Mafia II | PS3 پست اول تاپیک خوانده شود

گیمر یه بازی خوب میخواد ,نه یه داستان خوب ,نه یه گرافیک خوب....یه بازی خوب...
شرمنده ولی همین آیتم هایی که شما گفتی یک بازی خوب رو میسازی. میشه بگی اگه یک بازی داستانش خوب نباشه و گرافیکش هم خوب نباشه و در کنار این ها صداگذاری و موسیقی خوبی هم نداشته باشه چه جوری میشه بهش گفت یک بازی خوب؟ پس از نظر شما Shellshock 2 هم بهترین بازی قرن هست با این صحبت هایی که انجام دادین.

جالبه! اونوقت تعریف شما از گیم چیه؟!

سلام علیکم...

بازی یه صنعت-هنره که با فیلم و رمان فرق میکنه...درسته که اینا همگی سرگرمی اند(entertainment) ولی سه تا شاخه جدا از همن...

تعریف من از بازی همون تعریفیه که *R از گیم خلق کرده...
تجربه و احساسی که یه فرد بعد از بازی GTA داره نه با خوندن کتاب نه با دیدن فیلم نه با هیچ سرگرمی دیگه بدس نمیاره...یه تجربه منحصر به فرده که فقط و فقط با بازی کردن بدست میاد...
(حالا بماند از سبک زندگی و رفتاری که خیلی زیرکانه و نبوغ آمیز در اعماق وجود گیمر رسوب میده)
گیم یعنی این ....یعنی کاری که یه فیلم سینمایی نمیتونه انجام بده...یعنی کاری که یه رمان 800صفحه ایی نمیتونه انجام بده...

به نظرم عامل موفقیت *R هم همینه, میخواد گیم رو یه مرحله از سینما بالاتر ببره...
ولی شرکتهای بازیساز دیگه اصلا شعارشون همینه و علنن میگن که ما میخوایم گیم رو هر چه بیشتر به سینما نزدیک کنیم...در حالیکه *R میگه نه!!گیم از فیلم بالاتره...
(RDR رو مقایسه کنید با یه فیلم وسترن)

منظورم از گرافیک و داستان خوب این بود که :
اگه یه داستان خوب میخوای یه رمان داستانش به مراتب از یه بازی بهتره...
اگه گرافیک و تصویر مهمه که سینما خیلی سرتره....
ولی تجربه یه بازی رو نمیتونن هیچ کدوم از این دو تا(سینما و کتاب) ایجاد کنن .

به شخصه معتقدم صنعت گیم به سرعت هر چه تمام تر همه شاخه های سرگرمی رو پشت سر میذاره و پیچیده ترین مسائلی رو که انسان با هاش روبرو هست رو میتونه بیان کنه....

آخرین ویرایش:
سلام علیکم...

بازی یه صنعت-هنره که با فیلم و رمان فرق میکنه...درسته که اینا همگی سرگرمی اند(entertament) ولی سه تا شاخه جدا از همن...

تجربه و احساسی که یه فرد بعد از بازی GTA داره نه با خوندن کتاب نه با دیدن فیلم نه با هیچ سرگرمی دیگه بدس نمیاره...یه تجربه منحصر به فرده که فقط و فقط با بازی کردن بدست میاد...
(حالا بماند از سبک زندگی و رفتاری که خیلی زیرکانه و نبوغ آمیز در اعماق وجود گیمر رسوب میده)
گیم یعنی این ....یعنی کاری که یه فیلم سینمایی نمیتونه انجام بده...یعنی کاری که یه رمان 800صفحه ایی نمیتونه انجام بده...

ولی شرکتهای بازیساز دیگه اصلا شعارشون همینه و علنن میگن که ما میخوایم گیم رو هر چه بیشتر به سینما نزدیک کنیم...در حالیکه *R میگه نه!!گیم از فیلم بالاتره...

به شخصه معتقدم صنعت گیم به سرعت هر چه تمام تر همه شاخه های سرگرمی رو پشت سر میذاره و پیچیده ترین مسائلی رو که انسان با هاش روبرو هست رو میتونه بیان کنه....
متاسفانه من ربطی بین توضیحات شما و رده بندی HR در فیلم نمیبینم! به نظر شما اگه سازنده های بازیهایی مثل HR میخواستن صنعت گیم رو به فیلم نزدیک کنن چرا باید بیشتر از 15 تا پایان توش بزارن و انتخاب ها رو به بازیباز واگذار کنند؟
حرف شما به هیچ عنوان برای من قابل قبول نیست. سازنده ها سعی دارن بازی رو به واقعیت نزدیک کنن نه به فیلم. البته، این چیزیه که تو فیلم هم میبینیم. نویسنده سعی میکنه طوری بنویسه که فیلمش با عقل جور دربیاد و بیننده بتونه اون رو درک کنه. این که هر دو صنعت دوست دارن به واقعیت نزدیک شن دلیل بر این نیست که دارن از هم دیگه تقلید میکنند!

