Mafia II | PC | پست اول تاپیک خوانده شود

حدود 300 تا پست از تاپیک منتقل شد به اینجا. هرگونه پستی در مورد کرک , نصب بازی , دیسک بازی و مشکلات اون میخواین بزنین , به این تاپیک مراجعه کنین. دفعه بعد که همچین پست هایی توی تاپیک اصلی مافیا ببینم برخورد میکنم.
در ضمن برای توضیح در مورد داستان و شخصیت ها و پایان و هرچیزی که باعث لو رفتن داستان میشه , از تگ اسپویلر
spoiler.gif
استفاده کنین.

با تشکر

بالاخره پس از مدتها قرارداد ساخت این بازی بسته شد امیدوارم که زودتر ساخته شود این هم لینکهاش

http://www.2kgames.com/mafia2/

http://www.2kgames.com/index.php?p=news&ID=232

Last edited by a moderator:
بی خیال بااا -بازی اول شخص که نیست،بازی سوم شخص رو هم میخوای با کمترین زمان ممکن حرکتش بدی:دی

منم با کنترلر 360 بازی میکنم،کلا عادت ندارم متاسفانه،تاثیر کنسوله دیگه:دی

من که حتی تصورش هم نمیتونم بکنم

به هر حال هر چی باشه داری توی خیابون با gf ات راه میری یه دفعه میبینی از پشت دارن تیر میزنن اگه موس داشته باشی که میتونی سریع بچرخی و شلیک کنی ولی اگه با این کنترلر های 360 باشی دخلت اومده هر چی هم تاحالا پول کارت واسه این بازی دادی به فنا میره=))

به جز موس با کیبورد به هیچی دیگه نمیتونم فک کنم تو مافیا !!! واقا مافیا فقط با این 2تا :d

تایید میشود>:d<

خدایی شما چجوری با دسته 360 بازی میکنید؟:))

تا وقتی موس و کیبور هست اصلا اونا رو میخواید چیکار

پرسیدن نداشت وحید جان! :d
از بیل گیتس هم بپرسی میگه موس و کیبرد بهتره! =))
اخه اقا یک زمان با همین کیبرد چقدر برای ویندوز زحمت کشیده! =))(شوخی بود جدی نگیرید! =)))

به هر حال هر چی باشه داری توی خیابون با gf ات راه میری<

مگه gf هم میتونی بگیری ؟
---------------
دوستان من داشتم راه میرفتم بقل خونم یهو با سرعت افتادم تو حوض (اینقدر از آب بدش میاد استخر ـشم آب نمیکنه) ، خیلی قشنگ طراحی کردن وقتی یه جا میافتی تا چند لحظه تعادل نداری و نمیتونی بدوی ... نگاه کنید (ببخشید حجمش زیاد بود مجبور شدم زیادی بی کیفیت ـش کنم)
لینک دانلود

توی خط داستانی بازی با توجه به تریلر هایی که دیدم ویتو و جو خودشون دو تا معشوقه دارن(عبارت بهتری نشد براش پیدا کنم) دیگه نمیشه دوست دختر و از این حرفا براشون بگیرید!
من خودم با ماوس و کیبرد خیلی راحت بازی کردم اما با دسته 360 هم خیلی راحت و روون میشه بازی کرد از اونجا که بازی کاور گیری داره دیگه مشکلی هم برای تیراندازی پیش نمیاد.

اگر دنبال gfاینا تو بازی هستی حداقل تو این زمینه جی تی ا بهتر عمل کرده (مخصوصا the ballad of...............) تا مافیا2 :dفقط مافیا 2 اون مجله ها رو گذاشته! :d
یه خرده بدم نمیاد تو اون سالها Gf داشته باشم ! من در کل کلمه gf رو میشنوم خندم میاد !gta که دیگه زیاده روی کرده بود تو این بحثا ! ولی مافیا 1 چه قدر قشنگ اون موقع Gf رو درست کرده بودن ؟! یه صحنه های . . .:">:d

به هر حال هر چی باشه داری توی خیابون با gf ات راه میری یه دفعه میبینی از پشت دارن تیر میزنن اگه موس داشته باشی که میتونی سریع بچرخی و شلیک کنی ولی اگه با این کنترلر های 360 باشی دخلت اومده هر چی هم تاحالا پول کارت واسه این بازی دادی به فنا میره=))
مثالت بسی حرفه ای بود:دی
سختی بازی اونقدرا نیست که بخوای دوست دخترت رو نجات بدی:دی.من همون کنترلریش میکنم:دی;;)>:d<

مگه gf هم میتونی بگیری ؟
---------------

معلومه که میشه دوست عزیز چرا نشه؟

فقط کافیه یه شماره موبایل داشته باشی
میری کنار خیابون و از هر دختری که خوشت اومد خیلی مودبانه سلام میکنی و بهش میگی :

سلام
من از راه رفتن شما یا از قیافتون یا ... خوشم اومده
میتونم شمارم رو بهتون بدم؟

نکته: توجه کنید دستش حلقه نداشته باشه!

نکته 2: لقمه گنده تر از دهنتون بر ندارین!

gf =))=))=))
اخ نمیدونم چرا خندم گرفت !
اگه بشه من پایم به شدت !

اگر دنبال gfاینا تو بازی هستی حداقل تو این زمینه جی تی ا بهتر عمل کرده (مخصوصا the ballad of...............) تا مافیا2 :dفقط مافیا 2 اون مجله ها رو گذاشته! :d

با ء شوخی کردم
اصلا نمیشه gf گرفت

خودش یه دونه خوبش رو داره که مربوط به داستان هم هست

مثالت بسی حرفه ای بود:دی
سختی بازی اونقدرا نیست که بخوای دوست دخترت رو نجات بدی:دی.من همون کنترلریش میکنم:دی;;)>:d<

مرسی شما لطف داری;;)

شما با هر کدوم راحت تری بازی کن>:d<

راستی یکی تست کنه بره لباس فروشی اون خانمه بکشین ببینین میشه لباس دزدید!؟ مثل اسلحه فروشی که میشه اسلحه با مهمات دزدید! :d

سیستم شب و روز چه جوری عمل می کنه ؟ یا اینکه فصل هم عوض میشه ؟تو تریلر زیاد دیدم !

فکر کنم با پیش رفتن داستان شب و روز و فصل تغییر می کنه! :d

سیستم شب و روز چه جوری عمل می کنه ؟ یا اینکه فصل هم عوض میشه ؟تو تریلر زیاد دیدم !

منم تو ترایلر دیدم
هم فصل عوض میشه هم شب و روز

توی این دمو که چیزی نبود
حالا نسخه اصلی رو نمیدونم

راستی یکی تست کنه بره لباس فروشی اون خانمه بکشین ببینین میشه لباس دزدید!؟ مثل اسلحه فروشی که میشه اسلحه با مهمات دزدید! :d

ok تست میکنم

فکر کنم با پیش رفتن داستان شب و روز و فصل تغییر می کنه! :d
یعنی فقط با پیشرفت داستان شب و روز تغییر می کنه ؟ مگه شبیه gta شبانه روز عوض نمیشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or