اگه lt 3 هستش كه نبايد مشكلي باشه.احتمالا از ديسكتهدوستان اگه ممكنه به من يه كمكي بكنيد
كلا من سوادم در مورد 360 زير خط فقره
يه 360 دارم جي تگ نشده و Lt3+هستش كلا باهاش هيچ مشكلي ندارم بجز اينكه Alan wake رو اجرا نميكنه ميخوام بدونم راه اجراش چيه
يه دنيا ممنون ميشم كسي يه كمكي بكنه ايشالا عروسي بچه هاتون:d
ممنون از راهنمايي ولي مظمئنم ايراد از ديسك نيست چون اونجايي كه برام رايت كرده بود بردم تو دستگاه خودش راحت اجرا شداگه lt 3 هستش كه نبايد مشكلي باشه.احتمالا از ديسكته
نه تا حالا مشكلي نداشتمداداش بهرام ما راست میگه چون منم دارمش و با LT3 مشکلی نداره و راحت جواب میده به احتمال زیاد مشکل از دیسکه بازیه . شما با بازی های دیگه که LT3 هستن مشکلی نداری ؟؟
بازیهایی که lt3 هستن روی lt2 جواب نمیدن حتی اگه کامل نصب بشن فقط در صورتی که واسه lt2 پچ شده باشن و این پچ کردن هم رو یه سری از بازی ها جواب نمیده
- - -ویرایش - - -
ممنون
خود بازي ديگه نبايد مشكل داشته باشه ديگه، چون كامل نصب شد
ميخام بدونم وقتي lt3 نصب كردم ديگه بازيها بدون مشكل اجرا ميشن يا خير
ممنون از راهنمايي ولي مظمئنم ايراد از ديسك نيست چون اونجايي كه برام رايت كرده بود بردم تو دستگاه خودش راحت اجرا شد
بازیهایی که lt3 هستن روی lt2 جواب نمیدن حتی اگه کامل نصب بشن فقط در صورتی که واسه lt2 پچ شده باشن و این پچ کردن هم رو یه سری از بازی ها جواب نمیده
- - -ویرایش - - -
ممنون
خود بازي ديگه نبايد مشكل داشته باشه ديگه، چون كامل نصب شد
ميخام بدونم وقتي lt3 نصب كردم ديگه بازيها بدون مشكل اجرا ميشن يا خير
آره درسته اگه کامل نصب شد دیگه مشکلی نداره
گويا حق با شما بود يكي ديگه از يه جاي ديگه تهيه كردم مثل كره كار كرد كلا ديگه اعتبار واسه كاسب جماعت مهم نيستبه اینا نباید اعتماد کنی داداش. طرف رو کنسولش نصب کرده بعد دیسک شما رو می ذاره تو دستگاه بازی میاد بالا بعد بر می گرده بهت می گه «ببین سالمه»! مگر این که مطمئن باشی رو هارد دستگاهش نصب نکرده.
دیسک بازی رو روی کنسول دیگه ای هم تست کردی؟
یا رو کنسول خودت دیسک دیگه ای از این بازی رو تست کردی؟
سلام دوستان skyrim چطور بازيه ؟ خوب هست؟ چنتا ديسكه و ايا 97% از رو هارد اجرا ميشه يا برنر مكس بايد باشه؟