Lost Planet: Extreme Condition

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

شما با این بازی چه امتیازی می دید ؟

• 9.6

رای‌ها: 14 18.7%
  • 9.4

رای‌ها: 7 9.3%
  • 9.2

رای‌ها: 14 18.7%
  • 9

رای‌ها: 19 25.3%
  • زیر 9

رای‌ها: 21 28.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    75
سلام . سره یک غول گیر کردم .مرحله 8 بازی . همون غول شاخ داره که از تومواد مذاب میاد بیرون و دو تا دست داره . سره دست هاش رو زدم ولی از یک حدی بیشتر ازش خون کم نمیشه . یکی بگه باید چه کنم .

سلام ببین اول سر دستاشو بزن دستش که قطع شد از ادم آهنیت بیا پایین برو تو سوراخی که دست حیون اومده بیرون (سریع باید بری)اونجا یه چیزی هست که قلمبس باید با آرپی جی یا مسلسل بزنیش 2 یا 3 بار(برای هر دوتا دست باید این کارو بکنی)دوتا سوراخ تو شکمش داره که باید اونارو بزنی تا چیزی ازش بیرون نیاد.بهد باید سری رو که از تویه دهنش بیرون میاد بزنی (با آر پی جی بزن).بعد بشین فاته بده

فکر نکنم تا حالا کسی این بازی رو تو حالت extrem بازی کرده باشه !
واقعا سخت میشه من همچین چیزی تا حالا ندیدم الان من لول 8 هستم و پدرم دراومد تا اینجا برسم و زیاد امید ندارم به اخر بازی برسم!
اگه میخواین بدونین چقدر بازی باز هستین حتما اینکارو بکنین
اگه کسی تونست حتما اینجا بگه تا به هم دیگه کمک کنیم ولی من که خیلی حال کردم چون تا حالا یه بازی به این سختی ندیده بودم
البته اگه بتونید بازی رو تموم کنید 150 پوینت میگیرین که حوس انگیزه!

پ.ن:من شرط میبندم که یکنفر هم تو این سایت نمیتونه این بازی رو رو extrem تموم کنه میگین نه بفرمایین شروع کنین!!!
اگه تونستین لول یک رو رد کنین 50 درصد امکان داره بتونین بازی رو تموم کنین!!!!!!!!!!!!

فکر نکنم تا حالا کسی این بازی رو تو حالت extrem بازی کرده باشه !
واقعا سخت میشه من همچین چیزی تا حالا ندیدم الان من لول 8 هستم و پدرم دراومد تا اینجا برسم و زیاد امید ندارم به اخر بازی برسم!
اگه میخواین بدونین چقدر بازی باز هستین حتما اینکارو بکنین
اگه کسی تونست حتما اینجا بگه تا به هم دیگه کمک کنیم ولی من که خیلی حال کردم چون تا حالا یه بازی به این سختی ندیده بودم
البته اگه بتونید بازی رو تموم کنید 150 پوینت میگیرین که حوس انگیزه!

پ.ن:من شرط میبندم که یکنفر هم تو این سایت نمیتونه این بازی رو رو extrem تموم کنه میگین نه بفرمایین شروع کنین!!!
اگه تونستین لول یک رو رد کنین 50 درصد امکان داره بتونین بازی رو تموم کنین!!!!!!!!!!!!

آقا ما تو حالت نرمال میخواستيم دسته 360 بشکونيم تو hard که فک کنم tv , کنسول اينام بياد روش
منم بعيد میدونم کسی بتونه رو هارد اين بازيرو تموم کنه

aval az hame bebakhshid farsi windows be ham rikhte
baad shoma chera inghadr na omidin pas ki mitoone bazi ha ro tamoom kone khob age ye zare bishtar vaght bezarim hatman tamoom mishe matlab baad inke age gharare bazi ro vase achivement bazi konim hamoon behtar ke gamer boodan ro bezarim kenar bazi ro be khater bazi boodanesh bayad bazi kard na inke hala 4 ta emtiaz ke be hich dardi ham nemikhore behet mide

aval az hame bebakhshid farsi windows be ham rikhte
baad shoma chera inghadr na omidin pas ki mitoone bazi ha ro tamoom kone khob age ye zare bishtar vaght bezarim hatman tamoom mishe matlab baad inke age gharare bazi ro vase achivement bazi konim hamoon behtar ke gamer boodan ro bezarim kenar bazi ro be khater bazi boodanesh bayad bazi kard na inke hala 4 ta emtiaz ke be hich dardi ham nemikhore behet mide

این حرفت کاملا اشتباهه دلیلشم کاملا معلومه چون استقبال بی نظیری از سیستم اچیومنت و امتیاز شده
ببین درسته هدف از بازی سرگرمیه ولی وقتی که یه هدف هم تو بازی داشته باشی این باعث میشه لذتت چند برابر بشه
کسانی از سیستم امتیاز خوششون نمیاد که حرفه ای نیستن و به قولی بازی کن معمولی هستن از اونایی که همیشه بازی رو رو لول اسون بازی میکنن و اگه بتونن چیت هم میزنن!!!

