باز از این vs بازی ها راه نندازین که ناظم ها پیر شدن! باو مافیا رو چه به GTA، من هم قبول دارم که GTA بهتره، ولی خب دیگه اینقدر مقایسه های بیهوده نکنین!نمیدونم هنوز هم اون دوستانی که میگفتم این از GTA بهتره ،سره حرفشون هستن؟
به نظره من حتی sanandrias خیلی بهتر از این بازیه به اصطلاح openworld بود
خدایا از عمر 2K بکاه و به عمر راک استار بیافزا
جایی نرفتن.خیلی وقته بازی وامده بحث انجام شده و رفته.هر کی گقت مافیا 2 بهتر از GTA هست اشتباه کرده!چون اصلا نباید این دو تا را مقایسه کرد.مثل اینکه بگیم فیفا از NBA بهتره چون گفتشون ورزشی اند!نمیدونم هنوز هم اون دوستانی که میگفتم این از GTA بهتره ،سره حرفشون هستن؟
به نظره من حتی sanandrias خیلی بهتر از این بازیه به اصطلاح openworld بود
خدایا از عمر 2K بکاه و به عمر راک استار بیافزا
هر چیش خوب باشه گرافیک جز بهترینها نیست.صورتها بد طراحی شده و رزولوشن هم کمه...ماهم این بازیه زیبا رو تا چپتر 7 رفتیم.تا اینجا که بازی به شدت زیبا و هیجان انگیز بوده.گرافیکشم که جزو بهترینهای این نسل.به نظرمن بیشترین علتی که باعث شده امتیازاتش زیاد چنگی به دل نزنه وجود باگ و همچنین افت فریم هست که در بعضی مواقع واقعا زیاد میشه ولی به هرحال تا اینجا که من خیلی لذت بردم.
سلام ...
دوستان مرحله 14 وقی میخوام برم پیش joe داخل یک رستوران درب رستوران باز نمیشه!
مشکل از چیه؟ چندین بار بازی را لود کردم ولی باز هم میرم درب رستوران را با x باز کنم درب اول فلش میزنه اما باز نمیشه!
چه کنیم!؟
نخیر این درب باز نمیشه! واقعا جالبه با دیسک دیگه هم تست کردم سیو هارد هم روی کنسول دیگه تست کردم!
واقعا هیچکس این مشکل براش پیش نیومد؟
در صفحه ی قبل هم گفتم که!:dنخیر این درب باز نمیشه! واقعا جالبه با دیسک دیگه هم تست کردم سیو هارد هم روی کنسول دیگه تست کردم!
واقعا هیچکس این مشکل براش پیش نیومد؟
تو نقد بازی که از صفحه اصلی میتونید مطالعه کنید..:dسلام به همگی
من تازه این بازی رو رگفتم از کجا میتونم داستان بازی رو به فارسی پیدا کنم؟
چپتر به چپتر کسی ترجمه نکرده؟تو نقد بازی که از صفحه اصلی میتونید مطالعه کنید..:d