LT2 , LT3 , Burner Max و ... ، مسآله اینست !

مایکرو گفته تا 5 سال دیگه 360و ساپورت میکنه
ببخشید من یه چند وقتی نبودم از همه جا بی خبرم ...لطفا" یکی از دوستان یه توضیح کامل با جزئیاتی که مایکرو گفته واسم پ.خ. کنه...واینکه مثلا" فیفای سالهای بعد واسه 360 هم میاد یا نه؟ببخشید که اینجا سوالم رو پرسیدم...چون بحثش اینجا مطرح بود پرسیدم ممنون میشم اگه جواب بدین...

سلام
من مکس پین 3 ، کرایسیس 3 ، رزیدنت اویل 6 ، آساسینز 3 و کالاف مدرن وارفر3 رو روی هارد میریزم نصب میشه اما یه کم که بازی میکنی یا کنسول ری استارت میشه یا از بازی میپره بیرون یا هم ارور میده!!!
مشکل از چیه؟؟؟؟ :(

سلام
من مکس پین 3 ، کرایسیس 3 ، رزیدنت اویل 6 ، آساسینز 3 و کالاف مدرن وارفر3 رو روی هارد میریزم نصب میشه اما یه کم که بازی میکنی یا کنسول ری استارت میشه یا از بازی میپره بیرون یا هم ارور میده!!!
مشکل از چیه؟؟؟؟ :(
چون بازي هاي شما 97% دو راه براي اجرا شدن داره(البته mw3 ديسكش ap2.5 نبايد مشكلي داشته باشه)
1-بازي هارو از روي هارد پاك كنس و از روس ديسك اجرا كني
2-اين روش هم براي اجراي بازي از روي هارد:موزيك روي هارد Xbox بريزي يا موزيك روي فلش بريزي و وصل كني به Xbox.قبل از شروع بازي موزيك پخش كني و بعد وارد بازي بشي بعد چند دقيقه ميتوني موزيك قعط كني و بازي كني.

سلام دوستان

من کل شهرمون رو زیر و رو کردم نتونستم برنرمکس BF3 رو پیدا کنم!!

یه سایت مطمئن هست که این بازی رو بفروشه؟؟
دادش فکر نکنم ب#ل ف@&د 3 فروش انلاین داشته باشه اونم برنر مکس.من رفتم از توپ خونه تهران خریدم.

بچه ها من هنوز lt3 نریختم / با چه برنامه ای می شه چک کرد ک کدوم یک از دیسک هام بعد ریختن lt3 نیاز ب رایت مجدد داره ؟
و در مورد بازی های برنر مکس .
ایا با رایتر ausa می شه 100% رایت کرد ؟قضیه این دیسک ها چیه و اگه 97 % باشه برای بخش انلاین و خطر بن شدن فقط درد سره یا افلاین هم مشکل سازه ؟

با سلام دوستان من یمخواستم ببینم امزش کاملی هست در مورد نحوه رایت کردن دیسک برنر مکس با دابلی کیتور و کامپیوتر من بازی برنر مکس دارم اما نه میتونم با دابلی کیتور بزنم و نه با کامپیوتر هم نمیشه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

با سلام دوستان من یمخواستم ببینم امزش کاملی هست در مورد نحوه رایت کردن دیسک برنر مکس با دابلی کیتور و کامپیوتر من بازی برنر مکس دارم اما نه میتونم با دابلی کیتور بزنم و نه با کامپیوتر هم نمیشه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

یه نگا به اینجا بنداز http://forum.bazicenter.com/thread54783/page129/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or