M 2010: میانگین امتیازی ماکروسافت بالاتر از سونی

Terova

No Trolls
کاربر سایت
4b22d739b3bfd_featured_without_text_metacritictop.jpg

بر اساس آماری که در سایت Metacritic مشخص شده و میانگین امتیازی هر بازی توسط Publisher ها را در سال 2010 نشان میدهد ماکروسافت توانسته با انتشار 21 بازی در سال 2010 میانگین امتیازی 73.4 رو برای خود به ثبت برساند و از سونی با میانگین 70.9 از 46 بازی پیشی بگیرد و همچنین در بین این سه Publisher صاحب کنسول نینتیدو نیز با انتشار 39 بازی و میانگین 76.1 رتبه اول را دارد..

در بین بازی های انحصاری هر سه کنسول این بار هم نینتیدو با بازی Super Mario Galaxy 2 و میانگین 97 مقام اول را دارد، PS3 با عنوان God of War 3 و میانگین 92 دوم و XBOX 360 با بازی Halo: Reach و میانگین 91 مقام سوم را دارا میباشد..

در بین منتشر کننده های که داری کنسول نیستند این Take Two است که به لطف درخشش Red Dead Redemption با میانگین 95 در جایگاه اول قرار دارد CAPCAM با میانگین 74.5 در جایگاه دوم و EA و ACTIVISON هم جایگاه های بعدی را در اختیار دارن..

بر چه مبنایی دلیل؟
مطمئن بودم یکی بدون اینکه پست را بخونه فقط میاد این تیکه را جدا می کنه!
ایشون گفتم هیلو این هم مشکل داره و بازیه آشغالیه,من گفتم تعداد جوایز و نمرات و نظرات درباره ی هیلو همیشه از سری کیل زون بهتر بوده.پس کیل زون خیلی آشغاله!

ایشون گفتم هیلو این هم مشکل داره و بازیه آشغالیه,من گفتم تعداد جوایز و نمرات و نظرات درباره ی هیلو همیشه از سری کیل زون بهتر بوده.پس کیل زون خیلی آشغاله!
اوه چقدر منطقی البته انتظار بیشتر از این که نداشتم
من قانع شدم!

کمبود تعداد polygen در بازی ، نبود ف ی ل ت ر Anti _ Aliasing در بازی ، اجرا شدن بازی بر روی 30 فریم ریت و با تمامی این شرایط داشتن افت فریم ریت در بازی ! تماما از نکاتی هست که
اگر این دلایل بد بودن هیلو ـه که کیلزون ماشالله از همه ورش ایراد میریزه
داستان زیره 0
کنترل زیره زیره 0
افت فریم بصورت فجیحناک
شخصت پردازی بد
لوکیشن های تکراری
حالا بیا بگو گرافیکش بالاتر بود
HALO در یک محیط Sandbox در جریانه و کیلزون توی یک محیط بسته و کاملا خطی با این حال هیلو خیلی کمتر از کیلزون 2 افت فریم داشت پس لطفا لول افشانی نکن
من قانع شدم!
شدی؟

من عاشق اینجور نظراتم .یکی از یکی قشنگتر^^
اگر این دلایل بد بودن هیلو ـه که کیلزون ماشالله از همه ورش ایراد میریزه
داستان زیره 0
کنترل زیره زیره 0
افت فریم بصورت فجیحناک
شخصت پردازی بد
لوکیشن های تکراری
حالا بیا بگو گرافیکش بالاتر بود
HALO در یک محیط Sandbox در جریانه و کیلزون توی یک محیط بسته و کاملا خطی با این حال هیلو خیلی کمتر از کیلزون 2 افت فریم داشت

داستان؟مراجعه شود مقاله داستان کیلزون
کنترل که در Killzone 3 هیچ مشکلی نداره و کاملا بی نقص شده . (هر چند کنترل K2 رو ترجیح میدادیم)
اُفت فریم؟ یه ویدئو از این اُفت فریمی که صحبتشو میکنی برام بگذار.
اکثراً اونایی که به چند تا ویدئو از کیلزون 2 بسنده کردند همچین اظهار نظرهایی میکنند . فکر نمیکنم یه بار هم کیلزون2 رو تجربه کرده باشی درسته بیشتر بازی در محیطهای شهری هلگان جریان داره ولی مراحل و محیطهای متنوعی هم درش وجود داره .
گرافیک هم که راجبش صحبت نکنیم بهتره .

