Mafia II | PC | پست اول تاپیک خوانده شود

حدود 300 تا پست از تاپیک منتقل شد به اینجا. هرگونه پستی در مورد کرک , نصب بازی , دیسک بازی و مشکلات اون میخواین بزنین , به این تاپیک مراجعه کنین. دفعه بعد که همچین پست هایی توی تاپیک اصلی مافیا ببینم برخورد میکنم.
در ضمن برای توضیح در مورد داستان و شخصیت ها و پایان و هرچیزی که باعث لو رفتن داستان میشه , از تگ اسپویلر
spoiler.gif
استفاده کنین.

با تشکر

بالاخره پس از مدتها قرارداد ساخت این بازی بسته شد امیدوارم که زودتر ساخته شود این هم لینکهاش

http://www.2kgames.com/mafia2/

http://www.2kgames.com/index.php?p=news&ID=232

Last edited by a moderator:
دوستان من بازي دمو رو از يه رفيقام گرفتم (برام ريخت رو فلش ) ولي هر كاري ميكنم بازي run نميشه فكر كنم خودش از استيم دانلود كرده . لطفا يكي كمك كنه تا ما هم از دمو فيض ببريم ممنون ميشم

دوستان من بازي دمو رو از يه رفيقام گرفتم (برام ريخت رو فلش ) ولي هر كاري ميكنم بازي run نميشه فكر كنم خودش از استيم دانلود كرده . لطفا يكي كمك كنه تا ما هم از دمو فيض ببريم ممنون ميشم

شما باید خودت استیم بریزی و اکانت درست کنی و بازی را به استیم اضافه کنی و می تونی راحت بازی کنی!
من خودم از همین روش برای یکی از دوستام اجرا کردم!ریختم تو فلش براش خودشم رفت استیم ریخت وا کانت ساخت و تونست بازی کنه!
البته دوستت اگر ناقص کپی کرده باشه شاید نتونی اجرا کنی! :)

سلام

من دموی روسی رو دارم

وقتی میره تو بازی سه تا گزینه میاد
اولی خوده بازیه
دومی آپشنه .
وقتی رو اولی کلیک میکنم از بازی میاد بیرون

تا حالا کسی این مشکلو داشته؟

این مشکل نیست .
انگلیسی ـش هم همینه
اولی
Start Demo
دومی
Option
سومی
Exit

این تاپیک به شدت داره الکی میره جلو !!!! یکی میاد میگه وعده ما نمیدونم کجا یکی دیگه میاد پردیس میگه !!! من نمیدونم نیومده چرا همه الکی پست میدن !!! 2 صفحه از دیشب تا حالا رفت جلو !:))
کسی اگه میدونه دقیقا چه خودروهایی تو بازی بکار رفته لیستشو بزاره !

این تاپیک به شدت داره الکی میره جلو !!!! یکی میاد میگه وعده ما نمیدونم کجا یکی دیگه میاد پردیس میگه !!! من نمیدونم نیومده چرا همه الکی پست میدن !!! 2 صفحه از دیشب تا حالا رفت جلو !:))
کسی اگه میدونه دقیقا چه خودروهایی تو بازی بکار رفته لیستشو بزاره !

گذاشته شد بود که:((

مافیا 2 مافیا 2 ها ها مگه اومده بگو جان ما :-oای خدا
اینارو لعنت کنه اگه بعد6.7 سال بخوان یه بازی پر از باگ تحویل بدن پستهای
بعضی بچه ها ادمو امید وار می کنه و مال بعضی هام تا حد خود کشی ایشا ا لله واسه pc کرکش
2ماه طول بکشه ما کنسول بازها یه نموره خنک شیم :d در ضمن dj wolf (حسین) چرا الکانی (الکی) بنده
خداها رو سوژه می کونی من سایتشونو نگاه کردم زده 6/2 حالا بهت زنگ می زنم به جای اینکه
جواب بدی تو گوشی فوت میکونی )x فکر کنم 3 هفته میشه ندیمت مگه این بازی ها ما رو به هم
بروسونه (شو خلوق)=(( می بینمت وعده ی ما مغازه ی تو:d
یعنی چی ؟
مگه اینجا باجه تلفن ، این حرفا به مافیا 2 چه ربطی داره ؟
((آقا لطف کن پستتو پاک کن)):))=))=))

شما باید خودت استیم بریزی و اکانت درست کنی و بازی را به استیم اضافه کنی و می تونی راحت بازی کنی!
من خودم از همین روش برای یکی از دوستام اجرا کردم!ریختم تو فلش براش خودشم رفت استیم ریخت وا کانت ساخت و تونست بازی کنه!
البته دوستت اگر ناقص کپی کرده باشه شاید نتونی اجرا کنی! :)
اكانت ساختم و وقتي كنسول استيم مياد بازي رو اجرا كردم بالا اومد ولي فقط تو منو ميره وتا play demo رو ميزنم از بازي ميپره بيرون البته من بازيو به استيم اظافه نكردم چون بلد نبودم ميشه توضيح بدين چه جوري بازي رو اضافه كنم؟

یعنی چی ؟
مگه اینجا باجه تلفن ، این حرفا به مافیا 2 چه ربطی داره ؟
((آقا لطف کن پستتو پاک کن)):))=))=))[/QUOTE]

الان اینو گفتی من اینجوری شدم:( حرف شما متین ولی خب منم دوستمو
یه سه هفته ندیدم دلم واسش تنگ شده:(( چیکار کنم اخه ها.......:(()x
حالا جدا از شوخی می خواستم درباه ی بنزین زدن بپرسم اینکه بنزین زدنش رو
هواست یا قشنگ انیمیشنشو درست کردن ؟

اكانت ساختم و وقتي كنسول استيم مياد بازي رو اجرا كردم بالا اومد ولي فقط تو منو ميره وتا play demo رو ميزنم از بازي ميپره بيرون البته من بازيو به استيم اظافه نكردم چون بلد نبودم ميشه توضيح بدين چه جوري بازي رو اضافه كنم؟

روی گیم بالای پنجره استیم کلیک کن!
بعد برو ADD-NON-SETAMGAMEبعد بازی مافیا2 انتخاب کن!
بعد می تونی از طریق استیم اجرا کنی!
احتمال داره بازی شما ناقص بوده باشه که می پره بیرون!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or