خوب منم بعد از ظهر بازی رو خریدم تا چپتر 8 رفتم بازی واقعا به نظر من عالی کار شده داستان که همین طوری داره بهتر میشه . ( البته از همون اول عالی بود ) . گرافیک که به نظر من خیلی خوبه . فیزکشم خوبه . من که خیلی حال کردم واقعا نمی دونم چرا به این بازی نمره کم دادن . واقعا نمی دونم .
بازی کن تا لذت ببری و مادام اینکه لذت می بری به نمره توجه نکن ! چه اهمیتی داره منتقد IGN به بازی داده 7 ، وقتی تو داری باهاش حال می کنی؟؟
نگران نمره ی کسایی نباش که به GTA دادن 10!!!!!
بسی حال کردیم همشهری!:dچه اهمیتی داره به بازی نمره ی چند میدن؟؟ Bioshock از دید GZ بهترین بازی سال شد اما من باهاش اصلا حال نکردم.
Alane Wake هم نمره های خفن نگرفت اما بهترین تجربه ی من روی 360 بود.
بازی کن تا لذت ببری و مادام اینکه لذت می بری به نمره توجه نکن ! چه اهمیتی داره منتقد IGN به بازی داده 7 ، وقتی تو داری باهاش حال می کنی؟؟
چه اهمیتی داره به بازی نمره ی چند میدن؟؟ Bioshock از دید GZ بهترین بازی سال شد اما من باهاش اصلا حال نکردم.
صحبت بسیار زیبایی بود.منم به gta که میانگین امتیازاتش بینظیر بود به زور 8 میدم چون مهم حالیه که ماها میبریم..هنوز که این بازی رو تجربه نکردم ولی مطمئنم بازیه بسیار عالی هست.چه اهمیتی داره به بازی نمره ی چند میدن؟؟ Bioshock از دید GZ بهترین بازی سال شد اما من باهاش اصلا حال نکردم.
من از دموش که کفم گرخید فردام میرم برای خریدش ایشالاچه اهمیتی داره به بازی نمره ی چند میدن؟؟ Bioshock از دید GZ بهترین بازی سال شد اما من باهاش اصلا حال نکردم.
نه بن نمی شه ولی اکر داشتی بازی می کردی خواستی بری لایو اول یه بار کنسول رو روشن خاموش کن بعد برو!بچه ها من بازیو خریدم اما stealth نیست. اگه آنلاین بازی نکنم (که اصولا هیچ وقت بازی نمیکنم) بن که نمیشم؟
(فقط واسه دانلود آرکید به لایو وصل میشم)
اینکه بچه ها چند روزه پیش دمو رو بازی کردن وگفتن هیچ امیدی نیست باید بدونن که بازی از خیلی جهات پیشرفت داشتهدوستانی که بازی رو گرفتن فریمش چه طوره؟منظورم روی xbox360هست.
یعنی گرافیک بازی از تریلراش پایین تره؟چون وقتی یه تریلر عرضه میشد همه اینطوری بودن :-o:-o
الان میگن گرافیک عالی نیست ولی خوبه!!!