Mafia II | PC | پست اول تاپیک خوانده شود

حدود 300 تا پست از تاپیک منتقل شد به اینجا. هرگونه پستی در مورد کرک , نصب بازی , دیسک بازی و مشکلات اون میخواین بزنین , به این تاپیک مراجعه کنین. دفعه بعد که همچین پست هایی توی تاپیک اصلی مافیا ببینم برخورد میکنم.
در ضمن برای توضیح در مورد داستان و شخصیت ها و پایان و هرچیزی که باعث لو رفتن داستان میشه , از تگ اسپویلر
spoiler.gif
استفاده کنین.

با تشکر

بالاخره پس از مدتها قرارداد ساخت این بازی بسته شد امیدوارم که زودتر ساخته شود این هم لینکهاش

http://www.2kgames.com/mafia2/

http://www.2kgames.com/index.php?p=news&ID=232

Last edited by a moderator:
اون ویدئویی که دادم رو دیدید ؟ در اخر میزنه که گرافیکش 5800 ati ئه ! چطور فیزیکس رو داشته ؟
فیزیکس طوری هست که اگه 2 تا صحنه رو با فیزیکس و بدون فیزیکس دیده باشی میفهمی ! وگر نه متوجه نمیشی که اگه فیزیکس بود اینجا چطور میشد ! بازی بتمن هم فیزیکس داشت ، قبل از خرید سیستم میخواستم یه جیفورس هم بگیرم واسه فیزیکس . اما بعد از خرید سیستم بدون جیفورس بازی بتمن رو انجام دادم و از گرافیکش لذت بردم،اصلا یادم نبود فیزیکس داره این بازی !
مهم نور پردازی،aa،فیزیک بازیه که محشره ! دیگه حالا این سنگ ها بمونن تو بازی یا نمونن اینقدر تو چش نمیاد ! شاید اگه اینقدر روش مانور نداده شده بود یکی که با فیزیکس بازی کرده، میومد رو سیستم ati بازی میکرد متوجه این نمیشد که اینجا سنگ ها و خرده شیشه ها نمیمونن !
دوستان پچ خاصی نیست واسه دمو ؟ محدودیتی برداره ...

من خودمم هم جز گیمرهایی هستم که دوست دارم همه چیز رو تو بهترین حالت تجربه کنم. از وقتی GTA G4y tony رو روی ps3 دیدم ایمان آوردم خیلی خیلی کنسول ها در پیت هستن.این بازی رو گفتم چون وقتی داشتم تجریش میکردم رو pc تو بهترین حالت (یعنی همه چیز very High و 1080p) پیش یکی از دوستام هم رفتم که همین بازی رو تو LCD Sony 46 bravia داشت تجربه میکرد.تمام جزییات بی کیفیت و تار بودن.بخدا gta رو روی medium قرار بدید اینجوری نمیشه که من دیدم.حالا از بحث خارج نشیم.بازی های دیگه هم که از فیزیک nviidia استفاده میکنن که سر آمد همشون Metro 2033 هست با این که بازی فوق العاده زیبا بود اما از این لحاظ آش دهن سوزی نبود و با ATI هم تست کنی کمبودی رو متوجه نمیشید. کلا فیزیک بیشتر جنبه تبلیغاتی داره تا یه مزیت فوق العاده که خودشو از ati جدا بخونه. نمیگم وجود نداره ولی اونقدی نیست که آدم براش هزینه کنه.اگه اینجوری بود مطمین باشید تا الان در ati تخته شده بود. مثل اون عکسی که دوستمون از تو بوتیک لباس فروشی گذاشته بود و درش و پلمپ کرده بودن;):d

دوستان من هر کار میکنم نمیتونم با STEAM کانکت شم...اپدیتش کردم و اکانت هم ساختم اما وقتی میخوام login شم ارور میده...یا میگه please check your connection یا هنگ میکنه و not responding میشه...لطفا راهنمایی کنید منو:-/

دوستان من هر کار میکنم نمیتونم با STEAM کانکت شم...اپدیتش کردم و اکانت هم ساختم اما وقتی میخوام login شم ارور میده...یا میگه please check your connection یا هنگ میکنه و not responding میشه...لطفا راهنمایی کنید منو:-/
حالا خوبه شما اپدیت کردی !!!برای من اپدیت هم نمیشه =))
خودمو کشتم تو این مدت نشد که نشد !!
منتظر خود بازیم تا بیاد ازین استیم لعنتی خلاص شم !
هیچ کس نتونست به من در مورد اپدیت استیم کمک کنه :))
تو نسخه اصلی که استیم مستیم نداره ؟ :d

اون ویدئویی که دادم رو دیدید ؟ در اخر میزنه که گرافیکش 5800 ati ئه ! چطور فیزیکس رو داشته ؟
فیزیکس طوری هست که اگه 2 تا صحنه رو با فیزیکس و بدون فیزیکس دیده باشی میفهمی ! وگر نه متوجه نمیشی که اگه فیزیکس بود اینجا چطور میشد ! بازی بتمن هم فیزیکس داشت ، قبل از خرید سیستم میخواستم یه جیفورس هم بگیرم واسه فیزیکس . اما بعد از خرید سیستم بدون جیفورس بازی بتمن رو انجام دادم و از گرافیکش لذت بردم،اصلا یادم نبود فیزیکس داره این بازی !
مهم نور پردازی،aa،فیزیک بازیه که محشره ! دیگه حالا این سنگ ها بمونن تو بازی یا نمونن اینقدر تو چش نمیاد ! شاید اگه اینقدر روش مانور نداده شده بود یکی که با فیزیکس بازی کرده، میومد رو سیستم ati بازی میکرد متوجه این نمیشد که اینجا سنگ ها و خرده شیشه ها نمیمونن !
دوستان پچ خاصی نیست واسه دمو ؟ محدودیتی برداره ...
بفرمایید دوست من !
ببین به کارت میاد ! ترینر برای نا محدود کردن زمان
اینجا

