LT2 , LT3 , Burner Max و ... ، مسآله اینست !

من یه سوال داشتم خدمت دوستان این بازی هایی که میان تاریخ انتشارشون نرسیده هنوز (یعنی لیک شدن) اگه همین نسخه هارو بخریم بعد وقتی منتشر شدن بریم بازی کنیم بن نمیشیم؟

نه بعد از منتشر شدن رسمی بازی بری لایو بن نمیشی( البته حتما برنر بگیر)

- - -ویرایش - - -

از امین عزیز واسه پاسخگویی به سوال قبلیم ممنونم اگه ممکنه سوال این دوستمون رو سریع تر پاسخ بدید که سوال منم هست /

راستش هنوز بازی به دستم نرسیده که جواب شما دوستان رو هم بدم.

خواهشا جواب بدین
این HD Pack بازی Splinter Cell Blacklist رو فلش هم نصب میشه یا فقط رو هارد؟
واقعا چه فرقی می کنه HD Pack رو فلش نصب بشه یا نشه؟ طبق اطلاعاتی که دوستان دادن شما به هر حال باید دو دیسک رو بخری چون نصف بخش سینگل تو یه دیسک هست و نصف دیگش تو دیسک دیگه

واقعا چه فرقی می کنه HD Pack رو فلش نصب بشه یا نشه؟ طبق اطلاعاتی که دوستان دادن شما به هر حال باید دو دیسک رو بخری چون نصف بخش سینگل تو یه دیسک هست و نصف دیگش تو دیسک دیگه

تو یه بار دیگه پست من رو بخون ببین اصلا من گفتم که برای خریدن دیسک میپرسم؟
من اگه این HD Pack نصب نشه شاید کلا بازی رو نخرم چون اصلا با گرافیک پایینش نمی تونم کنار بیام یا شایدم هارد یکی از دوستامو آوردم و خودم هم میدونم که دیسک اول قسمت اول کمپین و مولتیه و دیسک 2 قسمت دوم کمپین و HD Pack
حالا اگه شما میدونی نصب میشه یا نه ممنون میشم جوابمو بدی و اگه نه بذار بقیه دوستان جوابمو بدن

تو یه بار دیگه پست من رو بخون ببین اصلا من گفتم که برای خریدن دیسک میپرسم؟
من اگه این HD Pack نصب نشه شاید کلا بازی رو نخرم چون اصلا با گرافیک پایینش نمی تونم کنار بیام یا شایدم هارد یکی از دوستامو آوردم و خودم هم میدونم که دیسک اول قسمت اول کمپین و مولتیه و دیسک 2 قسمت دوم کمپین و HD Pack
حالا اگه شما میدونی نصب میشه یا نه ممنون میشم جوابمو بدی و اگه نه بذار بقیه دوستان جوابمو بدن
نیما جان فقط هارد دستگاه

منظورتون از قدیمی بودن تایتل آپدیت چی هست ؟؟ چرا جدیدا اجرا نمیشه ؟؟ مگر این طور نیست که آخرین تغییرات در آخرین تایتل آپدیت ارائه شده موجوده ؟؟ و اصلا از کجا میشه فهمید که تایتل آپدیت کار میکنه یا نه( این مورد منظورم بازی های جدید بود) . مرسی .

تایتل آپدیتهای قبل از یه تاریخی بود که بازیا رو اجرا میکردن که تاریخش یادم نیست ولی دوروبره انتشار Syndicate بود,جدید باشه اجرا نمیشن برا من که اینجوری بود.بله اخرین تغییرات در آخرین تایتل آپدیت ولی دیسک شما چون LT2 هست با اخرین تغییرات اجرا نمیشه.قدیمی ترین تایتل آپدیت رو بگیرین احتمالا کار میکنه.درباره بازیای جدید اطلاعی ندارم چون بازیای جدید همشون برای LT3 هستن و مشکلی ندارن.این مشکل فقط برای بازیای XGD3 که مال LT2 هستن وجود داره ولی اگه دیسکتون برای LT3 باشه مشکلی نیست آخرین تایتل آپدیت هم کار میکنه.و اینکه تایتل آپدیت برای بازیای LT2 رو از لایو نگیرین,از سایت xbuc بگیرین.

