M 2010: میانگین امتیازی ماکروسافت بالاتر از سونی

Terova

No Trolls
کاربر سایت
4b22d739b3bfd_featured_without_text_metacritictop.jpg

بر اساس آماری که در سایت Metacritic مشخص شده و میانگین امتیازی هر بازی توسط Publisher ها را در سال 2010 نشان میدهد ماکروسافت توانسته با انتشار 21 بازی در سال 2010 میانگین امتیازی 73.4 رو برای خود به ثبت برساند و از سونی با میانگین 70.9 از 46 بازی پیشی بگیرد و همچنین در بین این سه Publisher صاحب کنسول نینتیدو نیز با انتشار 39 بازی و میانگین 76.1 رتبه اول را دارد..

در بین بازی های انحصاری هر سه کنسول این بار هم نینتیدو با بازی Super Mario Galaxy 2 و میانگین 97 مقام اول را دارد، PS3 با عنوان God of War 3 و میانگین 92 دوم و XBOX 360 با بازی Halo: Reach و میانگین 91 مقام سوم را دارا میباشد..

در بین منتشر کننده های که داری کنسول نیستند این Take Two است که به لطف درخشش Red Dead Redemption با میانگین 95 در جایگاه اول قرار دارد CAPCAM با میانگین 74.5 در جایگاه دوم و EA و ACTIVISON هم جایگاه های بعدی را در اختیار دارن..

یادش بخیر چقدر دوستان تو تاپیک امتیازا بالا تا پایین GOW III رو شستن ! به خاطر امتیازاش ولی ببین یه بازی بدون بخش آنلاین و دونفره و ... چه کرده :d

البته میانگین کم HALO REACH فقط و فقط به خاطر یک سری سایت فوق خوشحال بود وگرنه خیلی از GOW3 بالاتر قرار میگرفت..

GameShark 5/10
The Onion A.V. Club 6.7/10
GameCritics 7/10
Gamekult 7/10
LEVEL (Czech Republic) 7/10
Absolute Games 7.1/10

البته میانگین کم HALO REACH فقط و فقط به خاطر یک سری سایت فوق خوشحال بود وگرنه خیلی از GOW3 بالاتر قرار میگرفت..

GameShark 5/10
GameCritics 7/10
Gamekult 7/10
Absolute Games 7.1/10
دوست عزیز اما و اگر نداره که :d چیزیه که ثبت شده ! مثلا خودت قبول داری یکی بیاد بگه سایت های خوشحالی که فقط از K3 تعریف کردن و یه دفعه امتیاز کم دادن باعث این امتیازشن و گرنه خیلی بالاتر از REACH بود ! فعلا که امتیازا همینن کسی هم کاری نمی تونه بکنه ! :d

این بحث هیچ ربطی به چیزی که شما میگی نداره، من میگم میانگین وقتی روی سکوی ترازو برای مقایسه قرار میگیره که تعداد مندراجت برابر باشه. مثال بارزش هم توی پست بالا زدم. کیفیت فوق العاده بازی های مطرح Exclusive پی اس 3 هم بر احدی پوشیده نیست!
منظورم همینه بهتر این نیست که از Exclusive غیر مطرح بکاهه و کیفیت بیشتر رو بر Exclusive های مطرحش چاشـــنی کنه ...! (البته منکر با کیفیت بودن بازیهای مطرح Sony نیستم)

والا متاکریتیک اولین سایت نیست که این حرفو میزنه. قبلا IGN هم 360 رو بهترین کنسول 2010 انتخاب کرده بود. دیگه من نمیدونم این همه بالا پایین پریدن های یه سری واسه چیه...:دی حقیقت رو که نمیشه زیر سوال برد:دی

• Like
Reactions: Terova and 54M113
نسل تموم شده هنوز بعضی ها نمیخوان قبول کنن سونی تو بازی های انحصاری یه سرو وگردن بالاتره به خدا حقیقته از رو فن بازی نمیگم از اول نسل 2 تا کنسول رو هم داشتن:(

راهشم تلقین وکوبوندن کنسول نیست بلکه خریدنشه

من به یه بابایی هم گفتم اگر گیمری و میخوای 30-40 درصد گیم های توپ نسل رو از دست ندی باید یه کنسول سونی تهیه کنی بلایی که نسل قبل سر خودم افتاد ولی این نسل پیش دستی کردم:d

والا متاکریتیک اولین سایت نیست که این حرفو میزنه. قبلا IGN هم 360 رو بهترین کنسول 2010 انتخاب کرده بود. دیگه من نمیدونم این همه بالا پایین پریدن های یه سری واسه چیه...:biggrin1: حقیقت رو که نمیشه زیر سوال برد:biggrin1:
طبیعیه که هر عملی یه عکس العملی داره ! :دی

الان منتقدین سایت IGN به علت اینکه کنسول XBox 360 رو بهترین کنسول اعلام کردن، از استاد به شاد و خوشحال و دره پیت تبدیل میشن ! فقط صبر کنید و پست های بعدی رو تماشا کنید !

