Mafia II | PC | پست اول تاپیک خوانده شود

حدود 300 تا پست از تاپیک منتقل شد به اینجا. هرگونه پستی در مورد کرک , نصب بازی , دیسک بازی و مشکلات اون میخواین بزنین , به این تاپیک مراجعه کنین. دفعه بعد که همچین پست هایی توی تاپیک اصلی مافیا ببینم برخورد میکنم.
در ضمن برای توضیح در مورد داستان و شخصیت ها و پایان و هرچیزی که باعث لو رفتن داستان میشه , از تگ اسپویلر
spoiler.gif
استفاده کنین.

با تشکر

بالاخره پس از مدتها قرارداد ساخت این بازی بسته شد امیدوارم که زودتر ساخته شود این هم لینکهاش

http://www.2kgames.com/mafia2/

http://www.2kgames.com/index.php?p=news&ID=232

Last edited by a moderator:
دوستان سیستم تعادلی بازی رو تقریبا هر PC گیمری داره،بهتر تاپیک رو با
جمله ای مثل اشتباه من پُر نکنیم.
درباره بازی حرف بزنیم نه سیستم تعادلی بازی-اونو تو صفحه قبل گذاشتند،اگر اون سیستم رو دارید که میتونید بکشید،اگه ندارید مسلما نمیتونید دیگه:دی

vga:4870 1gb
cpU:e8400 3ghz
ram:4gb 1066
با اين سيستم ميتونم رو يه حالت متعادل بازي كنم؟؟b-)
اگر 4870 شما DDR5 هستش میتونی با بالاترین حالت گرافیکی(فاکتور از فیزیک) بازی رو انجام بدی البته این حدس منه شاید بازی بیاد و با 1کارت ATI ضعیف تر هم ممکنه باشه تا اخر گرافیک بدین چون تو سیستم های معرفی شده 1 کارت ضعیف ATI رو برای حالت خوبش گذاشتن!!!!!

اگر 4870 شما DDR5 هستش میتونی با بالاترین حالت گرافیکی(فاکتور از فیزیک) بازی رو انجام بدی البته این حدس منه شاید بازی بیاد و با 1کارت ATI ضعیف تر هم ممکنه باشه تا اخر گرافیک بدین چون تو سیستم های معرفی شده 1 کارت ضعیف ATI رو برای حالت خوبش گذاشتن!!!!!
آره عزيز GDDR5 هستش:d:d

اتفاقا کارت منم همینه ATI 4870 2G DDR5 میخوام بدونم که واقعا باید از فیزیک این بازی فاکتور بگیرم؟
من این کارتو پارسال خریدم فقط به خاطر MAFIA II ولی فکر کنم عجله کار دستم داد ....

اتفاقا کارت منم همینه ATI 4870 2G DDR5 میخوام بدونم که واقعا باید از فیزیک این بازی فاکتور بگیرم؟
من این کارتو پارسال خریدم فقط به خاطر MAFIA II ولی فکر کنم عجله کار دستم داد ....
بله فیزیک انحصار Nvidia هست،چون از موتور مفتی خواستن استفاده کنن:دی

بسی لذت میبرم،نمیدونم چرا ولی همیشه INTEL و Nvidia رو به رقیباشون ترجیح میدم.خدایش گرونتر هستند ولی همیشه عالی:دی:x

البته فکر نکن که کلا فیزیک بازی تعطیله-بازی فیزیک داره ولی بسیاری از جلوه های فیزیکی که میتونی از دیدنش اب دهنت راه بیفته رو نمیبینی:دی

سلام .
من دوتا 5970 cross fire کردم ، بالای 1/5 تومن هزینه کردم ، یعنی من نمیتونم از حرکات فیزیکی زیبای بازی استفاده کنم و از دیدنش محروم میشم ؟
درضمن ابن آخر تریلر نوشته 24 آگوست یعنی 2 تیر ماه ، تو ایران کی میاد ؟

دوستانی که همگی کارت ATI دارن و محروم از فیزیک هستن ،اگر مادر بردشون کراس فایر یا SLI ساپورت هستش میتونن برن و یه کارت ارزون جی فورس بخرن و از نعمت فیزیک هم بهره مند بشن ...
این کارو من الان چندین ماهه دارم انجام میدم و 100 درصد جواب داده...
برای اطلاعات تکمیلی به لینک زیر مراجعه کنین.
روش استفاده هیبریدی از دو کارت متفاوت

دوستانی که همگی کارت ATI دارن و محروم از فیزیک هستن ،اگر مادر بردشون کراس فایر یا SLI ساپورت هستش میتونن برن و یه کارت ارزون جی فورس بخرن و از نعمت فیزیک هم بهره مند بشن ...
این کارو من الان چندین ماهه دارم انجام میدم و 100 درصد جواب داده...
برای اطلاعات تکمیلی به لینک زیر مراجعه کنین.
روش استفاده هیبریدی از دو کارت متفاوت
ولی این بازی واسه بهترین تنظیمات فیزیک یه gtx285 میخواد:دی

یه چیز جال من کشف کردم ، کارتم برنامه phisx nvidia رو کاملا پشتیبانی میکنه .
خیلی جالبه !!!!!
پس فکر کنم که دیگه بتونم فیزیک هارو ببینم .

فکر نمیکنم همچین چیزی صحیح باشه،شما در صورتی که مادربردت SLI باشه با استفاده از یه کارت nvidia میتونی از فیزیک بهره ببری- با کارت ATI نمیشه.
Nvidia یعنی مغز خر خورده همچین کاری کنه؟؟؟
درضمن ابن آخر تریلر نوشته 24 آگوست یعنی 2 تیر ماه ، تو ایران کی میاد ؟
در ضمن فردا اولین روز اگوست هست!یعنی 24 روز دیگه بازی عرضه میشه نه 2 ماه دیگه!!!

یه چیز جال من کشف کردم ، کارتم برنامه phisx nvidia رو کاملا پشتیبانی میکنه .
خیلی جالبه !!!!!
پس فکر کنم که دیگه بتونم فیزیک هارو ببینم .
داداش همه کارت ها این برنامه رو ساپرت میکنن اما این برنامه 1 راه انداز برای قسمت سخت افزاری فیزیک کارت گرافیک هستش ببین روی جعبه کارتت نوشته چیپ فیزیک داری سا نه!!!!!

ولی این بازی واسه بهترین تنظیمات فیزیک یه gtx285 میخواد:دی

والا تو بتمن هم نوشته بود یه 260 واسه رندر بازی و یه 9800GTX واسه رندر فیزیک ! .
ما بتمن رو با یه 9800GT و یه سی پی یوی کواد و با فیزیک تو رزولوشن 720P بدون هیچ گونه افتی بازی کردیم .... به این اسم ها و افه های انویدیا زیاد دقت نکنید . البته گفتم باز هم میگم این انویدیا واسه فروش کارتهاش دست به هر کاری میزنه (نمونش مترو2033).
فکر کنم یه کارت Dedicate واسه فیزیک جواب بده .... البته پردازنده قوی هم فراموش نشه !:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or