Mafia II | PC | پست اول تاپیک خوانده شود

حدود 300 تا پست از تاپیک منتقل شد به اینجا. هرگونه پستی در مورد کرک , نصب بازی , دیسک بازی و مشکلات اون میخواین بزنین , به این تاپیک مراجعه کنین. دفعه بعد که همچین پست هایی توی تاپیک اصلی مافیا ببینم برخورد میکنم.
در ضمن برای توضیح در مورد داستان و شخصیت ها و پایان و هرچیزی که باعث لو رفتن داستان میشه , از تگ اسپویلر
spoiler.gif
استفاده کنین.

با تشکر

بالاخره پس از مدتها قرارداد ساخت این بازی بسته شد امیدوارم که زودتر ساخته شود این هم لینکهاش

http://www.2kgames.com/mafia2/

http://www.2kgames.com/index.php?p=news&ID=232

Last edited by a moderator:
من دقیقا همین رو دانلود کردم !فکر می کردم کلا استیم نداره !ولی واسه اجرا شدنه بازی حتما باید نرم افزار استیم رو داشته باشی و اپدیت شده باشه !ماله من چون اپدیت نمیشد نتیجه اش شد 2 بار الکی دانلود کردن !
لینک استیم رو هم میدی ؟ استیم داشته باشیم حله ؟

یعنی چی ؟
مگه اینجا باجه تلفن ، این حرفا به مافیا 2 چه ربطی داره ؟
((آقا لطف کن پستتو پاک کن)):))=))=))
الان اینو گفتی من اینجوری شدم:( حرف شما متین ولی خب منم دوستمو
یه سه هفته ندیدم دلم واسش تنگ شده:(( چیکار کنم اخه ها.......:(()x
حالا جدا از شوخی می خواستم درباه ی بنزین زدن بپرسم اینکه بنزین زدنش رو
هواست یا قشنگ انیمیشنشو درست کردن ؟
[/QUOTE]

قشنگ انیمیشنشو درست کردن

سلام pc بازها!

به نظر شما من با این سیستمی که دارم نسخه pc رو بگیرم یا xbox360
CPU: E5200 dual core
Ram: 4gig
VGA: ATI 4670HD 1G
XBOX360
-----------------------
تاپیک از صفحه 20 به بعد خیلی بد بوده ، تاپیک پرسش و پاسخ بوده ، یکی سوال ، یکی جواب ، هر کی بیاد بخونه مثل من خیلی از تاپیک خسته میشه چون چیز جدیدی نیست ، فقط هر 5صفحه یکی یه چیز جدید در نورد بازی کشف میکنه ، میشه در مورد خود بازی صحبت کنید ، نقد کنید ، درضمن یه خورده صبر کنید تا نسخه اصلی بیاد :|

این پستو برای تمام دوستانی که رو فلش از استیم کپی کردن می زنم چون خودمم همین مشکلو داشتم.
1- استیم نصب شود. 2- استیم اجرا و آپدیت شود. 3- acount ساخته شود. 4- با چیزشکن از توی STORE دمو مافیا را دانلود کنید. 5- دانلود که شروع شد محتویات دانلودی را در پوشه Steam در Program Files در پوشه Common یک پوشه به اسم مافیا 2 درست شده را در آنجا کپی کنید. 6- بر روی Play Game در Library ی stem کلیک کنید. 7- واسه من دانلود از 97% شروع شد. 8- وقتی دانلود کامل شد بر روی Play Game کلیک کنید در عرض 5 دقیقه فایل دمو آپدیت می شود. 9- از دمو لذت ببرید.

حالا من خودم یه مشکل دارم این پچ زمانش کار نمیکنه چکار کنم؟

سلام pc بازها!

گرافیک کامپیوتر خودم 4530 ی ولی بازیو رو کامپیوتر ترجیح میدم. بخاطر رزولیشن. البته AA هم خیلی تعریفی نداره ولی کامپیوتر یه چیز دیگست. فریم هم میره رو اعصاب. خطهای صاف هم گند زده میشه. ولی باز ترجیح میدم.
ولی کامپیوترتو یه دستی بهش بکش من خودمم کامپیوترمو میخوام برای این بازی آپدیت کنم. کنسولا دیگه گند زدن.

ممنونم .
سوال خیلی هارو جواب دادید .
------------------
شما پچ رو اینجا اجرا میکنید ؟
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc

نه تو پوشه mafia ii - public demo یه گزینست نوشته launcher.exe

آخرین ویرایش:
این پستو برای تمام دوستانی که رو فلش از استیم کپی کردن می زنم چون خودمم همین مشکلو داشتم.
1- استیم نصب شود. 2- استیم اجرا و آپدیت شود. 3- acount ساخته شود. 4- با چیزشکن از توی STORE دمو مافیا را دانلود کنید. 5- دانلود که شروع شد محتویات دانلودی را در پوشه Steam در Program Files در پوشه Common یک پوشه به اسم مافیا 2 درست شده را در آنجا کپی کنید. 6- بر روی Play Game در Library ی stem کلیک کنید. 7- واسه من دانلود از 97% شروع شد. 8- وقتی دانلود کامل شد بر روی Play Game کلیک کنید در عرض 5 دقیقه فایل دمو آپدیت می شود. 9- از دمو لذت ببرید.

