sadrabaktash
کاربر سایت
این سیستم مبارزه ش خیلی خوبه...ولی باز به نظرم داستان خیلی کوتاهه به خصوص برای یه بازی توی سبک سند باکس
دقیقااین هوش مصنوعیش چقد ضعیف کار شده!!!
مثلا وقتی پلیس میوفته دنبالت، کافیه ترمز بگیری تا اون احمقا از ماشین پیاده بشن و بیان کنار ماشینت، بعد فرار کنی !! :d
دوستان دو تا سوال:
چیکار باید بکنیم که وضعیتمون از Wanted به عادی تبدیل بشه؟؟
وقتی یه ماشین بدزدیم، اگه کسی هم نبینه باز می ره رو حالت Wanted ???
باسلام
=====
فکر کنم چپتر 8 استممنون میشم راهنمائیم گنید؟؟؟روی کامیون هست که سه تا ماشین میان کنار کامیون و اتش سیگار را پرت میکنند رو کامیون و من باید با ماشین دنبال یک فورد برم اما هر چی میکنم نمیشه ماشین فورد را بگیرم و انها فرار میکنند و وقتی نقشه را نگاه میکنم نیز چیزی بعنوان ماموریت نمیده؟
دقیقا
من همینطوری تونستم آچیومنت " 10 دقیقه از دست پلیس فرار کن اونم 4 ستاره" را بگیرم
پلیس ماشینش خراب شد و وایساد منم رفتم جلوتر وایسادم
اونا هی مثل منگلا تیر میزدن ولی یک قدم حرکت نمیکردن، بعد شد 10 دقیقه و آچیوش باز شد :biggrin1:
=d>=d>=d>=d>=d>=d>احتیاج نیست بگیریدش یک مقدار که دنبالش میری و از تونل رد میکنی بهت ماموریت میده اگر نداد برو یک کیوکس تلفن که روی نقشه اومده پیدا کن و زنگ بزن همون که درب خونه جو هست خوبه
تو این شرایط من 20 دقیقه واسادم ولی اچیو نداد فکر کنم باید 4 ستاره باشی چون من 3 ستاره بود.
باسلام
=====
من در چپتر 14 انجای که به کارخانه کشتی سازی یا اسکله میرسی وبا همدستی کارگران رئیس را میکشی گیر کردم در نقشه هم هیچ علامت یا ماموریتی نمیده ممنون میشم راهنمائیم کنید.
تو مرحله ای که باید پول یارو عینکیه رو پس بدیم(همونی که ویتو-جو و هنری ازش پول قرض میگیرن)بعد از Cut Sceneصفحه لودینگ میاد و همونجوری میمونه(صفحه سیاه و عکس چرخش دیسک در گوشه بالا سمت راست).بازی رو هم از روی هارد اجرا کردم هم از روی دیسک ولی نشد.دیسک بازی هم عوض کردم تغییری نکرد.برای کسی این مشکل پیش اومده?
باسلام
=====
من در چپتر 15 انجائی که با ماشین به خارج از شهر میروی به محلی که در انجا ساختمان رصد ستاره هاست گیر کردم دقیقا انجائی که وارد یک سالن میشوی که مثل سینماست و دور تا دور سالن به صورت سه بعدی است و عکس منظومه شمسی است به صورت متحرک وقتی وارد این سالن میشوم رفیقم برویم هفت تیر میکشه و بعد از دیدن یک دمو با رفیقم شروع به مبارزه با دشمنان میکنم اما هرچی انها را میکشم تمام نمیشن در وسط سالن یک تلسکوپ بزرگ است و انجا با علامت قرمز روی نقشه بعنوان ماموریت است اما نزدیک ان میشوم یکبار بازی را سیو میکنه دو تا دور سالن نارنجک و ککتول منوتوف هم هست ممنون میشم راهنمائیم کنید.