M 2010: میانگین امتیازی ماکروسافت بالاتر از سونی

Terova

No Trolls
کاربر سایت
4b22d739b3bfd_featured_without_text_metacritictop.jpg

بر اساس آماری که در سایت Metacritic مشخص شده و میانگین امتیازی هر بازی توسط Publisher ها را در سال 2010 نشان میدهد ماکروسافت توانسته با انتشار 21 بازی در سال 2010 میانگین امتیازی 73.4 رو برای خود به ثبت برساند و از سونی با میانگین 70.9 از 46 بازی پیشی بگیرد و همچنین در بین این سه Publisher صاحب کنسول نینتیدو نیز با انتشار 39 بازی و میانگین 76.1 رتبه اول را دارد..

در بین بازی های انحصاری هر سه کنسول این بار هم نینتیدو با بازی Super Mario Galaxy 2 و میانگین 97 مقام اول را دارد، PS3 با عنوان God of War 3 و میانگین 92 دوم و XBOX 360 با بازی Halo: Reach و میانگین 91 مقام سوم را دارا میباشد..

در بین منتشر کننده های که داری کنسول نیستند این Take Two است که به لطف درخشش Red Dead Redemption با میانگین 95 در جایگاه اول قرار دارد CAPCAM با میانگین 74.5 در جایگاه دوم و EA و ACTIVISON هم جایگاه های بعدی را در اختیار دارن..

l0l عجب تاپیک باحالی. مثل اینکه میانگین کارنامه من از 5 تا درس 19 باشه رفیقم از 15 تا درس 17 :))

آره خیلی با حاله مثل این می مونه یک بازی با 6 گیگ حجم امتیازش 91 بشه یک بازی با 41 گیگ 85 :))

این آمار Publisher ها هست وگرنه امسال 263 تا بازی برای X360 اومده که هم از PS3 بیشتره هم از WII بیشتره هم از PC بیشتره هم از DS بیشتره هم از PSP بیشتره

خوشحال میشم اون 46 تا بازی که سونی تو سال 2010 منتشر کرده نام ببری. اگه نتونستی همون 21 بازی که مایکروسافت منتشر کرده رو نام ببر کافیه.

این حرفام اشاره مستقیم به بازی های Third Party داشت نه First Party که همشون واقعا عالین و همینطور که قبلا هم گفتم تنها راه پیشه گرفتن از MS همون F P هاست که کم کم هم داره این موضوع به حقیقت میپیونده !

عزیز من شما چرا متوجه نمیشی؟ یه معادله ساده ریاضیه، میانگین = جمع کل تقسیم بر تعداد... حالا تعداد بازی های ریت شده برای 360 حدود 21 ـه برای PS3 حدود 46... حالا بخوای میانگین بگیری کدومشون احتمال هست بیشتر بشه؟ مثل اینکه بر فرض یک شرکت بیاد 1 دونه بازی تو یه سال منتشر کنه بعد میانگینش بشه 93 اینطوری اون شرکت میشه خفنترین شرکت، چرا؟ چون میانگینش از همه بالاتره.

این نحوه مقایسه صحیح نیست، وقتی درسته که تعداد بازی ها مساوی باشه، بعد از اونا میانگین گرفته بشه.

عزیز من شما چرا متوجه نمیشی؟ یه معادله ساده ریاضیه، میانگین = جمع کل تقسیم بر تعداد... حالا تعداد بازی های ریت شده برای 360 حدود 21 ـه برای PS3 حدود 46... حالا بخوای میانگین بگیری کدومشون احتمال هست بیشتر بشه؟ مثل اینکه بر فرض یک شرکت بیاد 1 دونه بازی تو یه سال منتشر کنه بعد میانگینش بشه 93 اینطوری اون شرکت میشه خفنترین شرکت، چرا؟ چون میانگینش از همه بالاتره.
من نمیدونم چی شد یهو شما اومدی X360 رو با PS3 مقایسه کردی از لحاظ تعداد، چون من تو پستم هم اومدم نینتندو رو با سونی مقایسه کردم و هیچ حرفی از مایکروسافت که نزدم هیچ حتی بعدشم اومد از First Party های سونی هم تعریف کردم حالا چی باعث شد حرف از X360 زده بشه احتمالا باز بر میگرده به متوجه نشدن من ! عجـــب !
Peace

آخرین ویرایش:
خوشحال میشم اون 46 تا بازی که سونی تو سال 2010 منتشر کرده نام ببری. اگه نتونستی همون 21 بازی که مایکروسافت منتشر کرده رو نام ببر کافیه.

