Mafia II | PC | پست اول تاپیک خوانده شود

حدود 300 تا پست از تاپیک منتقل شد به اینجا. هرگونه پستی در مورد کرک , نصب بازی , دیسک بازی و مشکلات اون میخواین بزنین , به این تاپیک مراجعه کنین. دفعه بعد که همچین پست هایی توی تاپیک اصلی مافیا ببینم برخورد میکنم.
در ضمن برای توضیح در مورد داستان و شخصیت ها و پایان و هرچیزی که باعث لو رفتن داستان میشه , از تگ اسپویلر
spoiler.gif
استفاده کنین.

با تشکر

بالاخره پس از مدتها قرارداد ساخت این بازی بسته شد امیدوارم که زودتر ساخته شود این هم لینکهاش

http://www.2kgames.com/mafia2/

http://www.2kgames.com/index.php?p=news&ID=232

Last edited by a moderator:
والا تو بتمن هم نوشته بود یه 260 واسه رندر بازی و یه 9800GTX واسه رندر فیزیک ! .
ما بتمن رو با یه 9800GT و یه سی پی یوی کواد و با فیزیک تو رزولوشن 720P بدون هیچ گونه افتی بازی کردیم .... به این اسم ها و افه های انویدیا زیاد دقت نکنید . البته گفتم باز هم میگم این انویدیا واسه فروش کارتهاش دست به هر کاری میزنه (نمونش مترو2033).
فکر کنم یه کارت Dedicate واسه فیزیک جواب بده .... البته پردازنده قوی هم فراموش نشه !:d
چه گیری به مترو دادید!اون بازی کلا سنگین بود.مثلا میخواستید بیاد با hovak همچین بازی بسازن؟
نمیشه خو:دی -این سیستم ها یه نمه دسته بالا هستند ولی برای راحتی کار اینا یه چیزی میگن که بعد هم خودشون ضایع نشند:دی

حالا مگه این بازی crysis هست که اینقدر سرش گیرید- یه فیزیک خیلی خاص داره ،که فقط با nvidia بهره میبرید-
اگر اون تیکه خاص رو فاکتور بگیرید،بقیه نکات بازی خوب و عالیه:دی

فکر نمیکنم همچین چیزی صحیح باشه،شما در صورتی که مادربردت SLI باشه با استفاده از یه کارت nvidia میتونی از فیزیک بهره ببری- با کارت ATI نمیشه.
Nvidia یعنی مغز خر خورده همچین کاری کنه؟؟؟

در ضمن فردا اولین روز اگوست هست!یعنی 24 روز دیگه بازی عرضه میشه نه 2 ماه دیگه!!!
دوست عزیز این راه کاری رو که من پیشنهاد دادم کاملا موثر و تست شده است و خودم با کارت رادئون 5850 و یک عدد جی فورس 9800GT تست کردم ... البته برای انجام این کار شما باید یه برنامه کوچکی رو دانلود کنید و به قولی درایور انویدیا رو هک کنید. آموزش و لینک دانلود این برنامه ها رو من توی لینک پست بالایی قرار دادم . و حتی حاضرم برای تمامی شما دوستان این کار رو جلوی خودتون انجام دهم . من خودمم فکر میکردم همچین کاری غیر ممکنه ... اما هیچ کاری غیر ممکن نیست!!!!:d:d:d
برای به دست آوردت اطلاعات بیشتر به این تار نما مراجعه کنید :))

اتفاقا کارت منم همینه ATI 4870 2G DDR5 میخوام بدونم که واقعا باید از فیزیک این بازی فاکتور بگیرم؟
من این کارتو پارسال خریدم فقط به خاطر MAFIA II ولی فکر کنم عجله کار دستم داد ....
عزیزم شما پوست قبلیم من رو خوندی این رو فقط بهت میگم گرافیکی تو میتونی در بازی مافیا 2 بدی 1کسی که انویدیا خدا تومن داریه میده(هم ATI و همNvidia هر دو بدون فیزیک)
در کل کلاتم بنداز بالا چون سود کردی.....
آقایونی هم که گیر فیزیک انویدیان و کلید کردن 1سر به لینک زیر بزنن و ببینن بازیهایی که بازی کردن فیزیکشون بعضی موقها افتادرو میتونن ببینن فیزیکش از چی بوده فکنم بفهمن اون وقت کامل درک میکنن کدوم فیزیک اول.....(ATI ساپرت عالی Havok رو داره و تو کارت های جدید هم قرار چیپ Havok روش نصب بشه)
http://www.havok.com/index.php?page=available-games

