به نظرم نباید زیاد به امتیازات توجه کنید چون کاملا مشخصه که سلیقه ای امتیاز داده میشه مثلا کافیه نقد دو تا از سایت ها رو بخونی یه سایت خط داستانی رو جزو نکات + دونسته سایت دیگه خط داستانی رو جزو نکات - حساب کرده...دوستان چیزی که منو نگران میکنه امتیازات بازیه
درسته وقتی خود ادم از بازی لذت ببره امتیازات معنایی نداره
اما واقعا چرا تمام سایتها به این شاهکار امتیازهای اینچنینی دادن؟
----
در ضمن تبریک میگم به خاطر درست شدن چمن بازی در نسخه ps3
---
به نظرم نباید زیاد به امتیازات توجه کنید چون کاملا مشخصه که سلیقه ای امتیاز داده میشه مثلا کافیه نقد دو تا از سایت ها رو بخونی یه سایت خط داستانی رو جزو نکات + دونسته سایت دیگه خط داستانی رو جزو نکات - حساب کرده...
در کل بیخیال امتیاز ها شده و از بازی لذت ببرید...:d
لازم به توضیح نیست ولی اینایی که تو مجلات وسایتای بازی نقد مینویسن حرفه ایی اند...پول میگیرن که نقد کنن...کارشون همینه...
بحث سلیقه جای خودش ولی وقتی یه بازی از هر نظر بی نقص باشه,سلیقه و زدوبند هم نمیتونه از ارزش بازی کم کنه و منتقد مجبوره امتیازه کامل بده چون اگه با غرض نقد بنویسه سریع دستش رو میشه...
مثه قضیه الن ویک...قبل از اینکه بازی بدست ما برسه , امتیازا رو که دیدیم تمام سایتها رو زیر سوال بردیم...ولی حالا که یه مدتی گذشته و همه بازی رو تجربه کردن واقعا امتیازا درست بودن...
در مورد مافیا2 با اینکه امتیازای زیادی هم نیومده ولی مشخصه اشکالهایی تو بازی هست...
من به منتقدهای حرفه ایی اعتماد دارم, چون کارشون همینه!!....
اگه به نظر شما يه بازی بايد شاهکار باشه تا سليقه هم توش تأثير نداشته باشه ميشه بگيد HEAVY RAIN چی بود پس که از 10 تا 4 نمره داشت؟
بعد شما اين ايرادات رو از رو دمويی که جزو بازی اصلی نيست که در نياوردی؟
خب همین داستان خوب و گرافیک خوب و...هستن که بازی خوب رو میسازن...باید این موارد خوب باشن تا بازی هم خوب بشه...سلام علیکم...
HR امتیازای بالا کم نداشت....ولی یه مسئله ایی هم هست, علاوه بر امتیازای منتقدها,امتیازهای کاربرها و گیمرها رو هم تو سایتا میزنن,از این لحاظ HR امتیاز پایین هم زیاد داشت!!
با توجه به تعریفی که از گیم داریم باید قبول کرد HR یه گیم نیست...یه فیلمه که موقع تماشاش یه چندتا دکمه هم باید بزنیم...
نمیخوام بگم بده ها!! یه تجربه جدید و نابه ولی بازی نیس!!
در مقابل HR ,خدای جنگ و یا RDR هست که واقعا یه بازی به تمام معنان...
من خیلی امیدوارم مافیا2 هم یه بازی به تمام معنا باشه...
ایرادها رو هم من نگرفتم که!!اوناییم که ایراد گرفتن اصل بازی رو دارن....
گیمر یه بازی خوب میخواد ,نه یه داستان خوب ,نه یه گرافیک خوب....یه بازی خوب...