Mafia II | PC | پست اول تاپیک خوانده شود

حدود 300 تا پست از تاپیک منتقل شد به اینجا. هرگونه پستی در مورد کرک , نصب بازی , دیسک بازی و مشکلات اون میخواین بزنین , به این تاپیک مراجعه کنین. دفعه بعد که همچین پست هایی توی تاپیک اصلی مافیا ببینم برخورد میکنم.
در ضمن برای توضیح در مورد داستان و شخصیت ها و پایان و هرچیزی که باعث لو رفتن داستان میشه , از تگ اسپویلر
spoiler.gif
استفاده کنین.

با تشکر

بالاخره پس از مدتها قرارداد ساخت این بازی بسته شد امیدوارم که زودتر ساخته شود این هم لینکهاش

http://www.2kgames.com/mafia2/

http://www.2kgames.com/index.php?p=news&ID=232

Last edited by a moderator:

ip_icon_03_ButtonDown.png
دانلود قسمت اول (لینک مستقیم)

floppy24.png
500 MB

دانلود قسمت دوم (غیر مستقیم)

floppy24.png
440 MB

key24.png
رمز: www.p30day.com

دانلود پچ مخصوص نسخه دمو

weboptions32.png
راهنمای نصب پچ:

پچ را به پوشه "\\Steam\\steamapps\\common\\mafia ii - public demo\\pc\\Mafia2.exe" کپی کنید و بازی را اجرا نمایید

این رو گذاشتم واسه کسایی که برای دانلود مشکل دارن !
یه دمو دیدم،با فیزیکس off و فیزیکس high ! فکر نمیکنم اینقدر قیزیکس مهم باشه که بری سیستمت رو عوض کنی ! جزئیات بیشتر میشه،تو این دمو چیزی که من توش دیدم این بود که دیوار که تخریب میشه سنگ ها و ... روی زمین میمونن اما بدون فیزیکس میرن ! یه چیز جالبی هم که دیدم این بود که گرافیک تو هر 2 حالت ati 5800 بود /:)
دانلود دمو

دانلود قسمت اول (لینک مستقیم)

floppy24.png
500 MB

دانلود قسمت دوم (غیر مستقیم)

floppy24.png
440 MB

key24.png
رمز: www.p30day.com

دانلود پچ مخصوص نسخه دمو

weboptions32.png
راهنمای نصب پچ:

پچ را به پوشه "\\Steam\\steamapps\\common\\mafia ii - public demo\\pc\\Mafia2.exe" کپی کنید و بازی را اجرا نمایید

این رو گذاشتم واسه کسایی که برای دانلود مشکل دارن !
یه دمو دیدم،با فیزیکس off و فیزیکس high ! فکر نمیکنم اینقدر قیزیکس مهم باشه که بری سیستمت رو عوض کنی ! جزئیات بیشتر میشه،تو این دمو چیزی که من توش دیدم این بود که دیوار که تخریب میشه سنگ ها و ... روی زمین میمونن اما بدون فیزیکس میرن ! یه چیز جالبی هم که دیدم این بود که گرافیک تو هر 2 حالت ati 5800 بود /:)
دانلود دمو

ممنونم دوست من
من از همین جا که شما گذاشتید دانلود کرده بودم قبلا ولی این هم به اپدیت استیم احتیاج داره !!!!که متاسفانه برای من نمیشه !
یکی از دوستان زحمت کشیدن اپدیتو قرار دادن ولی باز هم وقتی لانچر بازیرو میزنم شروع به اپدیت می کنه که نمیشه !:(

شما که دوباره با این پستت داری رونده گفتن سیستم رو پیش میگیری !!!بعد میگی دیگه کسی از سیستم چیزی نگه ؟/:)
عزیز من اینشون باز بازی مشکل داره ، نباید جواب ـشو بدیم ؟)x
جالبه ایشون یه روز میگه 5970 خریدم یه روز میگه 5850 یه روز میگه gtx 480 :))
در کل بازی دموش خوب بود البته تو pc
داداش من شما اولا درست حرف بزن .
دوما کل بازی سنتر میدونه دیگه من دو تا سیستم دارم که یکی ـش قبلا واسه دوستم هست که 5850 داشت و من فروختم و 480 خریدم ، و اون یکی هم دوتا 5970 بود که کاری باهاش ندارم چند وقته .
------------------------------
)x)xیه چیزی رو نمیدونی حرف ...... نزن)x)x

چی بگم والا !بحث جواب دادن نیست !بحث این هستش که با اون پستت در واقع حرفای قبلیه خودتو نفی کردی !!!!
در ضمن پیام خصوصی رو واسه همین گذاشتن دیگه علی جون :x
این دمویی که گذاشته بودو دیدی ؟تفاوت فیزیک انگار هیچی نیست !!!فقط رو زمین باقی می مونه !!!!تعجب کردم !واسه تو هم همینجوریه ؟

بله ، اون یه قسمتی از فیزیک هست که قطعات روی زمین میمونه ، اما قسمت اصلی توی تیراندازی و .....
ایشون نمیدونم چرا حرف تو دهنش مزه نمیکنه و ........ درضمن نمیدونم چرا پیام خصوصی و .... بستن :))=))=))

گفتم اینجا جوابتو بدم ضایعت کنم
ببین تو pc دوستت رو دادی واسه خودت gtx 480 خریدی بعد تازه ادم 2 تا 5970 رو ول میکنه 480 میخره:))
لااقل یه خالی ببند که بتونی ماست مالی کنی حتی بهونه physx هم درست نیست
ولی مجله ها فقط یه عکسه که :d

