Mafia II | PC | پست اول تاپیک خوانده شود

حدود 300 تا پست از تاپیک منتقل شد به اینجا. هرگونه پستی در مورد کرک , نصب بازی , دیسک بازی و مشکلات اون میخواین بزنین , به این تاپیک مراجعه کنین. دفعه بعد که همچین پست هایی توی تاپیک اصلی مافیا ببینم برخورد میکنم.
در ضمن برای توضیح در مورد داستان و شخصیت ها و پایان و هرچیزی که باعث لو رفتن داستان میشه , از تگ اسپویلر
spoiler.gif
استفاده کنین.

با تشکر

بالاخره پس از مدتها قرارداد ساخت این بازی بسته شد امیدوارم که زودتر ساخته شود این هم لینکهاش

http://www.2kgames.com/mafia2/

http://www.2kgames.com/index.php?p=news&ID=232

Last edited by a moderator:
اگر ویتو می توسنت شنا کنه خوب می شد نه؟! :d
اما بازی به این قشنگی من که از شنا نکردنشم می گذرم! :d
بی صبرانه منتظر انتشار نسخه نهایی هستیم! :d

اگر ویتو می توسنت شنا کنه خوب می شد نه؟! :d
اما بازی به این قشنگی من که از شنا نکردنشم می گذرم! :d
بی صبرانه منتظر انتشار نسخه نهایی هستیم! :d
اره می تونست خوب میشد !زیر ابی می رفتیم ! من که دیوانشم !به شدت منتظرم !دمورو دانلود نکرم هیجانش کم نشه !البته دانلود هم می کردم با labtop نمیتونستم بازی کنم:d

خدا لعنت کنه این اشغال فروش ها رو که فهم و شعور ندارن . کل انقلاب و ولیعصر رو گشتیم . ضرب المثل معروف که میگه : گشتم نبود نگرد نیست مصداق همین دموی مافیاست.

همه تو بجنورد و ابرکوه و زابل و بیرجند و .... بازی کردن اونوقت هنوز تو تهران ما تو کفش هستیم.

معمولا فروشندگان دمو نمیارند ...
نگرانی نداره ، امشب به امید خدا بازی میکنی ..:p

اره می تونست خوب میشد !زیر ابی می رفتیم ! من که دیوانشم !به شدت منتظرم !دمورو دانلود نکرم هیجانش کم نشه !البته دانلود هم می کردم با labtop نمیتونستم بازی کنم:d

آره هیجان کم میشه .
اما این نسخه دمو رو وقتی فول هم بیاد هیجان من بیشتر شده مخصوص برای ماموریت هاش :>(داستان)
درضمن اگه لپتاپ ـت نمیکشه چجوری بازی میخوای بکن (فول رو) درضمن اگه pc ـت میکشه پس چرا دمو رو با اون بازی نمیکنی :d:d:d:d:d ؟

سلام دوستان

بچه نمرات بازی اصلا اون چیزی که انتظار داشتم نبود

واسه این بازی این نمرات خیلی پایینه

Official PlayStation Magazine UK به بازی نمره 7 داده:((:))
OXM هم 7 داده

سلام دوستان

OXM هم 7 داده

من که فعلا منتظر نمرات IGNوگیم اسپات هستم!(مخصوصا نسخه PC! :d)
نمی خوام بگم نمرات سایت های دیگه اهمیت یا اعتبار نداره! خیر اما برای بنده شایدم عده ای از دوستان نمرات اون دو تا سایت مهم تر باشه! :)

من که فعلا منتظر نمرات IGNوگیم اسپات هستم!(مخصوصا نسخه PC! :d)
نمی خوام بگم نمرات سایت های دیگه اهمیت یا اعتبار نداره! خیر اما برای بنده شایدم عده ای از دوستان نمرات اون دو تا سایت مهم تر باشه! :)

اون که اره

ولی کلا همچین بو داره قضیه=))
----------------

خدایی شما چجوری با دسته 360 بازی میکنید؟:))

تا وقتی موس و کیبور هست اصلا اونا رو میخواید چیکار

سلام دوستان

OXM هم 7 داده

آقا واقعا من نمیفهمم ! این خبر رو هم اینجا زدن هم تو تاپیک امتیازات مافیا 2 , ولی هیچ کس نمیگه به چه منبعی ؟
چند وقت پیش هم گفتن GAMEINFORMER به بازی 9 داده .من همین سوال رو کردم کسی جواب نداد .
اگه این خبر درسته پس چرا هیچ منبعی پیدا نمیکنم ؟ چطور Official PlayStation Magazine UK به بازی 7 داده در صورتی که شماره این ماهش هنوز نیومده و 16 آگوست میاد ؟

آره هیجان کم میشه .
اما این نسخه دمو رو وقتی فول هم بیاد هیجان من بیشتر شده مخصوص برای ماموریت هاش :>(داستان)
درضمن اگه لپتاپ ـت نمیکشه چجوری بازی میخوای بکن (فول رو) درضمن اگه pc ـت میکشه پس چرا دمو رو با اون بازی نمیکنی :d:d:d:d:d ؟
نه من تازه کارت خریدم هنوز نصبش نکردم ! با لبتاپم نمیکشه , چون ماله 30 سال پیشه :d
سلام دوستان

OXM هم 7 داده
من که عمرا به این نمره ها کار داشته باشم حداقل واسه مافیا اینجوریم ! اسم مافیا میاد ناخداگاه یاد کودکی میوفتم و صد البته 10 از 10:d

آقا واقعا من نمیفهمم ! این خبر رو هم اینجا زدن هم تو تاپیک امتیازات مافیا 2 , ولی هیچ کس نمیگه به چه منبعی ؟
چند وقت پیش هم گفتن GAMEINFORMER به بازی 9 داده .من همین سوال رو کردم کسی جواب نداد .
اگه این خبر درسته پس چرا هیچ منبعی پیدا نمیکنم ؟ چطور Official PlayStation Magazine UK به بازی 7 داده در صورتی که شماره این ماهش هنوز نیومده و 16 آگوست میاد ؟

راستش من هم در عجبم

انگار یکی از دوستان bc توی مجله oxm کار میکنه و این اطلاعات رو به طور سری در اختیار ما قرار داده=))

من که عمرا به این نمره ها کار داشته باشم حداقل واسه مافیا اینجوریم ! اسم مافیا میاد ناخداگاه یاد کودکی میوفتم و صد البته 10 از 10:d

اون که درست اما واقعا نمیدونم چرا اینقدر کم گرفته/:)

اون که اره

ولی کلا همچین بو داره قضیه=))
----------------

خدایی شما چجوری با دسته 360 بازی میکنید؟:))

تا وقتی موس و کیبور هست اصلا اونا رو میخواید چیکار
بی خیال بااا -بازی اول شخص که نیست،بازی سوم شخص رو هم میخوای با کمترین زمان ممکن حرکتش بدی:دی

منم با کنترلر 360 بازی میکنم،کلا عادت ندارم متاسفانه،تاثیر کنسوله دیگه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or