hamdijam
کاربر سایت
سلام دوستان عزیز من چیزی رو میخوام بگم که اگه تو ای سایت بری بگردی تو قسمت بن 4 یا 5 صفحه اخر خوب متوجه میشید ولی من میگم چون دوست ندارم مثل چندتا از دوستان گیمر که خوب هم بودن مشکل دار بشیم---ببیند اصلا به هیچ وجه ممکن تضمینی برای بن شدن یا مشکل پیش اومدن نیست مگه کسی سند داره تو این موضوغ خیلی واضح هست که بازی های ماکرو سافت مثل هوریزون برنر و 100 باشه بهتر هست و مسئله مهم این هست خوب اگهدوستانی که فضا برای نصب دارن رو استفاده نکنند و لنز دستگاه و اصلا کل رام عمرش کم شه این مشخص هست به خاطر 2000 تومن بیشتر این دو تا رسک رو بکنی .
احسان جان اگه شک داری من با دوستانیکه سر بلک اوپس 2 و فورزا مشکل پیدا کردن و مجبور به خرید دوباره دستگاه به خاطر لایو با کلی ضرر شدن اشنات میکنم تو همین سایت هم فعالیت دارن .....این سوال که مشکل داره نداره پیش میاد یا نمیاد هیچ جوابی نداره یا جوابش معلوم نیست هست--شما هزار بار هم ممکنه با 97 کارکنی انلاین بری چیزی نشه به جز عمر دستگاه --ولی مثلا من دفعه اول تا بازی بکنم خرمو بگیره ---کسی مخالف این موضوع هست دلیل منطقی بیارید ما هم مجاب شیم تا اینقدر با تسلط و اطمینان کامل نگید میشه نمیشه --اگر مشکل دار ......تو وووووووحل میکنی .
حرف شما درست! ولی اینجا پرسیدن برا اجرای بازی مشکل پیش میاد یا!
نپرسیدن اگه برنر نگیریم تو لایو مشکل داریم یا نه!