دوستان ، داستانش را تا حدودی فهمیدم فقط اینجاش را درک نکردم
یک جایی هست ویتو و جو ، بنده خدایی را که داره به چمن ها آب میده را میکشن . این یارو که کشته میشه همون کسی هست که توی Mafia1 باید نقشش را بازی کنیم . ولی ربطش را به mafia2 نفهمیدم . اگه کسی توضیح بده ممنون میشم.دلیل کشته شدن شخصیت اول مافیا1 هم یادم رفته؟ اگه کسی یادآوری کنه ممنون میشم
در ضمن دوستانی که میگن بازی باگ زیاد داره ، من این بازی را دو روزه تموم کردم . حتی متوجه یک باگ هم نشدم . توصیه میکنم بازیهاتون را توی هاردیسک نصب کنید که بازی روون اجرا بشه .
در ضمن دوستانی که میگن بازی باگ زیاد داره ، من این بازی را دو روزه تموم کردم . حتی متوجه یک باگ هم نشدم . توصیه میکنم بازیهاتون را توی هاردیسک نصب کنید که بازی روون اجرا بشه .
دوستان ، داستانش را تا حدودی فهمیدم فقط اینجاش را درک نکردم
یک جایی هست ویتو و جو ، بنده خدایی را که داره به چمن ها آب میده را میکشن . این یارو که کشته میشه همون کسی هست که توی Mafia1 باید نقشش را بازی کنیم . ولی ربطش را به mafia2 نفهمیدم . اگه کسی توضیح بده ممنون میشم.دلیل کشته شدن شخصیت اول مافیا1 هم یادم رفته؟ اگه کسی یادآوری کنه ممنون میشم
اوني که چمنهارو آب ميده همون تامي آنجلو تو مافيا 1 که بعد اينکه ساليري رو به پليسها ميفروشه به امپاير سيتي مياد ، ساليري هم از کلمنته (اگه اشتب نکنم) ميخواد که تامي رو براش بکشن ، که ويتو و جو اين ماموريت رو انجام ميدن..........
فضای بازی واقعا فوق العادست من کلا از تمام بازی هایی که تو زمان قدیم انجام بشه خوشم میاد ... برف اول بازی واقعا زیباست فقط ای کاش میشد با پولهایی که بدست میاریم بشه به جز خرید لباس و غذا و اسلحه چیزهای دیگه ای هم خرید (یعنی ای کاش میشد از پول های بدست آورده بیشتر استفاده کرد)
من کنجکاو شدم بپرسم ازتون که توی Capter 6 چرا شخصیت اول بازی ییهو سر از زندان در اورد؟!
قضیش چیه ؟ همدستا چی شدن ؟
حالا بعد ها میفهمی که چرا پلیس قضیه بنزین ها رو فهمید . یک نفر شما رو لو داده بود که اینو تقریبا تا اواخر بازی نمیفهمید کی بوده در حالی که الان که توی زندان هستید فکر میکنید کار کلمنته بوده .