همین جا توی اسپویلر بنویسی که بهترهاز دوستان اگه کسی داستان بازی رو کامل و درست فهمیده ؛ PM بده ، چند تا سوال دارم
مرسی
همین جا توی اسپویلر بنویسی که بهتره
زودتر هم جواب میگیری
من تو یه چی موندم!!!ok
1 . این وسط چرا ما مامور کشتن تامی (توماس آنجلو) شدیم ؟
سالیری از کجا پیداش شد که به ما دستور بده که تامی رو بکشیم ؟
2 . کلا کی حرف راست زد ؟! Leo , Henry , Clemente .... ؟
3 . Leo چرا آخر سر Joe رو کشت ؟!
میتونی دزدی هم کنی . برو توی یه مغازه و صاحباشون رو بکش و از صندوقشون بردار .سلام من چپتر فکر کنم 12 گیر کردم همون کارخونه که درک رو باید بکشی بعدش ماموریت بهت میده که 27500 پول باید با دزدی و خراب کردن ماشین پیش بروسکی گیر بیاری خوب خیلی طول میکشه هر ماشین 400 تا بیشتر نمیده لطفا منو راهنمایی کنید
برا ویتو 10 سال زندان بریدن. بعد چطور شد تو چپتر 7 یهو اومد بیرون؟ 10 سال گذشت؟ خوب مونده اگه گذشته
این اسلحه فروشی ها رو از شون دزدی کن خیلی پول دارن من 3 تا اسلحه فروشی رو زدم پول لازم رو به دست آوردم...سلام من چپتر فکر کنم 12 گیر کردم همون کارخونه که درک رو باید بکشی بعدش ماموریت بهت میده که 27500 پول باید با دزدی و خراب کردن ماشین پیش بروسکی گیر بیاری خوب خیلی طول میکشه هر ماشین 400 تا بیشتر نمیده لطفا منو راهنمایی کنید
میتونی دزدی هم کنی . برو توی یه مغازه و صاحباشون رو بکش و از صندوقشون بردار .
6 سال موند با نفوذ لئو گالانته پیچید اومد بیرون !
سلام من چپتر فکر کنم 12 گیر کردم همون کارخونه که درک رو باید بکشی بعدش ماموریت بهت میده که 27500 پول باید با دزدی و خراب کردن ماشین پیش بروسکی گیر بیاری خوب خیلی طول میکشه هر ماشین 400 تا بیشتر نمیده لطفا منو راهنمایی کنید
جواب ها:ok
1 . این وسط چرا ما مامور کشتن تامی (توماس آنجلو) شدیم ؟
سالیری از کجا پیداش شد که به ما دستور بده که تامی رو بکشیم ؟
2 . کلا کی حرف راست زد ؟! Leo , Henry , Clemente .... ؟
3 . Leo چرا آخر سر Joe رو کشت ؟!
سلام من چپتر فکر کنم 12 گیر کردم همون کارخونه که درک رو باید بکشی بعدش ماموریت بهت میده که 27500 پول باید با دزدی و خراب کردن ماشین پیش بروسکی گیر بیاری خوب خیلی طول میکشه هر ماشین 400 تا بیشتر نمیده لطفا منو راهنمایی کنید