزیز من ،من با منابع معتبر مقایسه انجام دادم
ولی یک سوال دارم
شما یک لینک به من بدید که نوشته باشه GTA 3 و GTA:VC جزو تاثیرگذارترین بازی های تاریخ بوده البته حرف من نیست و حرف دوستان میباشد با این حال خیلی کنجکاو شدم که بدونم
ممنون

والا تا جایی که یادمه همیشه این سه بازی (مافیا gta III و gta vc) با هم مقایسه میشد چون این سه بازی تو یه سبک در طی یکسال عرضه شدند این دوستمون هم مقایسه بدی انجام نداد کاملا با دلیل و مدرک مقایسه کرد حالا نتیجه ای که گرفته یه نظر شخصیه ولی نمیشه منکر بقیه مقایسه شد که یکی میاد میگه یه بازی اورریت رو با بهترین و تاثیر گذارترین بازی تاریخ !!! مقایسه می کنید یه شکلک =)) پشتش می گذارید gta III تنها و تنها به خاطر اینکه اولین عنوان open world با این سبکی که امروزه می شناسیمش اینقدر معروف شده وگرنه از همه نظر از همون gta vc هم ضعیف تره در صورتی که بازه زمانی خیلی طولانی هم بین دو عنوان نیست
مقایسه مافیا و با این دو سری gta هم توهین به خدا و مقدسات محسوب نمیشه نه فقط تو این تاپیک بلکه خیلی جاهای دیگه هم این مقایسه وجود داره حتی تو تاپیک های قبلی تو همین سایت که شایعه در مورد مافیا 3 بود چند تا از دوستان چندین بار این عناوین رو با هم مقایسه کردند ولی اینطور جبهه گیری که یکی واجبی می خوره یکی خودکشی می کنه یکی از خنده روده بر میشه وجود نداشت

باید قبول کنید که مافیا در زمان هیچ رقیبی نداشت . گرافیک و گیم پلیش واقعا عالی بود
داستان سرایی و نحوه روایت داستان هم واقعاََ مثل یک فیلمه که شمارو تا آخر بازی مشتاق به تموم کردنش میکنه

ولی یک سوال دارم
شما یک لینک به من بدید که نوشته باشه GTA 3 و GTA:VC جزو تاثیرگذارترین بازی های تاریخ بوده البته حرف من نیست و حرف دوستان میباشد با این حال خیلی کنجکاو شدم که بدونم
ممنون
آخه نکته اینجاس تنها نکته مشترکی که بین مافیا و GTA هست اینکه میشه تو شهر راه رفت و سوار ماشین شد وگرنه اگه بخوای هر بازی اپن وردی رو با هم مقایسه کنی AC رو هم میتونی با مافیا مقایسه کنی دیگه :|

مافیا رو همه بخاطر سبک و محیط مافیا و جو و داستان خفنش قبول دارن ولی همونقدری که مردم با مافیا 1 خاطره دارن همونقدرم با GTA VC خاطره دارن و VC هم یکی از شاهکارا هست (GTA ـه غیر شاهکار ما نداریم)

با اینکه میگم این دوتا اصلا قابل مقایسه نیستن ولی از نظر متا هم که مقایسه کنی Vice city متای نسخه PC ـش 95/100 و PS2 ـش 94 ـه و همینطور GTA III ـی که شما اینقدر بهش گیر دادی نسخه PS2 ـش متای 97/100 رو داره و PS2 ـش 93/100 رو داره و مافیا نسخه PC ـش 88/100 و بقیه نسخه ها هم که کلا داغونن...
هممون با مافیا زندگی کردیم و جز بهترین بازی های عمرمون هست اما اینکه باز آدم بخواد این بازیو با خراب کردن شاهکارای دیگه بکشه بالا کار درستی نیست.