XBOX 360 MicrosoftGameStudios

Lips: Party Classics
Toy Soldiers
Halo: Reach
Perfect Dark
Alan Wake
Dance Central
Aqua
Duke Nukem Manhattan Project
Crackdown 2
Alan Wake: The Signal
Hydro Thunder Hurricane
Castlevania: Harmony of Despair
Monday Night Combat
Kinect Joy Ride
Hydrophobia
Fable III
Kinectimals
Pinball FX 2
Kinect Adventures!
Kinect Sports
Fable III: Understone Quest Pack

Publisher چه ربطی به Lead platform داره..؟
شما اصلا متوجه حرف من شدی !!؟ عرض کردم همون طور که کیوان گفت :
(اینا مربوط به هر بازی هست که روی پلتفرم این 3 شرکت منتشر شده، حالا میخواد third party باشه یا first party... ربطی به خود ناشر نداره.)
من هم دارم می گم این میانگین بیشتر مایکرو به دلیل بازی های third party هست که به صورت مولتی عرضه شدن و Lead platform اون ها 360 بوده و خود این به بالا رفتن میانگین امتیازات 360 کمک می کنه! پس ملاک باید بازی های first party باشه که در این زمینه طبق گفته این سایت سونی در برابر مایکرو برنده بوده.
همون طور که در متن ترجمه شده خودتون گفتید :

در بین بازی های انحصاری هر سه کنسول این بار هم نینتیدو با بازی Super Mario Galaxy 2 و میانگین 97 مقام اول را دارد، PS3 با عنوان God of War 3 و میانگین 92 دوم و XBOX 360 با بازی Halo: Reach و میانگین 91 مقام سوم را دارا میباشد..

حالا اگه خبر رو اشتباه ترجمه کردید که قضیه فرق می کنه !

شما اصلا متوجه حرف من شدی !!؟ عرض کردم همون طور که کیوان گفت :
(اینا مربوط به هر بازی هست که روی پلتفرم این 3 شرکت منتشر شده، حالا میخواد third party باشه یا first party... ربطی به خود ناشر نداره.)
من هم دارم می گم این میانگین بیشتر مایکرو به دلیل بازی های third party هستکه به صورت مولتی عرضه شدن و Lead platform اون ها 360 بوده و خود این به بالا رفتن میانگین امتیازات 360 کمک می کنه ! پس ملاک باید بازی های first party باشه که در این زمینه طبق گفته این سایت سونی در برابر مایکرو برنده بوده .
همون طور که در متن ترجمه شده خودتون گفتید :

نه عزیزم ربطی نداره این بازی های که XBOX 360 ناشرش هست مولتی نیستن و همه انحصاری.. ربطی هم به Lead platform و این چیزها نداره..

• Like
Reactions: .:Soheil:.
حالا چه فرقی میکنه؟:دی

فرقش این است که فن های هر طرف که میانگین بالاتری داشته باشد خوشحال میشود و طرف مقابل غم باد میگیرد ؟ :-/ چون فنها با نمرات بازیها حال میکنن اکثراً نه با خود بازی ها ؟ :confused: :-s

فرقی هم نمیکند چقدر بالاتر یا پایین تر 0.2 یا 0.04 اگر امتیاز بازی یک طرف 0.2 بالاتر بود میشود خدا و بازی طرف دیگر میشود بنجل و اگر حالت عکس رخ دهد باز هم همین اتفاق می افتد و این ماجرا تا همیشه اتفاق می افتد چون منطق فنها فازی است و یک روز که به نفعشان است به به و چه چه میکنند و روی 0.2 تأکید میکنند تا چشم طرف مقابل در اید و روز دیگر که بر وفق مرادشان نبود اه اه گویان گلایه میکنند که آخر 0.2 چیست که کله پاچه اش چی باشد و من هم دیگر نمی خواهم فن باشم چون مسخره است :|;;)

سال پیش حال داد :x امسال حال نداد =(( خب سال بعدش دوباره حال میدهد :x و ... زندگی همین است :d

نه عزیزم ربطی نداره این بازی های که XBOX 360 ناشرش هست مولتی نیستن و همه انحصاری.. ربطی هم به Lead platform و این چیزها نداره..
پس این قسمت از متن خبرتون رو ویرایش کنید :

اگر همه بازی ها انحصاری هستند پس قضیه این قسمت از پستتون چی هست !؟ همون طور که گفتم اگه خبر رو اشتباه ترجمه کردید قضیه فرق می کنه !

