Mafia II | PC | پست اول تاپیک خوانده شود

حدود 300 تا پست از تاپیک منتقل شد به اینجا. هرگونه پستی در مورد کرک , نصب بازی , دیسک بازی و مشکلات اون میخواین بزنین , به این تاپیک مراجعه کنین. دفعه بعد که همچین پست هایی توی تاپیک اصلی مافیا ببینم برخورد میکنم.
در ضمن برای توضیح در مورد داستان و شخصیت ها و پایان و هرچیزی که باعث لو رفتن داستان میشه , از تگ اسپویلر
spoiler.gif
استفاده کنین.

با تشکر

بالاخره پس از مدتها قرارداد ساخت این بازی بسته شد امیدوارم که زودتر ساخته شود این هم لینکهاش

http://www.2kgames.com/mafia2/

http://www.2kgames.com/index.php?p=news&ID=232

Last edited by a moderator:
دوست عزیز شما میگی با 8500 با تنظیمات LOW بازی کردی بعد میگی گرافیکش از 360 بیشتر بود؟:))[-x با ای CPU?????????????
اون چیزی که من دیدم بیشتر بود. حالا نظر منه تو میگی 360 بیشتر به من چه.
آقا این فیزیک چه باحاله. خیلی به طبیعی تر شدن بازی کمک کرده رو pc

اون چیزی که من دیدم بیشتر بود. حالا نظر منه تو میگی 360 بیشتر به من چه.
آقا این فیزیک چه باحاله. خیلی به طبیعی تر شدن بازی کمک کرده رو pc
نه واقعا اگه جدی میگی خوب منم برم PC شو بگیرم. مطمئنی؟ افت فریم نداشتی؟ لگ؟

اینم سیستم منه:

VGA: 8800 GT

CPU: COR2DOU E7300

RAM: 4 GB

دوست عزیز شما میگی با 8500 با تنظیمات LOW بازی کردی بعد میگی گرافیکش از 360 بیشتر بود؟:))[-x با ای CPU?????????????
من نمیدونم چه اصراریه دوستان رو بعضی ها به تمسخر بگیرن ! ایشون اجرا کرده و به نظرش از 360 بالاتر بوده ! چه نیازی به این پستی که شما دادید بود؟
=====================

فیزیک از نظر من تاثیری به سزایی نداره فقط و فقط من تفاوت رو تو خورده ریزایی که رو سطح زمین میموندن دیدم !
رو سیستم دوستم دیدم چیزه متفاوتی ندیدم وقتی رو های یا رو اف بود !! نمیدونم چه قدر متفاوته این تاثیرات !!

با سلام من همه چی درباره ی فیزیک فهمیدم اما فقط این نفهمیدم که فیزیک در تنظیمات به لاتین چی میشه که من بتونم اون رو onیاoffکنم؟

من نمیدونم چه اصراریه دوستان رو بعضی ها به تمسخر بگیرن ! ایشون اجرا کرده و به نظرش از 360 بالاتر بوده ! چه نیازی به این پستی که شما دادید بود؟
=====================

فیزیک از نظر من تاثیری به سزایی نداره فقط و فقط من تفاوت رو تو خورده ریزایی که رو سطح زمین میموندن دیدم !
رو سیستم دوستم دیدم چیزه متفاوتی ندیدم وقتی رو های یا رو اف بود !! نمیدونم چه قدر متفاوته این تاثیرات !!
نه اشتباه نکن مسخره نکردم فقط واسه 5 دقیقه کف کردم.

------------------------------------------------------------------------
دوستان جواب پست قبلیمو میشه بدید؟
حجم دموی PC چقدره؟ ار کجا میتونم دانلودش کنم؟

نه واقعا اگه جدی میگی خوب منم برم PC شو بگیرم. مطمئنی؟ افت فریم نداشتی؟ لگ؟

اینم سیستم منه:

VGA: 8800 GT

CPU: COR2DOU E7300

RAM: 4 GB
لگ که برای بازی آنلاین هست:d
من فریممو هم گذاشتم تو فضای آزاد خیلی روون بود اما تو مرحله وقتی فیزیک روشن بود افت فریم پیدا میکرد که اصلا تو فضای آزاد نبود. این فیزیک برای من خیلی جالب بود که تو 360 اصلا نیست.
تو فضای آزاد با فیزیک medium بازم روون بود.
کلا شما دمو بازی رو بگیر ببین رو کدوم برات جذاب تره.
گرافیک من به خاک پای گرافیک شما هم نمیرسه:d

نه اشتباه نکن مسخره نکردم فقط واسه 5 دقیقه کف کردم.

دوستان جواب پست قبلیمو میشه بدید؟
حجم دموی PC چقدره؟ ار کجا میتونم دانلودش کنم؟
حجم دمو حدود 1 گیگ هستش از خود سایت استیم باید بگیری با چیز شکن برو

با سلام من همه چی درباره ی فیزیک فهمیدم اما فقط این نفهمیدم که فیزیک در تنظیمات به لاتین چی میشه که من بتونم اون رو onیاoffکنم؟
Physx Apex
---------------------------
---------------------------
دوستان به زیبایی تاپیک رو به گند کشیدید ، فقط میتونم بگم متاسفم که هیچکس نمیاد به این تاپیک ها یه نظارتی بکنه!(یه پست مفید تو کل این 40 صفحه آخر یافت نمیشه!)

لگ که برای بازی آنلاین هست:d
من فریممو هم گذاشتم تو فضای آزاد خیلی روون بود اما تو مرحله وقتی فیزیک روشن بود افت فریم پیدا میکرد که اصلا تو فضای آزاد نبود. این فیزیک برای من خیلی جالب بود که تو 360 اصلا نیست.
تو فضای آزاد با فیزیک medium بازم روون بود.
کلا شما دمو بازی رو بگیر ببین رو کدوم برات جذاب تره.
گرافیک من به خاک پای گرافیک شما هم نمیرسه:d
حالا چه فرقی داره لگ و افت فریم منظورم منم همون بود دیگه. من فکر میکنم این بازی از GTA IV سبکتره.

درسته.شما نمیتونید از فیزیک بازی بهره ببرید.اما اگر براتون مهم یه کارت نرمال بگیرید و در کنار 5850 از کارت دوم برای فیزیک استفاده کنید.البته اگر انقدر فیزیک براتون مهم هست.وگرنه 5850 برای مافیا کارت خوبیه

لطفا دیگه ازین سوال ها پرسیده نشه

دوست من انویدیا خیلی وقته با انتشار درایور هایش نمی گذاره در کنار یک کارت قوی ATIبتونید یک کارت انویدیا برای فیزیک بگذارید! :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or