آخرین ویرایش:
از نظر من کلاس ساخت بازی ای مثل مافیا 1 به مراتب بالاتر از عناوین GTA 3 و GTA VC هستش.
بحث خوب یا بد بودن نیست، هر 3 بازی در جایگاه خودشون جزو بهترین ها هستن، ولی GTA یه بازی فان و سرگرم کنندس، صرفا اگه میخواین بازی کنین و از بازی لذت ببرین GTA عالی بود در این زمینه، ولی مافیا خلق یه دنیای گانگستری بود، نزدیک کردن فیلم نامه یه بازی به فیلم نامه ی فیلم های سینمایی و گانگستری. موسیقی در بالاترین رتبه، گرافیک ( با توجه به زمان عرضه) جزو پرچمداران زمان خودش، شخصیت پردازی عمیق و مفاهیم انسانی و اخلاقی...
حالا اینا تلفیق میشه با ساخت شهر پر جنب و جوش زنده ای به نام Lost Heaven ( حتی اسمش هم خارق العاده بود، شهری شبه جزیره مانند، زیبا و دنج، ولی از درون فاسد و تبهکار و مملو از خیانت و جنایت، برای همین این اسمو گذاشتن روش به نظرم).
گیم پلی فوق العاده عالی، به تناسب بزرگی شهر، ماموریت ها در همه جای نقشه پراکنده شده بود، یعنی جایی از نقشه نبود که بی فایده و بی استفاده باشه، همه و همه در خدمت داستان بازی بود. اضافات بازی شامل free ride و free ride extreme هم میزان تکرار و ساعاتی که پلیر میشد روی بازی وقت بذاره رو دو چندان میکرد.
از بحث کیفیت هم میگذریم، بماند که فیزیک اتوموبیل ها و تعداد و تنوعشون همین الانم شگفت انگیزه، و از هر نوع وسیله ی نقلیه ای توی شهر موجود بود، ترن، ماشین، اتوبوس قایق و....
GTA هم توی اون دو نسخه المان های زیادی رو وارد سبک اپن وورلد کرد و مادر خیلی از امکانات بازی های OW کنونی هست، ولی از نظر من کلاس ساخت عنوانی مثل مافیا به مراتب بالاتره، شاید برای همینه که هنوزم تا این حد محبوبه و هیچ وقت گذر زمان گرد کهنکی بهش نمیندازه...

ولی یک سوال دارم
ممنون
در "منابع معتبر" شما ننوشته که GTAIII و VC آشغالن. این مقایسه های شما هم هیچ معنی نداره چون کیفیت یه بازی رو عدد و رقم و تعداد ماموریتاش تعیین نمیکنه. بعدشم شما دست گذاشتی روی مساحت Vice City، بازی ای که ثابت کرد که یه Open-World موفق لزوما یه محیط بزرگ نیاز نداره.
در مورد تاثیر GTA III برید تو صفحه ویکیش قسمت Legacy رو مطالعه بفرمایید و هم این مقاله: GTA III 10th Anniversary: How GTA III Changed Gaming Forever | NowGamer

اینکه GTAIII سبک open-world رو محبوب و استاندارد کرد یه واقعیته. منتها در این فروم از این بحثا زیاده، بحث سر سیستم کاورگیری GeOW میشه و اینکه GeOW این نوع کاورگیری رو استاندارد کرد ملت میان میگن نه این سیستم در Kill Switch هم بوده، شاید این مسئله درست باشه ولی ذره ای هم از این واقعیت نمیکاهه که GeOW بود که این کاور رو استاندارد کرد. یا بحث سر دوربین پشت شونه‌ی RE4 میشه و تاثیری که روی شوترهای سوم شخص داشته میان میگن این دوربین توی SC Chaos Theory هم بوده. بحث سر این نیست که کدوم بازی اولین بار یک مسئله ای رو پیاده کرد، بلکه کدوم بازی بود که با موفقیت بزرگش اون مسئله رو به یک استاندارد تبدیل کرد؟ در مورد open-world بدون شک با وجود کلمه‌ی GTA Clone در این صنعت استانداردسازی این سبک به GTAIII تعلق میگیره، نه Shenmue (شنمو هم البته QTE رو اختراع کرد:d)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or