DVD دوم Blacklist فقط HD Pack هست؟ تو مغازه ها هر دو DVD رو می فروشن؟ (اصن نیازی به HD Pack هست؟)

بعد وضعیت نصب نسخه ی 97% Blacklist و Saints Row رو هارد چجوریه؟

نه کمپین اصلی هم داره ؛ کلا باید هر دو دیسک رو بخری ...
100 درصد باید بشه و SR هم نمیدونم.

Saints Row IV : 100%
XCOM Declassified : 100%
Splinter Cell Blacklist : 100%
Disney Infinity : 97%

Last edited by a moderator:
دوستان من بازی splinter cell:blacklist رو خریدم!بعد یه آپدیت گفت انجام بدین انجام دادم..

الان هم دیسک 1 بازی و هم دیسک 2 رو وقتی میزارم ارور the disc is unreadable رو میده!

فک نکنم مشکل از لنز دستگاه باشه چون هر بازی رو که میزارم میخونه ولی این یکی رو نه..حتی بردم عوض کردم دی وی دی رو ولی بازم درست نشد...

کسی میدونه مشکل چیه؟

Saints Row iv رو برنر گرفتم ولی رو هارد نصب نمیشه تا 3 درصد میره بعد مینویس، دیسک خونده نمیشه.
گفت بازیهای جدید نصب نمیشن برو 15 روز دیگه بیا یک پچ بهت میدم بریز رو کنسول بازی رو هارد نصب میشه ! :|
حالا راست میگه ؟ :دی خودم تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم.

Saints Row iv رو برنر گرفتم ولی رو هارد نصب نمیشه تا 3 درصد میره بعد مینویس، دیسک خونده نمیشه.
گفت بازیهای جدید نصب نمیشن برو 15 روز دیگه بیا یک پچ بهت میدم بریز رو کنسول بازی رو هارد نصب میشه ! :|
حالا راست میگه ؟ :دی خودم تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم.

باو این فروشنده ها همینجور یه چیزی میگن تو به حرف اونا اعتماد میکنی؟:|
طرف بازی خراب میده رو هارد نصب نمیشه بعد میری عوض کنی میگه بازیای جدید رو هارد نصب نمیشن باید از رو دی وی دی بازی کنی:|میگم چه ربطی داره بالاخره باید رو هارد نصب بشن این حتی از رو دی وی دی هم گیر میکنه وسطاش,دی وی دی رو میزاره به منو رسید میگه درست برو:|

باو این فروشنده ها همینجور یه چیزی میگن تو به حرف اونا اعتماد میکنی؟:|
طرف بازی خراب میده رو هارد نصب نمیشه بعد میری عوض کنی میگه بازیای جدید رو هارد نصب نمیشن باید از رو دی وی دی بازی کنی:|میگم چه ربطی داره بالاخره باید رو هارد نصب بشن این حتی از رو دی وی دی هم گیر میکنه وسطاش,دی وی دی رو میزاره به منو رسید میگه درست برو:|

حالا 15 روز دیگه میرم براش ! :دی
8 تومن الکی رفت :| ارور عجیبی هم هست تا حالا تو نصب هیچ بازی ندیده بودمش ! :دی

آقا نیما ابن hd pack برای گرافیک بازی هست.
و فقط بر روی هارد داخلی نصب میشه
دوستان این black list HD pack آخر روی usb نصب می‌شه یا نه؟ توی تاپیک خود بازی چند نفر میگن می‌شه اینجا یه عده میگن نمی‌شه. آخر حرف کی‌ درسته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or