حالا من خودم یه مشکل دارم این پچ زمانش کار نمیکنه چکار کنم؟

گرافیک کامپیوتر خودم 4530 ی ولی بازیو رو کامپیوتر ترجیح میدم. بخاطر رزولیشن. البته AA هم خیلی تعریفی نداره ولی کامپیوتر یه چیز دیگست. فریم هم میره رو اعصاب. خطهای صاف هم گند زده میشه. ولی باز ترجیح میدم.
ولی کامپیوترتو یه دستی بهش بکش من خودمم کامپیوترمو میخوام برای این بازی آپدیت کنم. کنسولا دیگه گند زدن.
ممنونم .
سوال خیلی هارو جواب دادید .
------------------
شما پچ رو اینجا اجرا میکنید ؟
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc

سلام
من شدید مشکل داشتم با فیزیک بازی...
رو مدیوم هم افت فریم داشتم...
زد به فکرم رفتم تنظیمات مولتی GPU کارت گرافیک رو دستگاری کردم..یه GPU رو واسه فیزیک بازی گذاشتم..
خیلی خیلی بهتر شد!اون مرحله دمو رو راحت رد کردم!قبلاً slow motion بود:دی
بنچمارک هم
گرفتم...رنکم شد D
فریم هم 28 و خورده ای...
رزولوشن هم 1920*1200
باقی تنظیمات هم تا آخر...
--
گفتم شاید بدرد دوستانی که کارت دو هسته ای دارن بخوره:دی

چند تا اطلاعات.
1.تایر ماشین در تصادفات جدا میشه.
2.احتمال داره در بازی اسب سواری هم بکنیم.!!!!!
3.موقعی که با molotov کسی رو می سوزونی واقعا طرف به صورت بدی کباب میشه.
...
تو فروم 2K یه نفر گفته بود(PS3 دار) که برید Kane & Lynch 2 رو بخرید و Mafia 2 رو نگیرد .دلیلش هم این بود که تو بازی K8L 2 چمن وجود داره!! و تو نسخه ی PS3 مافیا چمن نیست.نتیجه اینه که این آقا از چمن خیلی خوشش میاد.:d
البته نیت تمسخر PS3 نیست .نیت تمسخر عقیده ی این آقاست که به خاطر چمن چه کارایی میکنه.

برنامه استیم رو از کجا دانلود کنم لینکشو دارید بزارید ممنون میشم
لینک دانلود از خود سایت (نیاز به ....شکن نیست ، البته برای من اینطور بوده) :
http://storefront.steampowered.com/download/SteamInstall.msi
چند تا اطلاعات.
...
تو فروم 2K یه نفر گفته بود(PS3 دار) که برید Kane & Lynch 2 رو بخرید و Mafia 2 رو نگیرد .دلیلش هم این بود که تو بازی K8L 2 چمن وجود داره!! و تو نسخه ی PS3 مافیا چمن نیست.نتیجه اینه که این آقا از چمن خیلی خوشش میاد.:d
البته نیت تمسخر PS3 نیست .نیت تمسخر عقیده ی این آقاست که به خاطر چمن چه کارایی میکنه.
=))=)):)):)) راستی توی PC چمن هست ؟:-/
منظور از چمن چیه ؟
چمن که طراحی ـش راحته :|

کسی لینک مستقیم نداره ؟ این لینکی که دوستمون داد مشکل پیدا کرد

میتونی از اینجا دان کنی!! 1.5 مگ بیشتر نیست!!
http://steam.en.softonic.com/download

کسایی هم که با آپدیت کردن استیم مشکل دارن میتونن آپدیت رو از لینک زیر دانلود کنن و داخل پوشه استیم قرار بدن!! C:\Program Files\Steam

http://www.mediafire.com/?ij1crcguhh49r19

خود بازی رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید و حدود 100 مگشو با خود استیم و بعد از یک بار اجرا کردن بازی، استیم رو در حال آفلاین قرار بدین و بدون نیاز به نت از دمو لذت ببرید!! ;)

سلام pc بازها!

هیچ وقت این اشتباه رو نکنی بری با 360 بازی کنی...

حتما نسخه پی سی رو بخر...مطمین باش با این سیستمت خیلی بهتر از کنسوله

چند تا اطلاعات.
...

1-من دیده بودم تایر در میاد اما باز ماشین راه میره حالا نمیدونم تکنولوژیه عین ماشین زانتیا بدون لاستیک هم راه میره:d
2-تو عصری که ماشین جولان میده اسب سواری یه کم ضایع هست حالا چجوری به این نتیجه رسیدی؟:-/
3-این کوکتل مولوتوف :d رو از کجا میشه گیر آورد؟من تو بازی همش سه نوع اسلحه میبینم:((

طفلک برو بچه های کنسول باز حالشون سر بازی مافیا 2 گرفته میشه:d
خوشحالم که هنوز pc پیروزمند میدان هست>:)

دوستان بلاخره بازي رو اجرا كردم و بازهم به يه مشكل جديد بر خوردم بعد از حدود دو دقيقه كه بازي رو ميريم از بازي ميپره بيرون كاري هم به فيزيك و گرافيك نداره پچ زمان رو هم ريختم مشكل از كجاست؟

???????!!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or