Mafia II | PS3 پست اول تاپیک خوانده شود

چرا اینجوری بود
50تا باگ عرض 5دیقه دیدم
یعنی رو بلوری هم بیاد همین باگهارو داره؟:-/:(
باگ خوب اومدی, من در رو باز و بسته کردم یهو دیدم وسط دره گیر کردم و تکون نمیخوره, باز و بسته هم بکنی باز هیچ اتفاقی نمیوفته!
پاک ناامید شدم ولی منتظر نسخه PC میشم ببینم چه گلی زدن به سرشون!!!)x

افت فریم تو نسخه ی 360 هم موقع تیر اندازی با شاتگان به طور محسوس احساس میشه !

کم کم دارم فک میکنم یکم هایپ یکی دو ماه پیش ایجاد شده بود ! :d

من که دمو بازی رو گرفتم...
خیلی هم عالی بود اصلا هم این باگ هایی که میگید رو ندیدم!!!
البته روی 360 ولی نباید تفاوتی وجود داشته باشه بین نسخه PS3 و X360 از نظر باگ.
به نظر میاد بعضی ها خیلی تحت تاثیر نمرات 7 و 7.5 قرار گرفتند!
خلاصه این بازی خیلی فرا تر از انتظارات من بود. خیلی جزئیات جالبی توی بازی دیده میشد.
این هم که میگن گرافیک نسخه 360 بهتر از PS3 هست درسته ولی اگه دقت نکنید و روی نکات منفی بازی ریز نشید واقعا محسوس نیست!

خوب از يه منبع معتبر يعنی خود فروشگاه DC خبر اومد بازی دوبی اومده ولی گرونه حالا من خودم ميگم فردا پسر عموم بره ببينه چجورياس !

پ.ن:کاشکی خودم بودما :دی چه غلط ی کردم تابستون اومدم ايران :دی

خوب دوستان الان از همين دوستمون DC PC توی سايت پرسيدم مثل اينکه قيمت عمده خريدنش 240 درهم در ميآد که خوب نزديک 70 تومن واسه خودشون آب ميخوره و آوردنش به صرف نيست!

آخرین ویرایش:
خوب از يه منبع معتبر يعنی خود فروشگاه DC خبر اومد بازی دوبی اومده ولی گرونه حالا من خودم ميگم فردا پسر عموم بره ببينه چجورياس !

پ.ن:کاشکی خودم بودما :دی چه غلط ی کردم تابستون اومدم ايران :دی

بازی 23 آگوست (امروز) تازه توی آمریکا اومده....اونوقت توی دبی دیروز وارد شده؟:-o:-o

بشنو و باور نکن

بازی 23 آگوست (امروز) تازه توی آمریکا اومده....اونوقت توی دبی دیروز وارد شده؟:-o:-o

بشنو و باور نکن

کجای کاری ما:

KILLZONE 2 دو هفته قبل عرضه

HR دو هفته قبل عرضه

GOW3 يه گفته قبل عرضه

Uncharted 2 يه هفته قبل از عرضه

خريديم و زديم به بدن!

Where is DC Shop?!

doostan salam man ba arze poozesh chon fonte farsi nadaram majboor shodam finglish benvisiam. in foroshgahe DC to dubai ke goftin kojaye dubai hast ke man nemidonam? age kasi midone lotfan Address esh ro be man bede merc.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or