من اون نکات گرافیکی رو مطرح نکردم که بخوام بازی رو با کیلزون مقایسه کنم ! اون نکات رو مطرح کردم تا همه متوجه بشن امتیاز گرافیک بازی نباید بیشتر از 6 یا 7 باشه و همین موضوع هم باید روی نمرات نهایی بازی تاثیر بذاره . همون طور که برای یک سری سایت ها گذاشت . اما سایت هایی مثل IGn به دلیلی که ما نمی دونیم با اینکه تمامی این نکات رو در متن نقد بهش اشاره می کنن . در اواخر متن نقدشون می نویسن This is Halo و اخر سر هم به گرافیک بازی نمرات بالا می دن !
کسی نمی دونه که طبق گزارش و امار خیلی از press های معتبر امریکایی خیلی از افرادی که در امریکا برای خرید سری بازی Halo به سمت مغازه ها می رن فقط برای این می رن که ببینن Halo چه عنوانی هست که اینقدر در موردش تبلیغ می شه !؟ کسی نمی دونه با اونهمه فروش سر سام اور این بازی سود دهی زیادی برای مایکرو در بر نداشته این بازی ( نسبت به اون فروش ) و بخش اعظمی از اون سود قبلا خرج تبلیغات و هایپ وسیع این بازی بوده !؟ کسی نمی دونه که برند Halo و تبلیغات عظیم اون از زمان Xbox شروع شد و علت خرج زیاد مایکروسافت برای ساخت یک الهه فقط برای فرار از یک شکست تمام در رقابت کنسول های نسل قبل بوده !؟ اینارو خیلی ها می دونن! ولی برای دونستن این چیزا به سابقه گیمری بیش از یک نسل احتیاج هست. دیگه در این مورد صحبتی ندارم . دوستان می تونن هر طوری که دوست دارن فکر کنن.

موفق باشید

• Like
Reactions: Robin Hood
من اون نکات گرافیکی رو مطرح نکردم که بخوام بازی رو با کیلزون مقایسه کنم ! اون نکات رو مطرح کردم تا همه متوجه بشن امتیاز گرافیک بازی نباید بیشتر از 6 یا 7 باشه و همین موضوع هم باید روی نمرات نهایی بازی تاثیر بذاره . همون طور که برای یک سری سایت ها گذاشت . اما سایت هایی مثل IGn به دلیلی که ما نمی دونیم با اینکه تمامی این نکات رو در متن نقد بهش اشاره می کنن . در اواخر متن نقدشون می نویسن This is Halo و اخر سر هم به گرافیک بازی نمرات بالا می دن !
کسی نمی دونه که طبق گزارش و امار خیلی از press های معتبر امریکایی خیلی از افرادی که در امریکا برای خرید سری بازی Halo به سمت مغازه ها می رن فقط برای این می رن که ببینن Halo چه عنوانی هست که اینقدر در موردش تبلیغ می شه !؟ کسی نمی دونه با اونهمه فروش سر سام اور این بازی سود دهی زیادی برای مایکرو در بر نداشته این بازی ( نسبت به اون فروش ) و بخش اعظمی از اون سود قبلا خرج تبلیغات و هایپ وسیع این بازی بوده !؟ کسی نمی دونه که برند Halo و تبلیغات عظیم اون از زمان Xbox شروع شد و علت خرج زیاد مایکروسافت برای ساخت یک الهه فقط برای فرار از یک شکست تمام در رقابت کنسول های نسل قبل بوده !؟ اینارو خیلی ها می دونن! ولی برای دونستن این چیزا به سابقه گیمری بیش از یک نسل احتیاج هست. دیگه در این مورد صحبتی ندارم . دوستان می تونن هر طوری که دوست دارن فکر کنن.