سلام علیکم...

بازی یه صنعت-هنره که با فیلم و رمان فرق میکنه...درسته که اینا همگی سرگرمی اند(entertainment) ولی سه تا شاخه جدا از همن...

منظورم از گرافیک و داستان خوب این بود که :
اگه یه داستان خوب میخوای یه رمان داستانش به مراتب از یه بازی بهتره...
اگه گرافیک و تصویر مهمه که سینما خیلی سرتره....
ولی تجربه یه بازی رو نمیتونن هیچ کدوم از این دو تا(سینما و کتاب) ایجاد کنن .

ما یه داستان خوب میخوایم مافیا رو هم ترجیح میدیم.
شما هم یه اکشن خوب میخواید gow رو ترجیح میدید.
شما بازی های خودتون رو بکنید به بازی های مورد علاقه ما هم نظرات خوشحال ندید! :)

ما یه داستان خوب میخوایم مافیا رو هم ترجیح میدیم.
شما هم یه اکشن خوب میخواید gow رو ترجیح میدید.

مشکل ما همینه دیگه...فکر میکنیم بازیی که جلوی ژانرش نوشته اکشن داستان نداره ولی بازیی که یه خورده لفطش دادن و یا یه نویسنده بازی رو نوشته داستان داره!!

همین خدای جنگ داستاش مربوط به اساطیر یونانه دیگه...ما هم شاهنامه داریم...ولی بازی ساختن از این داستانها و از همه مهمتر طوری ساختن که همه از غرب تا شرق جهان عاشقش بشن کار هر کسی نیست...

AW رو هم سم لیک نوشته ولی به نظر من داستانش اصلا خوب نیست...
در مقابلش RDR که هیچ کس انتظاری از داستان خوب براش نداشت, یه داستان داره جواهر...
جالبه بدونین یه کارگردان سینما(که فیلم وسترن استثنایی پیشنهاد رو ساخته) از رو کات سنسهای RDR یه فیلم کوتاه ساخته....

من از خدامه که مافیا2 یه داستان مشتی داشته باشه...ولی همه چی که داستان نیست....

مشکل ما همینه دیگه...فکر میکنیم بازیی که جلوی ژانرش نوشته اکشن داستان نداره ولی بازیی که یه خورده لفطش دادن و یا یه نویسنده بازی رو نوشته داستان داره!!
کسی همچین تصوری به زبون نیاورد!
همین خدای جنگ داستاش مربوط به اساطیر یونانه دیگه...ما هم شاهنامه داریم...ولی بازی ساختن از این داستانها و از همه مهمتر طوری ساختن که همه از غرب تا شرق جهان عاشقش بشن کار هر کسی نیست...
داستان gow کاملا زیباست اما قابل مقایسه با داستانی مثل مافیا نیست!
AW رو هم سم لیک نوشته ولی به نظر من داستانش اصلا خوب نیست...
دقت کنید به نظر شما خوب نیست...
در مقابلش RDR که هیچ کس انتظاری از داستان خوب براش نداشت, یه داستان داره جواهر...
جالبه بدونین یه کارگردان سینما(که فیلم وسترن استثنایی پیشنهاد رو ساخته) از رو کات سنسهای RDR یه فیلم کوتاه ساخته....
اتفاقا rd نسخه قبلیش هم داستان خوبی داشت و همه انتظار داشتن که داستان هم شاهکار باشه که داستان شاهکار تر ظاهر شد!
من از خدامه که مافیا2 یه داستان مشتی داشته باشه...ولی همه چی که داستان نیست....
داستانش مطمئنا عالی میشه.
ولی چیزی که برای من عجیبه اینه که من دموش رو بازی کردم و مطمئن هستم که از گیم پلی بازی گرفته تا گرافیکش عالی هستش! ولی شما که دمو رو هم بازی نکردید از من مطمئن تر حرف میزنید و میگید که بازی گیم پلی ایناش افتضاحه!

مقايسه بی ربط راه نندازيد که GOW از اون بازياس حساسيت روش زياده و داستان حماسی/اسطوره ايی
با داستان گانگستری دو سبک متفاوت هستن!

