Mafia II رقیبی سرسخت برای GTA IV

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
Mafia-II-3.jpg

مجله Xbox World 360 در پیش‌نمایش خود از مافیا 2 گفت:

" افکت‌های بصری و ریزه‌کاری‌هایی که در طراحی بازی به کار رفته است ما را شگفت زده کرد. وقتی Steve، Vito و Joey به سمت تبه‌کاران یورش می‌برند، GTA IV دیگر خیلی کهنه و منسوخ به نظر می‌رسد".

" در یک صحنه مبارزه کاغذ‌ها و اسناد در هوا منتشر می‌شود، پنجره‌ها با جزییاتی حیرت‌انگیز می‌شکنند ، چهارچوب ها از هم می‌پاشد و در پایان با انفجار Molotovها، گلوله‌های آتش در حالی که زوزه می‌کشند به اطراف پخش می‌شوند".

طبق گفته مجله، دنیای بازی کمتر از یک سوّم Liberty City وسعت دارد ولی ظاهرا بسیار رنگارنگ‌تر و زیبا‌تر طراحی شده است.

این بازی در آگوست منتشر خواهد شد و تیم سازنده قصد دارد که تعدادی DLC نیز برای آن در نظر بگیرد.

Source

اینطوری که شما و دوستان میگید!کلا قید گیمینگ رو باید بزنیم!
-اصلا به حرف ارتباط برقرار کردن اعتقادی ندارم!

-MAFIA II برای من جزو 3 تا بازی برتری که امسال منتظرشون بودم
ولی دوستان نمیدونم واقعا چرا فکر میکنید GTA مضخرفه!واقعا اینقدر این بازی بزرگه ،که واقعا با حرف چهار نفر(اونم ایرانی)کوچیک نمیشه!

من کلا کاری به بزرگتر بودن بازی ندارم- هر بازی برام یک جایگاه خاص توی حیطه ی خودش برام داره!
مثلا GTA توی open world بهترین بازی که تا الان وجود داشته!
MAFIA هم من بخاطر داستان و سبک و نوع بازیش دوسش دارم -MAFIA
و کلا سبک روایت داستان عالیش گزینه ی بعدیه!که من باهاش حال میکنم!
----------

در مجموع دوستان دارن با چشم بسته ماشین میرونن که عاقبت خوشی نداره!
ببخشید شما قبل از اینکه حرفی بزنید فکر میکنید؟ نوشته شما واقعا زشت بود

اين مافيا تازه داره شماره 2 ميزنه

gta
شماره 11 شم اومده

gtaدر تهران

gtaدر جنگل

gtaدرفضا

gtaدر زيره آب !!!

gtaدر دوران جراستيک

gtaدر مزرعه ....
==============​

ويرايش:​

gta​
در سرزمين عجايب

من هم GTA IV و نسبتا تمام سری هاش رو بازی کردم و بازی معرکه ای است ولی یکبار روی PC بازی مافیا رو بازی کردم و دیدم با گرافیک خیلی پائینش داستان فوق العاده ای داشت و آدم رو تو حال و هوای سال های گنگستری آمریکا می برد در کل من بی صبرانه منتظر مافیا 2 هستم. و نمی تونیم تا وقتی که بازی انتشار کامل پیدا نکرده صحبتی در این مورد که Mafia II رقیب سر سختی برای Gta IV هست نمیشه کرد.

درود
در راستای شفاف سازی باید نکاتی رو خدمتتون عرض کنم. وقتی چیزی در اختیار بازیباز قرار میگیره، زمانی مفید میشه که مخاطب (بازیباز) بتونه ازش استفاده کنه. مثلا شما هزارن هزار دُلار در اختیار داشتید که فقط در راستای هدفمند کردن اسلحه ها مورد استفاده قرار میگرفت. شهری به اون عظمت داشتیم که نه خانه، نه مغازه و نه هیچ چیزی برای خریدن وجود نداشت. یک نمایشگاه ماشین برای خریدن اتومبیل دلخواه. یک پارکینگ درست حسابی که از هر نقطه شهر بتونی بهش دسترسی داشته باشی ( مثل Saints Row ).
بازیبار میتونست هزاران کیلو گرم اسلحه و تیر و خشاب همراه داشته باشه ولی یک قرص نان (!) یا چیزی که بتونه باهاش سلامتی رو باز گردونه و یا .... نداشت. یه سیستم چک پوینت درست؟ چیزی یادم نمیاد جز اینکه 10 دقیقه طول میکشید ماموریت رو بگیری بعد 12 دقیقه طول میکشید برسی به محل قرار بعد 5 دقیقه تعقیب و گریز کنی و اگر در کارت مشکلی پیش میامد چی میشد؟ اره، همه چیز بر میگشت به نقطه شروع.
خانه وجود داشت ولی حداقل بنده نمیگفتم "برم خونه"، میگفتم "برم SAVE کنیم". عملا شده بود محلی برای ذخیره بازی. توی خونه 100 تا کار بجز تعویض لباس و ذخیره کردن بازی میشه انجام داد.
50% وقت گیمر در رسیدن از نقطه A تا B، نبود چک پوینت و از این دست چیزها تلف میشد. اخرشم همه میگفتن " به به، بــــه بـــــه که 30 ساعـــــــــت گیم پلی داره".
GTA IV شاید از نظر فنی اونم زمان خودش خیلی شاخ بود، یکی از بهترین صدا گذاری های رو داشت، ولی بنظرم محتوای گیم پلیش (هسته اصلی گیم ) چیزی نبود که شایسته این همه تعریف و تعصب باشه.

