LT2 , LT3 , Burner Max و ... ، مسآله اینست !

با سلام و روز بخير خدمت عزيزان
كنسول رو هنوز اپديت نكردم هنوز LT2 هستش
اين 3 تا بازي رو نصب كردم روي هارد حجم هر كدومشون 3.7 گيگ شد
dishonored -- nfs mw2--- ninja gaiden 3
دوستاني كه بازي كردند حجمش همينه يا بالاي 6 گيگ هستش
ممكنه بازيها ناقص باشه و در اين صورت روي هارد نصب بشه؟؟

با سلام و روز بخير خدمت عزيزان
كنسول رو هنوز اپديت نكردم هنوز LT2 هستش
اين 3 تا بازي رو نصب كردم روي هارد حجم هر كدومشون 3.7 گيگ شد
dishonored -- nfs mw2--- ninja gaiden 3
دوستاني كه بازي كردند حجمش همينه يا بالاي 6 گيگ هستش
ممكنه بازيها ناقص باشه و در اين صورت روي هارد نصب بشه؟؟

حجم فایل نصبیشون همینقدر مشکلی ندارن

اقا ممنون از اينكه لطف كردي پاسخ دادي
يعني حجم كل بازي 3.7 گيگه
بازيها كوتاهن ايا اينكه بعضي وقتا از dvd هم ميخونه ؟

نه ربطی به کوتاه بودن بازی نداره بازی اسکاری ریم هم فایل نصبیش حجمش کم بود و نه فقط از روی هارد اجرا میشه.

سلام !
من بازی 007 رو دارم که LT2 هستش. میخواستم بدونم به کمک تایتل آپدیت میشه روی LT3 اجراش کنم یا نه ؟؟ آخه من شنیده بودم با این روش میشه. اصلا این تایتل آپدیت چیه(همون آپدیت های مختصر بازیه ؟ )؟ و چه جوری میتونم ازش استفاده کنم ؟؟ ممنون میشم روش کامل استفاده از تایتل آپدیت رو بگید .
ممنون میشم جواب بدید

ممنون میشم جواب بدید

اول از همه به این دوتا برنامه نیاز داری Horizon و XBOX BACKUP CREATOR که متاسفانه لینک دانلودشون رو نداشتم ولی یه سرچ تو گوگل بزنی جفتشون رو پیدا میکنی

هر دوتا برنامه رو نصب کن بعد دیسک رو بزار تو کامپیوتر از طریق برنامه XBOX BACKUP CREATOR کاملا معلومه نیاز به اموزش نیست MEDIA-ID بازیت رو نگا کن ببین چیه

بعد برو تو سایت XBUC.net و از اونجا بر اساس MEDIA-ID بازیت TU مربوط بهش رو دانلود کن.

حالا باید از طریق یه فلش TU رو بریزی تو کنسول که این کار رو هم با برنامه Horizon باید انجام بدی

اول فلش رو با خود کنسول فرمت میکنی بعد وصل میکنی به کامپیوتر و بعدشم از طریق برنامه Horizon بصورت drag & drop انتقالش میدی به فلش بعدشم فلش رو بزن به کنسول و TU رو بریز تو هارد کنسول و برو بازی کن

اول از همه به این دوتا برنامه نیاز داری Horizon و XBOX BACKUP CREATOR که متاسفانه لینک دانلودشون رو نداشتم ولی یه سرچ تو گوگل بزنی جفتشون رو پیدا میکنی

هر دوتا برنامه رو نصب کن بعد دیسک رو بزار تو کامپیوتر از طریق برنامه XBOX BACKUP CREATOR کاملا معلومه نیاز به اموزش نیست MEDIA-ID بازیت رو نگا کن ببین چیه

بعد برو تو سایت XBUC.net و از اونجا بر اساس MEDIA-ID بازیت TU مربوط بهش رو دانلود کن.

حالا باید از طریق یه فلش TU رو بریزی تو کنسول که این کار رو هم با برنامه Horizon باید انجام بدی

اول فلش رو با خود کنسول فرمت میکنی بعد وصل میکنی به کامپیوتر و بعدشم از طریق برنامه Horizon بصورت drag & drop انتقالش میدی به فلش بعدشم فلش رو بزن به کنسول و TU رو بریز تو هارد کنسول و برو بازی کن

اینم اضافه کنم تایتل آپدیتی که میگیرین باید قدیمی باشه,جدید باشه اجرا نمیشه.

دوستان HD PACK بازیه Blacklist قضیش چی شد بلاخره ؟
اول اینکه آیا توی فلش هم نصب میشه ؟
دوم اینکه حجم بازی چقدر هستش ؟
سوم اینکه آیا میشه دیسک 1 رو نصب کرد بعد رفت سراغ دیسک 2 و اونو نصب کرد ؟

من یه سوال داشتم خدمت دوستان این بازی هایی که میان تاریخ انتشارشون نرسیده هنوز (یعنی لیک شدن) اگه همین نسخه هارو بخریم بعد وقتی منتشر شدن بریم بازی کنیم بن نمیشیم؟

اینم اضافه کنم تایتل آپدیتی که میگیرین باید قدیمی باشه,جدید باشه اجرا نمیشه.

منظورتون از قدیمی بودن تایتل آپدیت چی هست ؟؟ چرا جدیدا اجرا نمیشه ؟؟ مگر این طور نیست که آخرین تغییرات در آخرین تایتل آپدیت ارائه شده موجوده ؟؟ و اصلا از کجا میشه فهمید که تایتل آپدیت کار میکنه یا نه( این مورد منظورم بازی های جدید بود) . مرسی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or