کجای داستانش زیباست؟جای دیگه ای گفتم،بازم میگم که من فقط به خاطر GoW 3 با پول قزض کردن PS3 خریدم که کلا نا امیدم کرد؛دلیلشم فقط داستانش بود.به خاطر اینکه PS3 سخت افزارش قویه من باید پوزئیدونو بین محل سیو اولو دوم بکشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از اول تا آخر GoW 1 زور زدیم اریسو بکشیم اونوقت تو این یلخی یلخی راه آفتادیم از هفائیستوس تا زئوس و کرونوس و هرا(با اون تصویری که از این ایزدبانوی جنگجو نشونمون دادن)و هرکولو کشتیم.که چی بشه؟آقای کریتوس انتقام بگیره.انگار نه انگار اینایی که به وسیله ی کریتوس قصابی شدن المپ نشینن.یادمه تو داستانه ایلیاد وقتی آپولو دستشو گذاشت رو یکی از جنگجو های ترووا یکی به اسم ایدومنه فقط تونست به دسته آپولو یه ضربه بزنه.حالا عظمته ایدومنه کجا و کریتوس کجا.ببخشید حرفام بی ربط به تاپیک بود؛ولی خداییش نگین داستان GoW خوب بود.

کجای داستانش زیباست؟جای دیگه ای گفتم،بازم میگم که من فقط به خاطر GoW 3 با پول قزض کردن PS3 خریدم که کلا نا امیدم کرد؛دلیلشم فقط داستانش بود.به خاطر اینکه PS3 سخت افزارش قویه من باید پوزئیدونو بین محل سیو اولو دوم بکشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از اول تا آخر GoW 1 زور زدیم اریسو بکشیم اونوقت تو این یلخی یلخی راه آفتادیم از هفائیستوس تا زئوس و کرونوس و هرا(با اون تصویری که از این ایزدبانوی جنگجو نشونمون دادن)و هرکولو کشتیم.که چی بشه؟آقای کریتوس انتقام بگیره.انگار نه انگار اینایی که به وسیله ی کریتوس قصابی شدن المپ نشینن.یادمه تو داستانه ایلیاد وقتی آپولو دستشو گذاشت رو یکی از جنگجو های ترووا یکی به اسم ایدومنه فقط تونست به دسته آپولو یه ضربه بزنه.حالا عظمته ایدومنه کجا و کریتوس کجا.ببخشید حرفام بی ربط به تاپیک بود؛ولی خداییش نگین داستان GoW خوب بود.

وقتی از پيشينه داستان و افسانه های يونان اطلاع کامل نداريد لازم نيست کارشناسی بکنيد!

----------------------------------------------

دوستان به نظرتون بازی کی ميآد؟ :دی زود تر ميآد حتماً :دی

وقتی از پيشينه داستان و افسانه های يونان اطلاع کامل نداريد لازم نيست کارشناسی بکنيد!

شما که اطلاعات دارین منو راهنمایی کنین.چی شد المپیا میرا شدن؟چطور شد پوزئیدون اینقد پست شد که قبل از هرکول وارد قضیه شد؟اصلا چرا به خاطر یه نیمه خدا همه ی خداییان خودشونو به آبو آتیش زدن؟چطور شد که آتنا که دختر محبوب زئوسه و به گفته ی هومر از زنی زاده نشده و از شونه ی خود زئوس متولد شد اینقدر مرگش واسه زئوس بی اهمیت بود؟چطور کریتوس 3 بار از دنیای زیرین بیرون میاد؟اصلا کریتوس کجای اساطیر یونانه که شما دم از اساطیر میزنی؟GoW 3 دقیقا مثل Clash of Titans یه سو استفاده از اساطیر یونانی.

سلام علیکم...

2K اعلام کرده نسخه اصلی بازی هیچ فرقی با نسخه دموی بازی نداره!!!!

جالبتر اینکه به نواقص دموی PS3 اعتراف کردن و فرمودن همینه که هست!!!!

در نسخه‌ی PS3 چمن با کیفیت وجود نداره، حجم خون شخصیت‌های غیرقابل بازی خیلی کمتر از پلت‌فرمهای‌ دیگس... حرکت لباس هم خیلی کمتر از نسخه‌ی PC هستش!!!

من چیزی نمیگم...
فقط باید منتظر بود...

من دموش گرفتم, واقعن بد درستش کردن!!!! انگار داری مافیا یک بازی میکنی!!
تکسچر خونه که .......... اومدم بیرون که حداقل شهر ببینم ولی دیگه پاک ناامید شدم, تازه 720p هست!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or