بله ، اون یه قسمتی از فیزیک هست که قطعات روی زمین میمونه ، اما قسمت اصلی توی تیراندازی و .....
ایشون نمیدونم چرا حرف تو دهنش مزه نمیکنه و ........ درضمن نمیدونم چرا پیام خصوصی و .... بستن :))=))=))
ول کن داداش ااین حرفاارو :d!پیام خصوصی که بازه !!!!
یعنی فیزیک فقط تو تیر اندازی و باقی موندن اجسام رو زمین تاثیر داره ؟ا

ول کن داداش ااین حرفاارو :d!پیام خصوصی که بازه !!!!
یعنی فیزیک فقط تو تیر اندازی و باقی موندن اجسام رو زمین تاثیر داره ؟ا
آره بابا شما راست میگی دوست عزیز .
نه فقط توی اینا نیست خودت میتونی تست کنی توی انفجار ها .
مثلا بدون فیزیک یه شیشه ماشین خورد یا با فیزیک هم اینکارو کن ، بعد تفاوت رو میفهمی .
مثلا تو کیفیت آب و .آتیش و .........;)

فیزیکس مربوط به جزئیاته بالاست،ممکنه جایی حجم دود با فیزیکس بیشتر باشه،اما دیگه اونقدر تفاوت نداره ! تو کیفیتم تاثیر نداره ، اتیش و سایر چیز ها چه با فیزیکس ، چهه بی فیززیکس یکی هستن

آخرین ویرایش:
فیزیکس مربوط به جزئیاته بالاست،ممکنه جایی حجم دود با فیزیکس بیشتر باشه،اما دیگه اونقدر تفاوت نداره ! تو کیفیتم تاثیر نداره ، اتیش و سایر چیز ها چه با فیزیکس ، چهه بی فیززیکس یکی هستن
آره اما وقتی آتیش رو دیدم دیدم جلز و ولز میکنه اما بدون فیزیک نمیکنه .
تو آب هم چیزی میفته قطرات آب خیلی زیباست اما بدون فیزیک نه اصلا.

کاربران A-L-I و 4amin به مدت 3 روز دسترسیشون به سایت قطع شد.

گویا بعضی دوستان اینجا را با چت روم اشتباه گرفتند.اگر بعضی کاربران در نحوه ی فعالیتشون در فروم سایت تجدید نظر نکنند ما ممکنه در روش برخوردمون تجدید نظر کنیم

آخرین ویرایش:
یه نظر سنجی میخواستم بکنم.به نظرتون game play توی ماشین سواری این بازی بهتره یا یه بازی ای مثل GTA IV

»ن خودم میگم Maifa.چون واقعا ماشین فرمون دادن بهش کمی سخته.خیلی راحت نمیشه لایی بازی کرد و این خیلی طبیعی هست

یه نظر سنجی میخواستم بکنم.به نظرتون game play توی ماشین سواری این بازی بهتره یا یه بازی ای مثل GTA IV

»ن خودم میگم Maifa.چون واقعا ماشین فرمون دادن بهش کمی سخته.خیلی راحت نمیشه لایی بازی کرد و این خیلی طبیعی هست
خب ببین دوست من
مافیا از همون شماره یکش رانندگی با ماشین هاش سخت بود و اون هم فقط به خاطر این بود که اون ماشین ها قدیمی بودند !!!!1932 یا 40 خودروهایی بودن که سخت میشد رو هندلینگ ماشین مانوور داد!مافیا چون خودروهای قدیمیرو طراحی می کنه همیشه هم رو واقعگرایانه بودن اون خودرو اصرار داشته !
پس GTA که خودرو های جدید مثل CORVET یا پورشه رو طراحی کرده و هر 2تاشون هم بسیار سریع بودن نمیشه با مافیا 2 مقایسه کرد !
من فکر می کنم این نظر سنجی زمانی معنی پیدا می کنه که GTA و MAFIA هر دو ماله یه زمان بودند مثلا 2010 !تا بشه نظر داد!

بنظر من خیلی nvidia با قابلیت فیزیک شلوغش کرده.این همه ویدیو و trailer مربوط به فیزیک نشون داده ولی اصلا طوری نیست که آدم و مجاب کنه که از سری 400 استفاده کنه.حالا یه ذره خورده شیشه و وسایل رو زمین بمونه.مطمینا با یک کارت 200 هزار تا 250 میشه با فیزیک medium که تا حدی مثل high میمونه از تجربه کردن مافیا لذت برد.

بنظر من خیلی nvidia با قابلیت فیزیک شلوغش کرده.این همه ویدیو و trailer مربوط به فیزیک نشون داده ولی اصلا طوری نیست که آدم و مجاب کنه که از سری 400 استفاده کنه.حالا یه ذره خورده شیشه و وسایل رو زمین بمونه.مطمینا با یک کارت 200 هزار تا 250 میشه با فیزیک medium که تا حدی مثل high میمونه از تجربه کردن مافیا لذت برد.
منم دقیقا موافقم !
زیادی شلوغش کرده !!منم هیچ چیزه خاصی ندیدم !جز خورده ریز رو زمین !!
من بخاطر مافیا سری 400 گرفتم !!!!! ولی الان میبینم چیز خاصی نیست این فیزیک !:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or