Lost Planet: Extreme Condition

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

شما با این بازی چه امتیازی می دید ؟

• 9.6

رای‌ها: 14 18.7%
  • 9.4

رای‌ها: 7 9.3%
  • 9.2

رای‌ها: 14 18.7%
  • 9

رای‌ها: 19 25.3%
  • زیر 9

رای‌ها: 21 28.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    75
بنظر من 8 هم برای این بازی زیاده چون نه gameplay خوب داره نه graphic خوب فقط داستانش هست که خوبه اونم امتیاز رو تا 8 ممکنه برسونه!

گرافیک و جلوه‌های بصریش که به نظر من خیلی عالیه.
در مورد امتیازش هم به نظر من مگر این‌که قسمت Online بتونه نجاتش بده.

بالاخره این بازی هم امروز به تاریخ پیوست در کل بازی قشنگ و جذابی بود ولی یه ذره کوتاه بود هرچند تو بعضی مراحل غولها یه ذره اذیت میکردن ولی درکل بازی چندان سختی نبود و حالت نرمالش تو کمتر از 10 ساعت تموم میشه

حیف شد من میخواستم این بازی رو بگیرم. یه تریلر 12 مگی هم از لایو دانلود کرده بودم.
البته 2 دل بودم که با تعاریف شما کاملا منصرف شدم...
راستش یه ذره از این بازی های جنگی خسته شدم(gears of war ,call,prey)
میخوام یه بازی ورزشی بگیرم تنوع بشه شما چی پیشنهاد میکنین؟ البه pes6 رو دارم ولی چون قبلا بازی کردم زیاد تنوع نداره واسم.
خیلی دوست دارم table tennis رو بگیرم تا حالا بازی این سبکی نکردم
لطفا کسایی که بازی کردم بگن gameplay ش چجوری ؟

هر چی جلوتر میرم داره کم کم بهتر میشه ولی بازم همون روند همیشگی رو داره باید همه رو بکشی بعد Boss آخرش رو بکشی بعد یه دموی 20 ثانیه ای.................

فقط داستانش جذابیت داره..منم فقط بازی می کنم تا دموهاش رو ببینم قصد دیگه ای ندارم!

سلام به دوستان عزیز.
منم این بازی رو انجام دادم.خدا وکیلی تا حالا چنین افکت ها ی انفجار و دودی تو هیچ بازی ندیدم!!!!خیلی طبیعی کار شده.بازی پر از دود و انفجاره و کلا بازی شلوغیه.akrid ها تنوع خوبی دارند و مکانیک حرکتشون هم خیلی خوبه ولی چیزی که من باهاش خیلی حال کردم روبات ها بودن. واقعا متنوع و جالب بودن.مخصوصا من با VS و robo nevec خیلی حال کردم.در کل بازی خیلی خوبی بود.من هم با osos جان موافقم.اگه حال می کنین بخرید و بازی کنید.منبه این بازی امتیاز 8.7 رو می دم.
قربانتان.

James Bond جان مثه اینکه شما از وقتی بوی PS3 به مشامت خورده بدجور با X360 و بازیهاش سر لج افتادی یعنی چند وقته تو بعضی پستات خیلی از X360 روگردون شدی ؟؟ چرا دوست عزیز ؟؟ واقعا چرا ؟!؟!؟!؟
زیاد مهم نیست.به موقش همشون پشیمون میشن.ولی مثل اینکه بعضی ها یادشون رفته که اگه الان 360 نبود و همین بازیها رو نداشتن که بازی کنن هنوز نشسته بودن ور دل PS2 همون بازیهای احد بوقی رو تکرار میکردن همراه با 20 فریم در ثانیه !
واقا که دیگه بعضی ها نمک میخورن و نمکدون میشکونن.

من فقط یه موردی رو در رابطه با Lost Planet بگم ، اول اینکه این بازی گرافیک خیلی عالی داره.البته توی بعضی مراحل کیفیت گرافیک تا مقداری افت داره (توجه داشته باشید که اگه روی TV بازی کنید نه تنها این بازی بلکه تمامی بازیهای این کنسول کیفیت واقعیشون رو نمایان نمیکنه) صداگذاری خیلی خوبی داره که اینم واقا جزء نکات مثبت این بازی هستش.گیم پلی هم که راستش هنوز این بازی رو تا آخرش نرفتم که بخوام نظر کلی بدم واسش ولی چیزی که مفهومه ، یه خورده روی تنوع گیم پلی کم لطفی کردن ! (البته بازم میگم هنوز این بازی رو تا آخرش نرفتم ولی فکر نمیکنم که تغییر اساسی کنه!) هر چند گیم پلی و اکشن خوبی داره ولی یه خورده یکنواخت بنظر میرسه.
در کل من فکر میکنم ریز نمرات این بازی به شکل زیر باشه البته با ارفاق :
Gameplay : 8
Graphics : 8
Sound : 9
باقیشم بزاریم به عهده گیم اسپات.:)

James Bond جان مثه اینکه شما از وقتی بوی PS3 به مشامت خورده بدجور با X360 و بازیهاش سر لج افتادی یعنی چند وقته تو بعضی پستات خیلی از X360 روگردون شدی ؟؟ چرا دوست عزیز ؟؟ واقعا چرا ؟!؟!؟!؟

کی گفته؟؟من کی گفتم 360 بده گفتم این بازی Gameplay جالبی نداره باید توی هر مرحله یه سری رو بکشی بعد Boss آخرش رو بکشی که اینو در تائید حرفهای سامان گفتم!

تازه شما نمیدونید من توی مدرسه چقد از 360 دربرابر fanboyهای PS3 که خودشون PS2 هم نداشتن(بعضیهاشون) دفاع می کنم وحالا اونوقت شما ... :crying1: :crying1:

:biggrin1:

زیاد مهم نیست.به موقش همشون پشیمون میشن.ولی مثل اینکه بعضی ها یادشون رفته که اگه الان 360 نبود و همین بازیها رو نداشتن که بازی کنن هنوز نشسته بودن ور دل PS2 همون بازیهای احد بوقی رو تکرار میکردن همراه با 20 فریم در ثانیه !
واقا که دیگه بعضی ها نمک میخورن و نمکدون میشکونن.

البته مثل شما هم نیستم که هر کی به 360 اخم می کنه بخوام کلشو ببرم!

ولی یه خورده یکنواخت بنظر میرسه.

منم همین حرف شما رو زدم حالا میخوای بهت هزار تا وصله بچسبونم!

(منحرف شد رفت)

سلام

بالاخره تمومش کردم خیلی خوشم اومد مخصوصا دموی آخرش که تعریف نمی کنم که بی مزه نشه ولی بگم یکی از قشنگ ترین داستانارو داشت...روند بازی هم توی دو مرحله ی آخر یعنی 10 و 11 عوض می شه و خیلی حال کردم باهاشون مرحله ی آخرش هم باحال بود باید Isenberg رو میکشتی یاد کارتونهای ژاپنی افتادم

می خوام حالا که تموم کردم امتیازشو بدم:

Graphics: 9
GamePlay: 7
Sound: 9
Story: 10

IGN به این بازی امتیاز 8.5 داده !
امتیاز GS هم جای دوری نمیره همین حدودا میگیره.
---------
این بازی هم تقریبا رو به اتمامه و باید بگم که دقیقا برعکس چیزی که فکر میکردم این اواخر بازی (3-4 مرحله آخر) خیلی بهتر شده ! طوری که هم گیم پلی بهتر میشه و هم گرافیک بهتر شده !
دقیقا از جایی که دیگه میرین به Volcano...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or