Real Madrid 9
کاربر سایت
Forza Horizon برای لایو فیکس شده؟
برنرمکسشو تهیه کنین و لذت ببرین . موفق باشین .
Forza Horizon برای لایو فیکس شده؟
دوستان من امروز رفتم بازیهMW3 و DAED island (game of year رو گرفتم بعد مرده گفت برنر مکسه!! و راحت آنلاین بازی میکنی!!! اومدم خونه با اون برنامه abgx360 تست کنم!! همش از دم قرموزو زرده ( MW3)
ولی اون dead islande اوایلش سبزه بعد یه جا میرسه که قرمز میشه!!!!میتونم daed island رو انلاین بزنم؟؟!
توروخداااااااااااا جواب بدید!!!
این عکسه dead island
---------- نوشته در 09:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:25 PM ارسال شده بود ----------
لطفا جوابه مارو بدید !!
مسئله مرگو زندگیه!!:d
باید بازی رو ببرم پیشش!!
سلام far cry 3 رو میشه 97% رایت کرد.. مشکلی نداره ؟ یا حتما باید burner max باشه ؟
مشکل خاصی نیست، یا دیسکت خراب شده یا لنزت ضعیف شده، اگه رو هارد نصبه پاکش کن شاید درست شه، اگرم رو هارد نصب نیست نصبش کن شاید درست شد:dسلام
دستگاه من آپدیت lt+3 هستش
و دیسک فیفا 13 هم بارنر مکس
و از وقتی که فیفا اومده تا الان باهاش بازی میکردم
اما الان که دیسک رو میزارم پیغام
unrecognized disc میده!!
ضمنا به لایو هم وصل نیستم!
مشکل چیه؟!
سلام دوستان
دستگاه من lt2 هست
می خوام بازی nfs most wanted رو بازی کنم
دستگاه بن شده هست و اصلا لایو بازی نمی کنم
دیسک رو چطوری رایت کنم که با lt2 اجرا بشه
ممنون
سلام far cry 3 رو میشه 97% رایت کرد.. مشکلی نداره ؟ یا حتما باید burner max باشه ؟
نه دوست عزیز 97% کاملا بدون اشکاله و با روش پخش موزیک بدون امکان فریز یا بیرون پریدن اجرا میشه، فقط اگه لایو میری برنر مکس بخر، پولت که اضافه نکرده بریزی تو جیب دی وی دی فروشسلام far cry 3 رو میشه 97% رایت کرد.. مشکلی نداره ؟ یا حتما باید burner max باشه ؟
شما اگه کارت دی وی دی فروشی نبود بازم این حرفو میزدی؟ یه کاربر عادی هیچوقت پایین امضاش تبلیغ سایت فروش بازی نمیکرد که آخرشم بیاد بگه برو اونی رو بخر که گرونتره ولی همون کار رو انجام میده، لطفا اون راهی رو به دوستان نشون بدین که به نفعشونه نه اون راهی که به نفع شماستاره 97% مشکلی نداره ولی ممکنه وسط بازی هنگ کنه یا بپره بیرون و از این مشکل های همیشگی. مگه اختلاف قیمت برنرمکس و معمولی چقدر هستش؟اون قدری با هم فرق ندارن به نظر من برنرمکس بخرین بدون هیچ مشکل و هنگی بازی کنید
دوستان دستگاه من يكي در ميان كه روشن ميكنم ديسك رو نميشناسه هر ديسكي...ميخواستم بدونم lt3 اپديت ميخواد..؟ چون خيلي وقت پيش lt3 شده...البته به لايو وصلم و مشكلي ندام...
دوستان دستگاه من يكي در ميان كه روشن ميكنم ديسك رو نميشناسه هر ديسكي...ميخواستم بدونم lt3 اپديت ميخواد..؟ چون خيلي وقت پيش lt3 شده...البته به لايو وصلم و مشكلي ندام...