سلام دوستان من بازی دانلود کردم که محتوای اون کلی فایل و یه پچ داره و یه فایل اجرایی از بازی و یه لانچ گیم داره استیم جدا گانه نصب و اپدیت کردم برای اجرای بازی هم که میرم یه عکس کوچیک از شخصیت بازی میاد یه لود میکنه ولی داخل بازی نمیره

چه کنیم

سلام دوستان من بازی دانلود کردم که محتوای اون کلی فایل و یه پچ داره و یه فایل اجرایی از بازی و یه لانچ گیم داره استیم جدا گانه نصب و اپدیت کردم برای اجرای بازی هم که میرم یه عکس کوچیک از شخصیت بازی میاد یه لود میکنه ولی داخل بازی نمیره

چه کنیم
شما اگه تاریخ کامپیوترت رو چند روز به عقب بر گردونی فکر کنم درست بشه!:d

یه نظر سنجی میخواستم بکنم.به نظرتون game play توی ماشین سواری این بازی بهتره یا یه بازی ای مثل GTA IV

»ن خودم میگم Maifa.چون واقعا ماشین فرمون دادن بهش کمی سخته.خیلی راحت نمیشه لایی بازی کرد و این خیلی طبیعی هست

خیلی وقت بود منتظر بودم یکی یه همچین سوالی بکنه ببینم کسی هست با من هم در این خصوص هم فکر باشه که خدا را شکر هست:d
بابا تو مافیا یه ذره فرمان میدی چنان میره سمت مثلا چپ که دیگه کنترل کردن سخته این دیگه چه وضعشه
با اون جی تی ای 4 بهتر بود اما خوب یه کم انصاف داشته باشیم جی تی ای 4 زیادی تخیلی شده بود:d
مافیا 2 رو عشقه:x
=====
خارج از بحث
یکی از مدیران یا ناظم های عزیز زحمت بکشند بیان اینجا پست های نامربوط رو پاک کنند نقدا تو همین صفحه کلی بحث های خارج از بازی هست من یکی واقعا اعصابم خورد شد

به نظر من فرمان ماشينهاي IV خيلي بهتر از مافيا2 بود البته شايد من عادت ندارم ! كاري به فيزيك APEX ندارم ولي خدايي چه فيزيكي داره مثلا اگه دقت كرده باشين لاستيك ماشينها انگار واقعا باد دارن و فشار سنگيني ماشين رو رو لاستيكا ميشه حس كرد.راستي فيزيك Damege ماشينها هم اصلا جالب نيست!

آخرین ویرایش:
دوستان من يه مشكل خيلي جالب دارم : تو ويندوز سون (فقط سون) بعداز دقيقا يك دقيقه و بيست ثانيه از بازي ميپره بيرون ولي تو اكس پي اين مشكلو ندارم ميخواستم ببينم كسي رو ويندوز سون اين مشكلو داره يا بايد برم ويندوزما عوض كنم؟! ببخشيد دوباره از اين جور پستا دادم ولي حياتي بود.

خوب یه خبر برای همه اونایی که 8500 دارن و نا امیدن از این بازی بدم.
من 8500 دارم و اور کردم. بازی رو به راحتی و خیلی روون اجرا کردم.
فیزیک خاموش. رزولوشن 1280x720 و تنظیمات low که توسط خود بازی اتومات گذاشته شده.
توی شهر خیلی روون هست و گرافیکش از اونی که من روی 360 بازی کردم بالاتر هست.
توی شهر فریم بین 24 تا 30 هست
به زودی عکس میزارم تا فریم رو هم ببینید. مرحله رو هنوز امتحان نکردم که فریمش چطوره.
پ.ن: وحید حالا بیا بگو 8500 فقط دمو ها رو نشون میده:d
ویرایش:
خوب عکس ها رو گرفتم.

نکته: روشون کلیک کنید تا بزرگ بشن.

آخرین ویرایش:
بالاخره من هم این شاهکار رو بازی کردم..هیچ چیزی که منو برنجونه تو بازی ندیدم و کاملا خواسته های منو براورده کرد...بچه ها یه سوال,اون افراد سیاه پوستی که تفنگ هم دارند کی هستند؟؟؟ پلیس مخفیند؟؟ :eek:

خوب یه خبر برای همه اونایی که 8500 دارن و نا امیدن از این بازی بدم.
من 8500 دارم و اور کردم. بازی رو به راحتی و خیلی روون اجرا کردم.
فیزیک خاموش. رزولوشن 1280x720 و تنظیمات low که توسط خود بازی اتومات گذاشته شده.
توی شهر خیلی روون هست و گرافیکش از اونی که من روی 360 بازی کردم بالاتر هست.
توی شهر فریم بین 24 تا 30 هست
به زودی عکس میزارم تا فریم رو هم ببینید. مرحله رو هنوز امتحان نکردم که فریمش چطوره.
پ.ن: وحید حالا بیا بگو 8500 فقط دمو ها رو نشون میده:d
ویرایش:
خوب عکس ها رو گرفتم.

نکته: روشون کلیک کنید تا بزرگ بشن.
دوست عزیز شما میگی با 8500 با تنظیمات LOW بازی کردی بعد میگی گرافیکش از 360 بیشتر بود؟:))[-x با ای CPU?????????????

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or