Mafia II | PS3 پست اول تاپیک خوانده شود

جدا نمیدونم چه کاریه همش میخوان بعضی ها نسخه PS3 رو بکوبن!

اونم از روی نسخه دمو نه فاینال!

حالا چمن و درخت و رنگ و آسمون درست حسابی نداره ، به کسی ضرر میرسونه؟

یا به زور مجبورتون کردن نسخه PS رو بخرید که انقدر جوش میزنید؟!;;)

تو این چند مدت که نسخه ی دمو PS3 اومد خیلی ها از عدم وجود چمن در بازی ایراد گرفتن.
اما اگه شاید به تصاویر منتشر شده از DLC انحصاری( PS3(The Betrayal Of Jimmy یه نگاه می انداختند می فهمیدند که مشکل گل و چمن!! نسخه ی PS3 این بازی حل شده.;)
به دقت به تصاویر نگاه کنید:

تو این چند مدت که نسخه ی دمو PS3 اومد خیلی ها از عدم وجود چمن در بازی ایراد گرفتن.
اما اگه شاید به تصاویر منتشر شده از DLC انحصاری( PS3(The Betrayal Of Jimmy یه نگاه می انداختند می فهمیدند که مشکل گل و چمن!! نسخه ی PS3 این بازی حل شده.;)
به دقت به تصاویر نگاه کنید:

in your faces anti PS3s:))

jvoewek4lcw7p8b81c1.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان چیزی که منو نگران میکنه امتیازات بازیه

درسته وقتی خود ادم از بازی لذت ببره امتیازات معنایی نداره
اما واقعا چرا تمام سایتها به این شاهکار امتیازهای اینچنینی دادن؟:(
:))
----
در ضمن تبریک میگم به خاطر درست شدن چمن بازی در نسخه ps3
---

دوستان چیزی که منو نگران میکنه امتیازات بازیه

درسته وقتی خود ادم از بازی لذت ببره امتیازات معنایی نداره
اما واقعا چرا تمام سایتها به این شاهکار امتیازهای اینچنینی دادن؟:(
:))
----
در ضمن تبریک میگم به خاطر درست شدن چمن بازی در نسخه ps3
---
به نظرم نباید زیاد به امتیازات توجه کنید چون کاملا مشخصه که سلیقه ای امتیاز داده میشه مثلا کافیه نقد دو تا از سایت ها رو بخونی یه سایت خط داستانی رو جزو نکات + دونسته سایت دیگه خط داستانی رو جزو نکات - حساب کرده...
در کل بیخیال امتیاز ها شده و از بازی لذت ببرید...:d

به نظرم نباید زیاد به امتیازات توجه کنید چون کاملا مشخصه که سلیقه ای امتیاز داده میشه مثلا کافیه نقد دو تا از سایت ها رو بخونی یه سایت خط داستانی رو جزو نکات + دونسته سایت دیگه خط داستانی رو جزو نکات - حساب کرده...
در کل بیخیال امتیاز ها شده و از بازی لذت ببرید...:d

سلام علیکم...

این سایتام معضلی شده به قران...

ما باید تکلیفمون رو اساسی با سایتای بازی و بطور کلی با معقوله نقد روشن کنیم...

لازم به توضیح نیست ولی اینایی که تو مجلات وسایتای بازی نقد مینویسن حرفه ایی اند...پول میگیرن که نقد کنن...کارشون همینه...

بحث سلیقه جای خودش ولی وقتی یه بازی از هر نظر بی نقص باشه,سلیقه و زدوبند هم نمیتونه از ارزش بازی کم کنه و منتقد مجبوره امتیازه کامل بده چون اگه با غرض نقد بنویسه سریع دستش رو میشه...

مثه قضیه الن ویک...قبل از اینکه بازی بدست ما برسه , امتیازا رو که دیدیم تمام سایتها رو زیر سوال بردیم...ولی حالا که یه مدتی گذشته و همه بازی رو تجربه کردن واقعا امتیازا درست بودن...

در مورد مافیا2 با اینکه امتیازای زیادی هم نیومده ولی مشخصه اشکالهایی تو بازی هست...

من به منتقدهای حرفه ایی اعتماد دارم, چون کارشون همینه!!....

لازم به توضیح نیست ولی اینایی که تو مجلات وسایتای بازی نقد مینویسن حرفه ایی اند...پول میگیرن که نقد کنن...کارشون همینه...

بحث سلیقه جای خودش ولی وقتی یه بازی از هر نظر بی نقص باشه,سلیقه و زدوبند هم نمیتونه از ارزش بازی کم کنه و منتقد مجبوره امتیازه کامل بده چون اگه با غرض نقد بنویسه سریع دستش رو میشه...

