Mafia II | PC | پست اول تاپیک خوانده شود

حدود 300 تا پست از تاپیک منتقل شد به اینجا. هرگونه پستی در مورد کرک , نصب بازی , دیسک بازی و مشکلات اون میخواین بزنین , به این تاپیک مراجعه کنین. دفعه بعد که همچین پست هایی توی تاپیک اصلی مافیا ببینم برخورد میکنم.
در ضمن برای توضیح در مورد داستان و شخصیت ها و پایان و هرچیزی که باعث لو رفتن داستان میشه , از تگ اسپویلر
spoiler.gif
استفاده کنین.

با تشکر

بالاخره پس از مدتها قرارداد ساخت این بازی بسته شد امیدوارم که زودتر ساخته شود این هم لینکهاش

http://www.2kgames.com/mafia2/

http://www.2kgames.com/index.php?p=news&ID=232

Last edited by a moderator:
اره لینکاش اومده انگار
اگر کسی دانلود کرد از داستان بازی چیزی بخواد بگه بزاره تو sp ممنون میشم
پ ن : لینکا از ظهر اومده
یک ساعت اول بازی فردا رو استیم!

اره لینکاش اومده انگار
اگر کسی دانلود کرد از داستان بازی چیزی بخواد بگه بزاره تو sp ممنون میشم
پ ن : لینکا از ظهر اومده
یک ساعت اول بازی فردا رو استیم!
منبع؟
من الان تمام سایت های دانلود بازی رو زیر و رو کردم هیچ خبری از لینک هاش نبود نه نسخه PC و نه 360 الکی مردم رو گمراه نکنید!

من هم تو سایت های خارجی شنیدم بازی لینک هاش اومده اما زبانش روسی هست ...

همون روسی رو بزار!

اصلا هیچ نسخه ای نیومده از بازی

مردش نبود؟

دیگه این سوال ها رو ول کنید
347 نفر تا حالا همین سیستم شما رو پرسیدن
گفته شده قید فیزیک رو بزنید
بقیه چیزا روی high فریم نسبتا خوبی میگیرید
------------

دوستان راستی اگه چند بار به یه پلیس تنه بزنی کارت شناسایتو میخواد . در ضمن اگه پلیسها دیبالت باشن یا به اصطلاح (wanted) باشید میتونید به یک باجه ی تلفن برید و به اداره ی پلیس زنگ بزنید و بگید که دیگه دنبالتون نباشن چون پولشون مثل همیشه حاضره . اونا هم بی خیالتون میشن b-)

مگه فرق pc با ps3 خیلی زیاده تو گرافیک؟
اصلا قابل مقایسه نیستن تو PS3 قید خیلی از چیز ها رو زدن به قول خودشون برای بهینه کردن بازی! از AA استفاده نشده Screen Tearing افتضاح بافت های بی کیفیت... در کل از نظر گرافیکی هم Xbox 360 هم PS3 خیلی پایینتر از PC قرار دارن.

دوستان راستی اگه چند بار به یه پلیس تنه بزنی کارت شناسایتو میخواد . در ضمن اگه پلیسها دیبالت باشن یا به اصطلاح (wanted) باشید میتونید به یک باجه ی تلفن برید و به اداره ی پلیس زنگ بزنید و بگید که دیگه دنبالتون نباشن چون پولشون مثل همیشه حاضره . اونا هم بی خیالتون میشن b-)

من مورد اول را تست کرده بودم! :d
اما مورد دوم رو نه!
دمت گرم! :d

من مورد اول را تست کرده بودم! :d
اما مورد دوم رو نه!
دمت گرم! :d
امیر تو که دمورو خوردی تموم شد رفت !!! یه ذره هم واسه فول گیم میزاشتی :d
========================
یعنی واقا این همه امکانات تو بازی هست ؟ یعنی واقا انیمیشن بنزین زدنو نشون میده ؟ این اولین بازی که فکر کنم نشون میده :d
اهان یه چیزی وقتی تو شهر واسه خودت راه میری موسیقی هم پخش میشه ؟ یعنی یه ته مایه موسیقی !

درود بر همه اقا ما بازی تو ویندوز 32 بیتی به راحتی اجرا کردیم ولی حالا که ویندوز 64 بیتی ریختیم وقتی میره تو لودینک بازی می پره بیرون می خواستم بینم کسی هم همچین مشکلی داشنه . یا قضیه استیم هست

خیر دوست عزیز . اشکال از ویندوز نیست . بلکه من فکر می کنم استیم شما با این ورژن از ویندوز سازگاری نداره و شما باید نسخه 64 بیتی استیم رو دانلود و نصب کنی و بعد آپدیتش کنی.

آقا این عکس پروفایلت خیلی عجیبه چی هست این؟ :d

بچه ها من نصفه شب یه سایت پیدا کردم که مافیا دو رو فولشو گذاشته بود ولی اینطوری بود که باید اول یه نوشته ای رو که توش لینک هستشو دانلود کنم بعد ما دانلود کردیم و بعد اینکه برای باز کردن rar باید پسوورد می زدم تو read me شم طریقه به دست آوردن پسوردو زده بود . که من دنبالش رفتم تا پسوردو به دست بیارم ولی ویروس یابم گفت که این قسمت سایت ویروس داره منم از ویروس نفرت دارم بی خیال شدم . حالا نمی دونم اون لینکا واقعی بود یا نه . خدا می دونه .

سایتشم این بود . ( نکته : باید از هیتلر کشن استفاده کنید )
http://www.ourpcgame.net/2009/07/mafia-2.html

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or