usmarine
کاربر سایت
سلام دوستان من توی chapter 4 همون جایی که میخوان برن طلافروشی والا گیر کردم توی توضیحاتش میگه drive to the mall with joe and steel the jewlery والا اون مغاره طلافروشی بسته است و دور و اطرافش هم همه مغازه ها بستن حالا چطوری باید بری توی مغازه خدا میدونه
دوستانی که این مرحله رو رد کردن ممنون میشم کمک کنند
سلام دوستان من توی chapter 4 همون جایی که میخوان برن طلافروشی والا گیر کردم توی توضیحاتش میگه drive to the mall with joe and steel the jewlery والا اون مغاره طلافروشی بسته است و دور و اطرافش هم همه مغازه ها بستن حالا چطوری باید بری توی مغازه خدا میدونه
دوستانی که این مرحله رو رد کردن ممنون میشم کمک کنند
نه عزیزم.نرمالهبازیش یکم کوتاه نیست؟
اخه تا مرحله 7 3-4 ساعت طول کشید
نزن ما رو من زمین خوردتم داداشدوست عزیز چیزی وجود داره به نام اسپویلر که پدیده ای هست فوق العاده نادر و کمیاب اما تو این انجمن پیدا میشه خوشبختانه!!! پس از شانسی که داریم استفاده کن و مطالبی که به این صورت بازی رو لو میده و تعریفی از قسمتی از روند بازی به حساب میاد رو داخل اسپویلر بذار!
کنار منویی که شکلک هارو انتخاب می کنی نوشته SP!!!! ازش استفاده کن هم خدا رو خوش میاد هم خلق خدا رو!
تو قسمت pc که یکی اخرای بازیم لو داد.ای کاش دستم میشکست نمیرفتم اونجادوست عزیز چیزی وجود داره به نام اسپویلر که پدیده ای هست فوق العاده نادر و کمیاب اما تو این انجمن پیدا میشه خوشبختانه!!! پس از شانسی که داریم استفاده کن و مطالبی که به این صورت بازی رو لو میده و تعریفی از قسمتی از روند بازی به حساب میاد رو داخل اسپویلر بذار!
کنار منویی که شکلک هارو انتخاب می کنی نوشته SP!!!! ازش استفاده کن هم خدا رو خوش میاد هم خلق خدا رو!