موفق باشید
شما تو آمریکا زندگی می کنی؟خبرنگاری از امریکایی ها پرسیدی؟از کچا می دونم مردم برای چی می رن هیلو می خرن؟
داستان؟مراجعه شود مقاله داستان کیلزون
کنترل که در Killzone 3 هیچ مشکلی نداره و کاملا بی نقص شده . (هر چند کنترل K2 رو ترجیح میدادیم)
اُفت فریم؟ یه ویدئو از این اُفت فریمی که صحبتشو میکنی برام بگذار.
اکثراً اونایی که به چند تا ویدئو از کیلزون 2 بسنده کردند همچین اظهار نظرهایی میکنند . فکر نمیکنم یه بار هم کیلزون2 رو تجربه کرده باشی درسته بیشتر بازی در محیطهای شهری هلگان جریان داره ولی مراحل و محیطهای متنوعی هم درش وجود داره .
گرافیک هم که راجبش صحبت نکنیم بهتره .
یعنی به نظر شما خیلی داستان خوبی داره؟بعد چه طوریه که همه ی سایت ها با همدیگه به داستانش ایراد گرفتن؟

بابا حالا امتیاز این بالا باشه یا اون یکی امتیازش بالا باشه چی میشه چه بازی بیشتر به سلیقه شما میاد میری میشینین مثل بچه آدم بازی میکنید .

به خدا خسته نمیشین برای این سونی ماکروسافت و 2 تا بازی انقدر تو سر و کله هم مزنین .

اخه این سونی لامذهب فشار زیادی وارد میکنه حق بده بهشون :(
چند بار این دوتا جمله رو بخون:

سونی با 46 بازی میانگین 70 امتیاز.
ماکروسافت با 20 بازی میانگین 73 امتیاز.

اگر مشکلی بود بگید تا بخش ریاضیش که فک کنم برای اول دبستان هست رو براتون تشریح کنیم.

ممدلی لیسانس عمران میخونه ترم پیش 20 واحد گرفته معدلش شده 15
غضنفر کشاوری میخونه ترم پیش 15 واحد داشته معدلش شده 16
نتیجه: علم آمار نشون میده که غضنفر درسش بهتر از ممدلیه....
:))خدایی عجب تاپیکی شده!علم آمار و ریاضی و....
نمیشه به تاپیک خبر رو بخونید و ازش رد شید؟
پ.ن:احتمالا بازی های با میانگین امتیازی 7 و زیر 7 توی نتیجه تاثیر زیادی داشتند.بیخودی پای بازی های انحصاری رو وسط نکشید...یه کم آی کیو به خرج بدید و میانگین دو کنسول رو نگاه کنید متوجه میشید

میان بحثتان جف پا پریدم ، بیخیال ...;;)

آقای Rover این استدلال شما خیلی بی ربط میباشد . در ریاضی چیزی وجود دارد تحت عنوان درصد و شما میتوانید بگویید که چند درصد بازیهای فلان کنسول زیر 5/10 بودند چند درصد بین 7-8 بودن و ... علم آمار مشکلی ندارد شما 100 بازی را هم که ردیف کنید در نهایت میتوانید یک نمودار درصدی بکشید و با یک جامعه آماری 10 عضوی مقایسه نمایید :-s:-/

میانگین هم اسمش رویش است میانگین است و ربطی به تعداد زیاد بازی ها و ... ندارد که #:-s اصلاً نمیتوانید یک قانون آماری در این زمینه بیاورید که بگوید اگر تعداد نمونه ها بیشتر بود نتیجه اش فلان تر میشود ( پایین تر میاید /:) )

http://www.gamerankings.com/ps3/957923-red-dead-redemption/index.html
http://www.gamerankings.com/ps3/955125-uncharted-2-among-thieves/index.html

به ممدلی هم بگویید بیشتر درس بخواند و ترمی 16-17 واحد بیشتر ور ندارد با همین روال 4 ساله تمام میکند درسش را :-//:)

من نمیفهمم چرا هر کی میاد، گیر میده به ما بدبخت ها (360 داران) که کپی بازید...
حالا ما یه غلطی کردیم X-Box خریدیم و از رو ناچاری فن Halo شدیم!!!!!!!!

دوستان به بزرگی خودشون این اشتباه ما رو ببخشن....شرمنده....:((

من نمیفهمم چرا هر کی میاد، گیر میده به ما بدبخت ها (360 داران) که کپی بازید...
حالا ما یه غلطی کردیم X-Box خریدیم و از رو ناچاری فن Halo شدیم!!!!!!!!

دوستان به بزرگی خودشون این اشتباه ما رو ببخشن....شرمنده....:((
ناچاری چیه برادر من !!! این فنا PS3 از خداشون باشه فن هیلو بشن .
هر کسی لیاقت اینو نداره فن هیلو بشه .

چند بار این دوتا جمله رو بخون:

سونی با 46 بازی میانگین 70 امتیاز.
ماکروسافت با 20 بازی میانگین 73 امتیاز.