پ.ن. الان چهار نفر میان میگن این چیزها بخاطر کمبود فضای دیسک 360 از بازی اصلی حذف شدن (!!!).

کلا gta تو ازادی عمل و گیم پلی مشابه نداره ولی مافیا عمیق تره و تو خاطره ها میمونه . البته gta این نسل خدایی شهرش خیلی بی روح و یکنواخت بود .

آخه یه بازی بی هدف با داستان ضعیف آزادی عمل میخواد چه کار. البته اینم بگم که خودم ساعتها اون رو بازی کردم ولی بعد از یه مدت ترجیح میدادم save بازی رو گیر بیارم تو شهر ول بگردم - تنها کاری که GTA روش تمرکز داره.

چیزی که خودم به یاد دارم اینجا میگم
تقریبا اکثر نسخه های GTA حتی اون قدیمیش که از بالا بود بازی کردم
وقتی اولین بار که مافیا رو دیدم در زمان خودش گرافیک خیلی خوبی داشت و پر از جزئیات و افکت های زیبا، طوری که حتی بر روی حرکت لب ها هم کار شده بود و با صحبت کاراکتر سینک و مچ شده بود
داستانی عمیق و پر محتوا همراه با گیم پلی جالب و سرگرم کننده که مراحل متنوعی داشت که کم پیش میومد خسته بشی
داستان و گیم پلی هیجان زیادی ایجاد میکرد و با موسیقی فوق العاده زیبا که جایزه بهترین موسیقی در سال انتشارش برد
پر از نکات ریز و درشت که زمان زیادی طول میکشید تا پیدا کنی و واقعا لذت بخش بود
کلا من چندین بار Mafia تموم کردم و باز هم اگر بازی کنم ازش سیر نمیشم ولی وقتی GTA تموم میکنم دیگه حال و حوصله بازی کردن دوبارش ندارم
برای من این دو مثل یک فیلم میمونه که یکی میسازن برای گیشه ( GTA ) و دیگری مفهومی میسازن و مخاطب های خاص خودش داره ( Mafia )

فریدون واقعا پستت عالی و بی نقص بود.حالم از این دنبال ماموریت رفتن ها بهم میخورد.بعدشم که میمردی دوباره روز از نو روزی از نو:sick:

دوباره شروع شد حالا نوبت تخریب gta شد؟ کل عالم ازش ایراد نگرفتن تو این که مافیا فوق العادست شکی نیست ولی باید تا انتشار صبر کرد

والا طرفدارای مافیا تاحالا تخریبی نکردن! تخریبی هم تو کار نیست، موضوع مقایسه ی وجهه‌های هنری یه بازی نسبتا هنری با یه بازی صرفا سرگرم‌کننده‌س...به هر حال سرگرم کردن هم جزئی از صنعت گیمه و واسه همین هیچجوری هیچکس نمیتونه بگه GTA بده،ضعیفه فلانه
بستگی داره خودت چی بخوای! مثلا ترنسفورمرز ببینی که آدرنالینت بره بالا یا crazy heart و چنتا سکانس هنری و لذت‌بخش!

کلا انگار تو ایران کوبیدن هر چیزی که عمومی و فراگیر بشه یه جور کلاس محسوب می شه حالا این چیز می خواد فیلم باشه یا بازی یا هرچیزه دیگه ای.بعضی ها با این حرف هایی که میزنن می خوان واسه بزرگ جلوه دادن مافیا از بالارفتن طناب gta استفاده کنن که اصلا درست نیست همه با سری بازی های gta زندگی کردیم حتی کسایی که مثل من بازیبازه درجه 1 هم نیستم با این سری بازی ها زندگی کردن.مقایسه هم با وجود اختلاف دو سال و چند ماهه دو بازی اصلا عادلانه نیست.
پ.ن:(کسی هم منکر فوق العاده بودن بازی مافیا نیست)

کلا انگار تو ایران کوبیدن هر چیزی که عمومی و فراگیر بشه یه جور کلاس محسوب می شه حالا این چیز می خواد فیلم باشه یا بازی یا هرچیزه دیگه ای.بعضی ها با این حرف هایی که میزنن می خوان واسه بزرگ جلوه دادن مافیا از بالارفتن طناب gta استفاده کنن که اصلا درست نیست همه با سری بازی های gta زندگی کردیم حتی کسایی که مثل من بازیبازه درجه 1 هم نیستم با این سری بازی ها زندگی کردن.مقایسه هم با وجود اختلاف دو سال و چند ماهه دو بازی اصلا عادلانه نیست.
پ.ن:(کسی هم منکر فوق العاده بودن بازی مافیا نیست)
کسی gta رو نکوبید.
gta هم بازیه خیلی خوبیه.اما حداقل برای من قابل مقایسه با مافیا نیست.قبلا هم گفتم-مافیا یک اثر تقریبا هنری هست.تقریبا تمام کسانی که مافیا 1 رو بازی کردن-بعد از تموم کردنش بارها و بارها به بازی فکر کردن.به لحظاتی فکر کردن که واقعا تاثیر گذار بود.مخصوص کسانی که داستان رو کامل فهمیدن.مثل خود من که نسخه فارسی رو بازی کردم.
اما gta مثل تمام بازیهای دیگه وقتی تموم شد میندازمش دور.چه برسه بخوام به لحظاتش فکر هم بکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or