حقیقت رو که نمیشه زیر سوال برد:biggrin1:

جفت کنسول های این نسل آشغالن ، یکی بخاری برقی | یکی دستگاه سوسیس پزی ... :d در نتیجه این حقیقت بوی "متمایل به بعضی ها" رو میده :d

والا متاکریتیک اولین سایت نیست که این حرفو میزنه. قبلا IGN هم 360 رو بهترین کنسول 2010 انتخاب کرده بود. دیگه من نمیدونم این همه بالا پایین پریدن های یه سری واسه چیه...:دی حقیقت رو که نمیشه زیر سوال برد:دی
دقیقا حقیقت همیشه تلخ هست:d
ولی الان من بیشتر دارم با میانگین نمره K3 حال میکنم بیشتر الان فاز میده =))

ا
چه ربطی داره
بهترین پارامتر برای سنجش چنین مواردی همین میانگین هست
خوب سونی بازی کمتر میداد با کیفیت بهتر تا امتیازش بره بالا.

توی علم امار هرچقدر تعداد نمونه هات بیشتر باشه عدد دقیقتر و نزدیکتر به واقعیت بدست می یاد

آخرین ویرایش:
دقیقا حقیقت همیشه تلخ هست:d
ولی الان من بیشتر دارم با میانگین نمره K3 حال میکنم بیشتر الان فاز میده =))
اره مخصوصا من شدید با گرافیکش حال میکنم که از همه سایتها نمره درخشان میگره................
داستان شاید بشه یه کاریش کرد ولی گرافیکK3 رو فقط باید تو خواب رو کنسول رقیب دید عزیزم :)):)):)):)):))
فکر کنم اگه هواپیمای اتاری هم داستان توپی داشته باشه از دید اقایون از k3 بهتر بود.......

آخرین ویرایش:
نسل تموم شده هنوز بعضی ها نمیخوان قبول کنن سونی تو بازی های انحصاری یه سرو وگردن بالاتره به خدا حقیقته
این نسل تموم شد شما نمیخوای قبول کنی همه چیز بازی انحصاری نیست. سرویس آنلاین عالی، بازیهای ارکید بسیار خوب، کیفیت بیشتر و محسوس 3rd Party ها روی 360 باعث میشه که توی لیست 25 کنسول تاریخ از نظر IGN بشه ششم و پلی سه بشه پانزدهم. در Six Most Important Game Consoles of All Time Ever ـه سایت gamesradar.com هم 360 پنجمه از شش کنسول.

• Like
Reactions: Dreadlord
کجاش مشکل داره..؟ نوشتم "در بین بازی های انحصاری" ... ننوشتم "در بین بازیهای مولتی"..!!
اگر همه بازی ها انحصاری هستند پس چرا این 3 بازی رو تفکیک دادید از بقیه و گفتید در بین بازی های انحصاری !؟ ( یعنی بقیه بازی های انحصاری نیستند که با تاکید گفتید در بین بازی های انحصاری ؟ ) معادله ریاضی که نمی خوایم حل کنیم . اگه همه بازی ها انحصاری هستند اون قسمت خبرتون مشکل داره !!

GameShark 5/10
GameCritics 7/10
Gamekult 7/10
Absolute Games 7.1/10
اتفاقا این امتیازات واسه بازی در پیتی مثل Halo از سرش هم زیاد هست ! بقیه سایت ها هم اگه به خاطر هایپ و تبلیغات عظیم مایکرو نبود ! همین امتیازات رو باید می دادن . Halo 3 هم همین وضعیت رو داشت . یه سری سایت ها که دست و بالشون بسته نبود امتیازات پایین به بازی دادن ! نمی شه بازی که داره بدون Anti_Aliasing و روی 30 فریم ریت اجرا می شه و تازه افت فریم هم داره امتیازات بالای 8 بگیره که :))

آخرین ویرایش:
اگر همه بازی ها انحصاری هستند پس چرا این 3 بازی رو تفکیک دادید از بقیه و گفتید در بین بازی های انحصاری !؟ ( یعنی بقیه بازی های انحصاری نیستند که با تاکید گفتید در بین بازی های انحصاری ؟ ) معادله ریاضی که نمی خوایم حل کنیم . اگه همه بازی ها انحصاری هستند اون قسمت خبرتون مشکل داره !!
ها...! شما یا معنی انحصاری نمیدونید..؟ یا کلا خبر رو از چپ به راست داری میخونی..؟

اتفاقا این امتیازات واسه بازی در پیتی مثل Halo از سرش هم زیاد هست ! بقیه سایت ها هم اگه به خاطر هایپ و تبلیغات عظیم مایکرو نبود ! همین امتیازات رو باید می دادن . Halo 3 هم همین وضعیت رو داشت . یه سری سایت ها که دست و بالشون بسته نبود امتیازات پایین به بازی دادن ! نمی شه بازی که داره بدون Anti_Aliasing و روی 30 فریم ریت اجرا می شه و تازه افت فریم هم داره امتیازات بالای 8 بگیره که :))
فریدون کجایی که سوژه برای مجلت جور شده..

"نارنجک به کمر های سونی"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or