اگر همه بازی ها انحصاری هستند پس قضیه این قسمت از پستتون چی هست !؟ همون طور که گفتم اگه خبر رو اشتباه ترجمه کردید قضیه فرق می کنه !

کجاش مشکل داره..؟ نوشتم "در بین بازی های انحصاری" ... ننوشتم "در بین بازیهای مولتی"..!!

من که مشکلی تو خبر نمی بینم!! برای مثال می گه 21 بازی که مایکروسافت عرضه کرده ! یعنی پابلیشر بوده مایکروسافت که نمی یاد مولتی بزنه !:d

l0l عجب تاپیک باحالی. مثل اینکه میانگین کارنامه من از 5 تا درس 19 باشه رفیقم از 15 تا درس 17
جناب Tommy Fisher
مثل این که منظور رو درست نفهمیدید! حالا امسال رو مثال می زنیم ! هر دم لیست بلندی از بازیهای انحصــاری PS3 رو نشون میدید و مثلا می خواهید فن ها طرف دیگر تحقــیر کنید ! حالا اون طرف بازیها انحصاری درسته کم ! ولی همون قضیه کمیت و کیفیته ! حالا سونی به نظر دست گذاشته رو کمیت .! و همین این رو نشان میده که سال پیش بازیهایی بیشتری داشـته ولی از نظر کیفیت کمتر از سایر رقبا هست.

آخرین ویرایش:
در بین بازی های انحصاری هر سه کنسول این بار هم نینتیدو با بازی Super Mario Galaxy 2 و میانگین 97 مقام اول را دارد، PS3 با عنوان God of War 3 و میانگین 92 دوم و XBOX 360 با بازی Halo: Reach و میانگین 91 مقام سوم را دارا میباشد.. ..
یادش بخیر چقدر دوستان تو تاپیک امتیازا بالا تا پایین GOW III رو شستن ! به خاطر امتیازاش ولی ببین یه بازی بدون بخش آنلاین و دونفره و ... چه کرده :d
پس اینطوری باید Lost Planet 2 بشه 98 که احسان :biggrin1:.
موفقیت و امتیاز و اینا ربطی به آنلاین و مولتی پلیر نداره که. مگه زلدا و ماریو آنلاین داشتن که الان بالا ِ جدولن :biggrin1:؟
نگرفتی شهاب منظورو :biggrin1: اصلا منظورم به آنلاین و اینا نیست که :biggrin1: دارم امتیاز یه بازی به قول گیم اسقات با قابلیت تکرار کم رو می گم :biggrin1:

آخرین ویرایش:
یادش بخیر چقدر دوستان تو تاپیک امتیازا بالا تا پایین GOW III رو شستن ! به خاطر امتیازاش ولی ببین یه بازی بدون بخش آنلاین و دونفره و ... چه کرده :d
پس اینطوری باید Lost Planet 2 بشه 98 که احسان :دی.
موفقیت و امتیاز و اینا ربطی به آنلاین و مولتی پلیر نداره که. مگه زلدا و ماریو آنلاین داشتن که الان بالا ِ جدولن :دی؟

جناب Tommy Fisher
مثل این که منظور رو درست نفهمیدید! حالا امسال رو مثال می زنیم ! هر دم لیست بلندی از بازیهای انحصــاری PS3 رو نشون میدید و مثلا می خواهید فن ها طرف دیگر تحقــیر کنید ! حالا اون طرف بازیها انحصاری درسته کم ! ولی همون قضیه کمیت و کیفیته ! حالا سونی به نظر دست گذاشته رو کمیت .! و همین این رو نشان میده که سال پیش بازیهایی بیشتری داشـته ولی از نظر کیفیت کمتر از سایر رقبا هست.
این بحث هیچ ربطی به چیزی که شما میگی نداره، من میگم میانگین وقتی روی سکوی ترازو برای مقایسه قرار میگیره که تعداد مندراجت برابر باشه. مثال بارزش هم توی پست بالا زدم. کیفیت فوق العاده بازی های مطرح Exclusive پی اس 3 هم بر احدی پوشیده نیست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or