مثه قضیه الن ویک...قبل از اینکه بازی بدست ما برسه , امتیازا رو که دیدیم تمام سایتها رو زیر سوال بردیم...ولی حالا که یه مدتی گذشته و همه بازی رو تجربه کردن واقعا امتیازا درست بودن...

در مورد مافیا2 با اینکه امتیازای زیادی هم نیومده ولی مشخصه اشکالهایی تو بازی هست...

من به منتقدهای حرفه ایی اعتماد دارم, چون کارشون همینه!!....

اين متقدين حرفه ايی ميشه بگيد از کجا دکتری نقد بازی گرفتن؟
هر بازيکنی يه منتقد حساب ميشه و منتقد اصلی بازيکنا هستن که با خريدن يه بازی نظر خودشون رو ابراز ميکنن و منتقد حرفه ايی شدن فقط بازی کردن زياد ميخواد!

اگه به نظر شما يه بازی بايد شاهکار باشه تا سليقه هم توش تأثير نداشته باشه ميشه بگيد HEAVY RAIN چی بود پس که از 10 تا 4 نمره داشت؟

بعد شما اين ايرادات رو از رو دمويی که جزو بازی اصلی نيست که در نياوردی؟

سلام
ممن دیدم سر نقد بازی بحث شده گفت یه نظری بدم
در کل در باره ی تقد ها این که کی اون نقد رو نوشته خیلی مهمه ولی چون ما (من) منتقدین رو نمیشناسم باتوجه به سایتی که نقد توش نوشته شده اهمیت نقد برام مشخص میشه .
من خودم فقط باتوجه به امتیاز های gamespot بازی میخرم چون به نظر من نظراتشون و دید منتقد هاش به من نزیدک تره برای مثال بازیه transformers : war for cybertron رو در نظر بگیرید این بازی از IGN نمره ی 9 گرفته در حالی که از gamespot نمره ی 6.5 گرفته . من این بازی رو باتوجه به نمره ی IGN خریدم و اشتاه هم کردم چون این بازی در همون حدود 7 بود نه بیشتر پس به نظر من برای تصمیم گیری برای خرید بازی صبر کنید تا سایتی که بهش اطمینان دارید به بازی نمره بده بعد تصمیم بگیرید .

اگه به نظر شما يه بازی بايد شاهکار باشه تا سليقه هم توش تأثير نداشته باشه ميشه بگيد HEAVY RAIN چی بود پس که از 10 تا 4 نمره داشت؟

بعد شما اين ايرادات رو از رو دمويی که جزو بازی اصلی نيست که در نياوردی؟

سلام علیکم...

HR امتیازای بالا کم نداشت....ولی یه مسئله ایی هم هست, علاوه بر امتیازای منتقدها,امتیازهای کاربرها و گیمرها رو هم تو سایتا میزنن,از این لحاظ HR امتیاز پایین هم زیاد داشت!!
با توجه به تعریفی که از گیم داریم باید قبول کرد HR یه گیم نیست...یه فیلمه که موقع تماشاش یه چندتا دکمه هم باید بزنیم...
نمیخوام بگم بده ها!! یه تجربه جدید و نابه ولی بازی نیس!!
در مقابل HR ,خدای جنگ و یا RDR هست که واقعا یه بازی به تمام معنان...

من خیلی امیدوارم مافیا2 هم یه بازی به تمام معنا باشه...

ایرادها رو هم من نگرفتم که!!اوناییم که ایراد گرفتن اصل بازی رو دارن....

گیمر یه بازی خوب میخواد ,نه یه داستان خوب ,نه یه گرافیک خوب....یه بازی خوب...

سلام علیکم...

HR امتیازای بالا کم نداشت....ولی یه مسئله ایی هم هست, علاوه بر امتیازای منتقدها,امتیازهای کاربرها و گیمرها رو هم تو سایتا میزنن,از این لحاظ HR امتیاز پایین هم زیاد داشت!!
با توجه به تعریفی که از گیم داریم باید قبول کرد HR یه گیم نیست...یه فیلمه که موقع تماشاش یه چندتا دکمه هم باید بزنیم...
نمیخوام بگم بده ها!! یه تجربه جدید و نابه ولی بازی نیس!!
در مقابل HR ,خدای جنگ و یا RDR هست که واقعا یه بازی به تمام معنان...

من خیلی امیدوارم مافیا2 هم یه بازی به تمام معنا باشه...

ایرادها رو هم من نگرفتم که!!اوناییم که ایراد گرفتن اصل بازی رو دارن....

گیمر یه بازی خوب میخواد ,نه یه داستان خوب ,نه یه گرافیک خوب....یه بازی خوب...
خب همین داستان خوب و گرافیک خوب و...هستن که بازی خوب رو میسازن...باید این موارد خوب باشن تا بازی هم خوب بشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or