در ضمن وقتی دنبال اچیومنت باشی مجبوری بازی رو خیلی بهتر انجام بدی برای مثال همین lost planet شما اگه دنبال اچیومنت باشی مجبوری رو سختی extrem بازی کنی و از بازی لذت بیشتری ببری در ضمن برای این زحمتی که میکشی یه جایزه هم بهت میده که همون اچیومنت و امتیازه
خیلی راحت از روی امتیاز یه نفر میشه گفت که چیجور بازی کنیه یبار برای امتحان یه بازی رو که علاقه داری سعی کن اچیومنت هاشو بدست بیاری اونموقع میبینی که لذت بازی چند برابر میشه و مجبوری خیلی کارهارو که در حالت عادی نمیکنی انجام بدی و از بازی بیشتر لذت ببری;)
------------------------------------------------------------------------------
بالاخره بازی رو روی extrem تموم کردم خیلی حال داد راستش یه سبک جدید تو بازی یاد گرفتم یکم ناراحت شدم که تموم شد تازه داشتم کیف میکردم
البته جایزمم گرفتم 150 امتیاز

bazam mazerat mikham ke farsi type nemikonam
sjoma manzore mano nafahmidi man migam hala achivement ham gerefti khob baadesh chi mishe che etefagh khasi miyofte azize man baz kardan achivement hich kari nadare laaghal vase man injoori boode man alan kheili vaghte bazi nakardam va kheili ham kam bazi konam ta alan 6100 ta emtiaz daram taze man nemitoonam live bazi konam ama vagheiat ine in emtiaz ha be hich dardi nemikhore be nazar man kasi gamer hast ke az ye bazi inghadr lezat babare ke hazer bashe chand bar roo daraje haye mokhtalef bazi ro tamoom kone na inke hala az ye bazi ham khoshet nemiad vali chon achivement dare man beram in bazi ro tamoom konam in esmesh gamer boodan nist esmesh kal kale
albate man be shoma jesarat nemikonam shoma hame ham midoonan kheili gamer khoobi hasti vali rastesh ro bekhay be nazar man microsoft har che ghadr in karesh khoob boode hamonghadr ham baad boode dar vaghe dare ba in karesh arzesh baziha ro kam mikone chon faghat barash pool dar ovordan moheme;)

rasti dar mored in cheat ham ke gofti bayad begam afradi ke in karo mikonan be nazar man gamer nistan va nemishe beheshoon hata bazibaz mamooli goft

با سلام خدمت دوستان
من هم می خواستم نظر خودم رو در مورد Achievement ها بگم. من نه 100% با گفته solid_hooman عزیز موافقم نه 100% با گفته محمد جان. به نظر من مایکروسافت خواسته این سیستم رو پیاده سازی بکنه برای اینکه بازیکن مجبور بشه بازی را لاقل چندین بار تموم بکنه( البته که می تونه وسیله ای برای مقایسه لاقل بین کاربران XBOX360 باشه). برای مثال همین lostplanet ، خداییش خیلی سخته. برای همین بازی کلا دو دسته آدم هستن که این بازی را رو مراحل سخت رد می کنند، دسته اول اونهایی که واقعا عاشق جانانه این بازی هستند و دسته دوم اونهایی که واقعا دنبال Achievement هستند! چون واقعا سخته. این مسئله برای تمام Achievementهای بازی ها صدق می کنه.
حالا آقا محمد تونستند این رو در لول سخت رد بکنند، من مطمئنم که محمد هم اگر این بازی برای لول سخت Achievement قرار نداده بود هرگز رو لول extreme اونو رد نمی کرد. برای بازی GearsOfWar هم همین طوره... یه عده عاشق این بازی هستن(به اصطلاح خوره) و یه عده هم مثل من به جز دفعه اول که خیلی بهم حال داد نزدیک به 4-5 بار دیگر نیز این بازی را فقط به خاطر Achievement های اون تموم کردم.
ولی این رو هم بگم وقتی یه نفر مثلا 20000 تا GamerScore داره هر چند فقط و فقط برای امتیاز بازی کرده باشه، بازیکن عادی نیست چون به دست آوردن چنین امتیازی همه ما خوب می دونیم که کار اونقدر ساده ای نیست.
در مقابل این افراد کسانی هم هستند که عمدتا برای سرگرمی و یا به اصطلاح Just for Fun بازی می کنند و کاری به بقیه چیزها مثل امتیاز و ... ندارند. این هم دلیل نمی شه که این افراد حرفه ای نیستن و یا بازی اونها ضعیف هست.
موفق باشید
امیر
:bye:

حرفهای امیر جان درسته ولی یه نکته هست وقتی ینفر یه بازی رو میخره در درجه اول از اون بازی خوشش میاد و در درجه دوم اچیومنت هست من از lost plant خوشم اومد و اونو رو درجه اسون یبار چند روزه تموم کردم و اینجا بود که اچیومنت به کمک اومد و منو تشویق کرد که اونو دوباره تو درجه اخر تموم کنم که شاید جالب باشه بدونید بار دوم بیشتر لذت بردم چون مجبور بودم یه سبک دیگه بازی کنم و در ضمن هر کسی دوست داره توانایی های خودشو تست کنه من وقتی تو سایت های خارجی دیدم که بازی کنها چقدر از سخت بودن این بازی شاکی هستن خیلی علاقمند شدم که ببینم من چیکار میتونم بکنم
ببینید یه بازی وقتی توش رقابت باشه لذتش چند برابر میشه مثلا تو بازی انلاین ما وقتی با هم رقابت میکنیم بازی خیلی لذتبخش میشه اونایی که gow انلاین بازی کردن میدونن من چی میگم تو انلاین نقشه ثابته و چیز جدیدی نداره ولی رقابت باعث میشه که ادم خسته نشه
تو بازی های غیر انلاین هم اگه بتونیم رقابت ایجاد کنیم لذت بازی بیشتر میشه برای نمونه من سعی میکنم با امیر جان رقابت کنم تو بازی ها و این باعث میشه از بازی لذت بیشتری ببرم ولی خوب هرکس تو یه سبک قوی تره و بازی هارو نسبت به قدرتش انتخاب میکنه مثلا امیر یه ماشین باز واقعا حرفه ای هست کمتر کسی میتونه pgr3 اون امتیاز رو بیاره ولی وقتی من میرم واسه رقابت باهاش باعث میشه که منم توانایی هامو افزایش بدم و حرفه ای تر بشم (هرچند که اصلا نتونستم نزدیکش بشم تو اون بازی خیلی دوست دارم بدونم امیر میتونه lost plant رو رو درجه اخر تموم کنه;) )
ماکروسافت با این روش تونسته خیلی هارو وادار کنه که برای بدست اوردن امتیاز بیشتر بازی بیشتری بخرن و جالبه بدونید که اکثر کسانی که 360 و ps3 دارن بخاطر اچیومنت نسخه 360 بازی رو میخرن و این به ماکروسافت خیلی کمک میکنه و بنظر من این یکی از بهترین کارهای ماکروسافت بوده

be har hal nazar harkas baraye khodesh mohtarae hamoontori ham ke goftam hamammon ham midoonim mohamad jozve gamer haye kheili khoobe ma mahsoob mishe vali be nazar man nabayad dargir masayel jozei mesle achivement va in harfa beshe
az sohbathaye NIK aziz mamnoon vali fekr konam age in bahs ro ba PM edame bedim behtare chon momkene baazi az bache ha khosheshoon nayad chon darim topic ro monharef mikonim;)

به نظر من هم تا کنون قوی ترین بازی 360 از نظر خط داستانی همین LOST PLANET بوده که نسخه دوم اون هم چند ماه دیگه عرضه میشه . راستی من این بازی رو روی هارد هم تموم کردم اما خیلی خیلی سخت بود . ولی کسی که این بازی روی هارد بازی کنه متوجه هوش مصنوعی فوق العاده دشمنان به خصوص Akrid ها میشه .

به نظر من هم تا کنون قوی ترین بازی 360 از نظر خط داستانی همین LOST PLANET بوده که نسخه دوم اون هم چند ماه دیگه عرضه میشه . راستی من این بازی رو روی هارد هم تموم کردم اما خیلی خیلی سخت بود . ولی کسی که این بازی روی هارد بازی کنه متوجه هوش مصنوعی فوق العاده دشمنان به خصوص Akrid ها میشه .

درسته هوش مصنوعی انقدر بالا میره که حتی نمیشه از دستشون فرار کنی باید مثل gow حتما پناه بگیری و خیلی با حوصله باهاشون بجنگی خدایش این بازی رو درجه سخت خیلی با اسونش فرق داره تا بازی نکنین نمیفهمین !

کی گفته نسخه ی دومش تا چند ماهه دیگه عرضه میشه؟!;)
هیچ خبری از نسخه ی دوم نیست!!!!!

تو لیست بازیهای اینده 360 نام بازی LosT Planet 2 هم دیده میشه که تاریخ عرضه اون TBA 2007-8 هست . این هم لینکش : http://forums.xbox.com/1/10377685/ShowPost.aspx#10377685
برو قسمت Part 2 لیست بازیها (قسمت Part 2 لیست وسطای صفحه هست ) شماره 137 رو ببین ;) .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or