دوست عزیز این راه کاری رو که من پیشنهاد دادم کاملا موثر و تست شده است و خودم با کارت رادئون 5850 و یک عدد جی فورس 9800GT تست کردم ... البته برای انجام این کار شما باید یه برنامه کوچکی رو دانلود کنید و به قولی درایور انویدیا رو هک کنید. آموزش و لینک دانلود این برنامه ها رو من توی لینک پست بالایی قرار دادم . و حتی حاضرم برای تمامی شما دوستان این کار رو جلوی خودتون انجام دهم . من خودمم فکر میکردم همچین کاری غیر ممکنه ... اما هیچ کاری غیر ممکن نیست!!!!:d:d:d
برای به دست آوردت اطلاعات بیشتر به این تار نما مراجعه کنید :))
گفته های اون دوستمون که اشتباه ولی من هم فکر نمیکنم همچین چیزی باشه اما اگه درست باشه میتونم راهت بگم الان خریدن کارت انویدیا گرون قیمت اشتباه محض هستش با این کار میشه خیلی راهت 1کارت 4870 رو با 1کارت 9800 کراس یا sli کرد که کاملا با 1 کارت gtx480 برابری میکنه با اختلاف 1 ملیون تومنی!!!!

گفته های اون دوستمون که اشتباه ولی من هم فکر نمیکنم همچین چیزی باشه اما اگه درست باشه میتونم راهت بگم الان خریدن کارت انویدیا گرون قیمت اشتباه محض هستش با این کار میشه خیلی راهت 1کارت 4870 رو با 1کارت 9800 کراس یا sli کرد که کاملا با 1 کارت gtx480 برابری میکنه با اختلاف 1 ملیون تومنی!!!!
100 تائید میشه !

دلیلی واسه پول ریختن درون چاه ( چاح غلیظ ) وجود نداره !

والا تو بتمن هم نوشته بود یه 260 واسه رندر بازی و یه 9800GTX واسه رندر فیزیک ! .
ما بتمن رو با یه 9800GT و یه سی پی یوی کواد و با فیزیک تو رزولوشن 720P بدون هیچ گونه افتی بازی کردیم .... به این اسم ها و افه های انویدیا زیاد دقت نکنید . البته گفتم باز هم میگم این انویدیا واسه فروش کارتهاش دست به هر کاری میزنه (نمونش مترو2033).
فکر کنم یه کارت Dedicate واسه فیزیک جواب بده .... البته پردازنده قوی هم فراموش نشه !:d
من با ایشون کاملا موافقم 100% بازار گرمی این شرکت خسته دل که تمومی نداره ایشون هم 1مثال قشنگ زدن در مورد مترو2033
و 1چیز جالب حالا که در مورد 4870 انقدز بحث شد بگم 4870 در مترو با بالا ترین گرافیک خیلی نرم بود البته بدون فیزیک اما 260 بدون فیزیک هم افت داشت حالا خودتون مختارین از نظر قیمت و.... خودتون قضاوت کنید.

دوستان صبر کنن دمو ورژن بازی بیاد بیرون بعد هر کسی میتونه سیستمه خودشو بسنجه!
وتا عرضه رسمی خوده بازی دست به کارشه!:d
متاسفانه برای PC عرضه نمیشه:دی فعلا سنجش مالیده:دی

----------------

ay نامردا،به من اطلاعات غلط دادند:دی

پ.ن:یکی نیست به من بگه،چرا خودت نرفتی ببینی و حرف دوتا بچه رو که همیشه اخبار رو از خودت میگیرن باور کردی:دی

آخرین ویرایش:
اون دوستمون امیر دروغ نداره که بگه من خودم اونجا بودم وقتی ایشون به همون صورت که گفتند فیزیک رو اجرا کردند . حالا در مورد مافیا چون هنوز نیومده حرفی نمی زنم شاید بشه شاید هم نشه. ولی در مورد بازی های قبلی بنده خودم شاهد بودم .پس راجب چیزی که نمی دونید اظهار نظر نکنید.
در ضمن فیزیک بر مینای هاوک هم ربطی به ati , nvidia نداره و اساس کارش برمبنای cpu هست ( تا همین لحضه که اینجوری بوده)بنا براین از این پست های گرانبها ندید که کارت های ati فیزیک هاوک رو بهتر اجرا میکنند. (مدتها قبل یک پروژه قرار بود بین هاوک و ati انجام بشه که اتفاق نیافتد)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or