اگر مشکلی بود بگید تا بخش ریاضیش که فک کنم برای اول دبستان هست رو براتون تشریح کنیم.
جالب اینجاست کسی به نینتندو گیر نمیده :
39 بازی و 76 امتیاز .
این تعداد بازی چه ها می کند ...

• Like
Reactions: Terova
میان بحثتان جف پا پریدم ، بیخیال ...;;)

آقای Rover این استدلال شما خیلی بی ربط میباشد . در ریاضی چیزی وجود دارد تحت عنوان درصد و شما میتوانید بگویید که چند درصد بازیهای فلان کنسول زیر 5/10 بودند چند درصد بین 7-8 بودن و ... علم آمار مشکلی ندارد شما 100 بازی را هم که ردیف کنید در نهایت میتوانید یک نمودار درصدی بکشید و با یک جامعه آماری 10 عضوی مقایسه نمایید :-s:-/

میانگین هم اسمش رویش است میانگین است و ربطی به تعداد زیاد بازی ها و ... ندارد که #:-s اصلاً نمیتوانید یک قانون آماری در این زمینه بیاورید که بگوید اگر تعداد نمونه ها بیشتر بود نتیجه اش فلان تر میشود ( پایین تر میاید /:) )

به ممدلی هم بگویید بیشتر درس بخواند و ترمی 16-17 واحد بیشتر ور ندارد با همین روال 4 ساله تمام میکند درسش را :-//:)
اتفافا اصلا پا برهنه نپریدی و بالاخره وسط این همه ذوق کودکانه یکی حرف حساب زد.

وارد بحث های فلسفی نمیشم که خودم از سرسخت ترین مخالف های استفاده از تمثیل و قیاس برای اثبات کردن هستم.فقط جهت روشن شدن موضوع قضیه درس رو مطرح کردم.چیزی رو نخواستم اثبات کنم.

دوست عزیز حرف شما درست.تعداد بازی نمیتونه ربطی به این قضیه داشته باشه.اما استدلال کیفیت مطلق از دو جامعه آماری که مساوی ویک به یک مشابه نیستند اشتباهه.در ضمن با یه جامعه آماری نامشخص و Random روبرو نیستیم(مثلا اینکه GOW یا HR نمیتونن تاثیر منفی بزارن).سونی 46 بازی منتشر کرده که صد در صد مشخصه که همه نمیتونن کیفیت لازم رو داشته باشند.بازی هایی انحصاری گمنام یا مخصوص مناطق خاص (ژاپنی پسند) یا بعضی از بازی های آشغال Move که امتیازهایی مثلا پایین تر از6 و 7 میگیرند میتونن براحتی میانگین امتیازی رو بکشند پایین.الان حتی یه بازی با امتیاز 7.5 میتونه میانگین امتیازی سونی و مایکروسافت رو بالاتر ببره.منظورم اینه که بازی های آشغال میتونن یشتر توی این میانگین امتیازی نقش دارند.یه تک بازی مثل GOW حتی اگر 10 هم بگیره نمیتونه جلوی 10 20 بازی با امتیاز 45 و 6 تاثیری بزاره.حالا این وسط چرا بحث KZ یا Halo و یا.. میشه....!!! امیدوارم تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم.شاید بشه اینجور گفت که سونی بازی های بدردنخور انحصاری بیشتری نسبت به بازی های بدرد نخور و انحصاری مایکروسافت تولید کرده.
دقیقا این ممدلی مث خودمه:معدلم پایین ولی فولاد یک 19،بتن یک 18،مهندسی پی 20 و سد و بعضی دیگه از درس های شاخ تخصصی بالای 15 ....اونوقت فارسی 3واحدی 3!!! فیزیک یک 5(سه بار گرفتمش!اونوقت استاتیک 16!!!) و کلی درس آشغال عمومی و یا نیمه تخصصی آسون 10 و 11 #:-s معدل 14

آخرین ویرایش:
ماشالا انقدر اطلاعات بچه ها بالاست کلا می مونه چی بگه. واقعا با این همه اطلاعات و پست ها زیبا باید بیشتر دوستان برند توی GI استخدام بشند. بازی پر فروش میشه به خاطر تبلیغات هست. کم فروشه چون مخاطب ها بی شعورند. نمره هاش بالا میشه چون سایت ها جیره خوار هستند. بی خیال وقتی ملت نمی دونند sci-fi چی هست دیگه این بحث ها ثمره ای نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or