ینی چی ؟ اگه منظورت این باشه که بتونی تو شهر بچرخی . نه . نمی شه . چیزه جالبی هم نداره که بخوای تو شهر بچرخی .من مافیا 2 رو تمام کردم نمی شه مثل gta بازی کنم من xbox360 دارم
ممنون دوست عزیز:dنزده. وقتی بنزینتون رو به اتمامه چراغ پایین کیلومتر شمار ( مایل شمار :d ) چشمک میزنه.
حدود 10 ساعت ( بستگی به خودت هم داره شاید بخوای بیشتر تو شهر بچرخی )بچه ها می دونم بازی سندباکسه...ولی حدودن چن ساعت گیم پلی داره؟...من تازه شروعش کردم
دوست من دقیقا جلوی خونتون اون ماشین پارکه و نیازی نیست ماشین خودتون رو بیارید.سلام دوستان یه سوال داشتم لطفا کسایی که بازی را تموم کردن راهنمایی کنن ممنون میشم
در اول چپتر 11 اونجا که از خواب بلند میشید و میرید بیرون مردی جلوی در با شما صحبت می کنه اخرش میگه a drink let's take my car اما بعدش هیچ اتفاقی نمیفته باید چی کار کنم اونجا من هیچ ماشینی نمیبینم خودم ماشین میارم یارو سوار نمیشه اصلا دنبالم نمی یاد خواهشا کمکم کنید بد جوری گیر کردم
برادر اینتو میتونی ویدیو های هر چپتر رو ببینی که مجله ها کجانبرادرا کسی میدونه چطوری میشه اون مجله های پ.ل.ی.ب.و.ی رو بدست آورد
دوست گرامی باور کن هیچ ماشینی نیست تمام اطراف خونه رو گشتم هیچ ماشینی نیستش . البته یه چند تا ماشین اون دست خیابان هست ولی همه قفلن حتی با اونا هم امتحان کردم نشد یارو سوار نمیشه اصلا اون ماشین که میگی هستش چه مدلیه و چه رنگیه؟دوست من دقیقا جلوی خونتون اون ماشین پارکه و نیازی نیست ماشین خودتون رو بیارید.
دوست عزیز وقتی میرید بیرون ماشین خود Henry پارک هست که علامت هم میده برید سوار شید روبروی در خونه پارک هست !!دوست گرامی باور کن هیچ ماشینی نیست تمام اطراف خونه رو گشتم هیچ ماشینی نیستش . البته یه چند تا ماشین اون دست خیابان هست ولی همه قفلن حتی با اونا هم امتحان کردم نشد یارو سوار نمیشه اصلا اون ماشین که میگی هستش چه مدلیه و چه رنگیه؟
شاید اصلا dvd من ایراد داره ماشینو نمیاره؟؟
اخه این چه دردی بود که مبتلا شدم.......
اشکال از دیویدی بوده داداش.بابا این چه بازیهچقدر باگ داره رسیدم به چپتر 14 ولی نمیره گیر میکنه
حالا بازی رو از اول داستان شروع کردم باز به یه جا میرسم همه چیزا سقوط میکنن ادم و ماشین و هرچی که هست سقوط میکنن اسمون وارونه میشه
من که دیگه قید این مافیا لعنتی رو زدم خاطره بدی ازش واسم به جا موند